Aile & Toplum Hasta, belki de ölecek olan biriyle nasıl konuşulur? Gülayy1234 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ölecek kişi bir çocuk diyelim Hasta, belki de ölecek olan biriyle nasıl konuşulur? Cevapla Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Bence onu rahatlatacak şekilde konuşabilirsiniz 0 0 Yorumla
Krbll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Böyle bir şey olmayacakmış gibi davranarak konuşurdum 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı. Ona iyi gelecek şeyler konuşursun Dünyevi değilde daha çok manevi anlamda onu mutlu edecek şeyler... 0 0 Yorumla
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl normal hastaligi disin da bir sey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl o kişi bu siteden biri mi acaba? 0 1 Yorumla Gülayy1234 +1 yıl Bu siteden birinin kardeşi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence onu rahatlatacak şekilde konuşabilirsiniz
Böyle bir şey olmayacakmış gibi davranarak konuşurdum
Ona iyi gelecek şeyler konuşursun Dünyevi değilde daha çok manevi anlamda onu mutlu edecek şeyler...
normal hastaligi disin da bir sey
o kişi bu siteden biri mi acaba?
Bu siteden birinin kardeşi
haddinden fazla önem verirdim o kıza