Açıkçası çalışmasını isterdim, çünkü yarın bir gün bana bir şey olursa kendi ayaklarının üzerinde durabilmesi gerek. Çalışmak istemezse sorun değil elbette.
Erkekler kadar kadınlarında kariyer geliştirmesi ve hayatını kendi kazanması kadar doğal bir şey yok. Bizim toplumumuzda ne yazık ki bazı basma kalıp düşünceler olduğu için kadınların ön planda ve çalışma hayatında olması pek hoş karşılanmıyor. Yaşadığımız bu çağda bile daha yeni yeni normalleştirilmeye çalışılıyor. Bir kadının güçlü olabilmesi için iş hayatında da tecrübeler edinmesi gerektiğini düşünüyorum ve kadınların çalışmak istemesini saygı ile karşılıyorum
Soruyla fotoğraf arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışıyorum 🤣 bayanlar girdiği her ortamı güzelleştirir ya aynı şekilde iş yerini de güzelleştirir ayrıca çalışan bayanlar bana çok güçlü geliyor
Bu devirde tek kişi çalışıp bir eve bakması imkansız! Zengin Arap ülkelerinde yaşamıyoruz ki evimiz arabamiz ceyizimiz vs verilsin. O yuzden maalesef artık kadınlar da çalışmak zorunda!
Çalışmasına gerek yok ama akademik başarısı çok yüksek olmalı gittiği lise gittiği üniversite ve okul ortalamaları hep iyi olmalı. Ama çalışmasına gerek yok çocuğumuza baksın ben ona ne isterse alırım arabasınıda alırım
En İyi Cevap