Evlenmek ne demek? Anlamı evinin olması demek, kocanın olması değil. Kocan olmasa bile ayrı eve çikarsan aslinda kelimenin aslina göre evlenmis oluyorsun. Mesela araba sahibi olmayada arabalanmak diyebilirsin. E hadi araba kullanmayı bilmiyorsun diyelim. O zaman söför tutmalısın. Şöför tutacak paranda yoksa neden arabalandın derler. Evlilikte öyle. Hizmetci tutacak paran yoksa ve evi kullanmayı bilmiyosan neden evlendin derler adama. İnsallah anlatabildim
1
20 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ozaman kocamsu yapsın sonuç da sadece kadının görevi değil 😬
İş paylaşımı yapabilirsiniz. Sen dısarda ben içerde diyebilirsiniz. Yoksa kocayı hem dısarda hem evde calistir olmaz. Ikinizde disarda calisiyorsaniz o zaman zaten hizmetciyede para vardır. Öğren kuzum öğren😀😀😀 Tembel olma bu kadar.
Tamam işte. Anlamı nedir o isaretin? Ben hiç dikkat etmemistim aslında ama merve araya girince internette bile karsilikli parmak emojisi ne anlama geliyor diye arattım. Yani kötü anlamı yoksa sorun yok.😀
Ben de sizden sonra random kullanmamaya karar verdim, dediğiniz gibi görüntü kirliliği yapıyor ama bizim kullanma sebebimiz de emojileri beğenmemek ve emojilerin duygularımızı tam anlatamaması. Ben de bari yanlış anlatmasın diye rondom koyuyorum.
@MerveTaba yani random ile duygularınızı anlatabiliyorsanız artık saygı duyacağım söz ama en azından bir harfe bir anlam yükleyin. Mesela z sinirliyim f biraz sinirliyim falan. Xfcghjhfru ile duygularınızı anlamak olanaksız😀 Emojilerin en azından 5000 yıllık geçmişi var. Taaaa antik mısırda kullanılan sembol (hiyeroglif) dilinin günümüze uyarlanması. Randomun tarihte bir örneği daha yok. Bundan sonra hangi randomda hangi harf kombinasyonlarının hangi duygunuza işaret ettiğini öğreneceğim. Klavyesinin "h" tusu bozulduğu için hahaha diye gülemeyen ve sevgilisine tersoluktan klavye alamıyorum demeye utanan bir garibanın icat ettiği bir gülme yöntemi bence😀
😂😂😂ya kjdkjddj Gülme çesitleri var ya günlük hayatta farklı farklı gülüş tarzlarımız var, gülüş tarzını değiştiren de hangi duyguyla güldüğün. Mesela şaşırarak gülmek sinirlenerek gülmek ağlayarak gülmek sinsilik düşünürken gülmek falan. Bu durumlarda bu 😂 emojiyi kullanmak sohbete uymuyor. Sanki o an yüzüm öyleymiş gibi görünüyor. Ben de random atıyorum, onlar nasıl güldüğümü sohbete uygun şekilde hissediyor mxndfmcjckchjfjfjjh
Doğru diyosunuz jsjdkdj Ne kadar gülersek o kadar tuşa basıyoruz ve sesli gülersek de büyük harflerle gülüyoruz. Onun harici hangi harf ne ifade ediyor düşünmedik.
Ama sizin yaptığınız random olmamış, randomun da bir estetiği bir usûlü var, isterseniz random dersi verebilirim 😂😅
Bir de bu sitede emojiler bazen görünmüyor. Gülmeden konuşmuşuz gibi oluyor. 🤷♀️
Yani bizim emoji disinda randomumuz buydu ( (:::::) Bu ikisi yetiyordu. Siz isi gelistirmisiniz ama galiba harf kombinasyonları da cok onemliymis. Ben daha once arastirmistim. Bizimkiler salla gitsin yapıyorr