Uzun süreli elektrik kesintisinde kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Güzel oluyor telefondan uzak kalıyorum o sure zarfında. Msmsmd
Telefon sana zarar veriyor
Evetttttt
😉😉
Önce bir panik sarıyor. Telefonumun, tabletimin, powerbankimin şarjı dolu mu diye kontrol ediyorum. Dışarıya bakıyorum hava ne kadar soğuk acaba doğalgaz çalışmazsa soğuktan ölür müyüm diye kontrolü sağlıyorum. E suya da bakmak lazım, acaba sular da kesilecek mi, kesilecek gibiyse üç beş kaba su dolduruyorum.
Sonra Kitaplarımı alıyorum yanıma bu fırsattan istifade kafamı dinleyerek kitap okuyorum kii tam o sırada elektrik geliyor
Harikalar diyarında böyle sorunlar olmaz ki 😁 ayrıca öyle bi anlattın ki Allah belasını versin sizin elektriği kesenin diye düşündüm
İşte harikalar diyarında olmadığımın bir kanıtı🤷🏻♀️
Bencede benim elektriğimi kesenin abv 😛
Alice değil misin sen 😁
Alice'im ama harikalar diyarında yaşamıyorum 🥺
Harikalar diyarsız alice mi oluyormuş yahh
"Birilerinin icat ettiği, uydurduğu ama bana ve belki kendisine de açıklamak zahmetine katlanmadığı bir dünyada yaşıyorum "
Agaaaa bee çok iyi anlattın da yazacak bişey bulamadım
Bir an elimdeki kitabın arkasında kocaman harflerle bunun yazdığını görünce bu bir işareeet😱 dedim yazdım
Alice sen harikalar diyarında ne yaşadın yahu 😁
Çok çektirdiler bana 😔
Anlatmak istersen dinlerim
Anlatırsam direkt polis amcalar gelir beni tutuklar😔
Polis değilim korkma
Polis amcalar duyar diye dedim🙊
Duymaz kimse merak etme 🤐
Teşkürlerr
Rica ederim aliiiiiiiihiiiissss
Cevap
10Cevap
Ben kendimi oldukça köyü hissediyorum aslında bazen güzel oluyor yani sessiz olmak teknolojiye ara vermek ama bazen de sinirleniyorum çünkü bilgisayarı kullanamıyorum internette olmadığı için canım çok sıkılıyor maalesef. bir de hep tesadüf olarak internet gittiği zaman telefonumun şarjı da bitiyor veya çok azalmış kalıyor bende sigara içiyorum dışarı çıkıp ya da şarkı dinliyorum elektirik gelene kadar bir ara yazın çok gidiyordu hatta yağmur yağdığı zaman daha çok gidiyordu ama bugünler de ya da son aylarda pek bir kesinti olmadı ya da ben hatırlamıyorum. sadece canım sıkılıyor elektirik gittiği zaman
Dün gece ilk defa 1 saatlik kesintiye şahit oldum. Evde olmadığımdan dolayı internetimin çekmemesi biraz strese soktu ama daha uzun süreli her şey sıkıntı.
Powerbank ım her zaman doludur. İnternetim de bitiremeyeceğim kadar çok. sıkıntı olmuyor o açıdan
Akşam karanlığı zor oluyor
Buzluktaki itinayla hazırlayıp koyduğum şeyler erirse hiç küfretmeyen ben saydiririm..
Kitap oku başka şeyler yap cebinde dursun sadece telefon varlığı bile yeter
Bı ara TOKİ'de 3-4 gün elektirik kesilmişti benim için ne zordu ne de güzeldi sadece yattım.
Şarjım biterse sinir olurum ama iş yerinde jeneratör var elektrik gitmiyor 😊
Bazı zamanlar güzel oluyor bana göre bazı zamanlarda sıkıcı oluyor değişiyor yani o ana göre
O zaman aralığında karanlıkta oturup hayatı sorgulama modunu açıyorum
Kanki çok da farketmez aslında karanlık ürkütmez pek beni
Henüz yaşamadım Umarim yaşamam Telefon bilgisayar neyse de karanlıkta kalıcam Bi mum alayım en iyisi
Ne kadar uzun süre olduğuna göre değişir ama suyun gitmesinden iyidir
Benim gibi bağımlı için bunalımlı bir dopamin detoksu başlar
Dışarı çıkardım veya mum ışığında romantik bir gece gecirirdim 😊
Krizleri fırsata çevirme gayet güzel
o kadar abartma ekmek su degil
Tamam kral ya niye kızdın
Şehir neysede köyde hiç çekilmiyor elektriksiz.
Depresyondayım gibi hissediyorum
Povırbenk’ler var.
Mum ışığında kitap okurdum.
Ne yapacam kaderime razı olurdum
En İyi Cevap