Güncellemeler
+1 yıl
valla saçma insanların duyarlarından da bıktık. biraz gerçekçi olun, yalandan ne dediğinizi bilmiyorsunuz.
kadın sanki 18 ine yeni girmiş de çevreden utanıyor sıkılıyor. Yolda yürürken araba sesi duysa başkalarına çarpma pahasına köşelere kaçmaya çalışıyor. Markete gitsen ya milletin dibinde duruyor ya da reyonun ortasında duruyor. Yüz kere market alışverişi yaptı okuma yazması var ama hala neyin fiyatı ne anlayamıyor. Sağına soluna bakmıyor ayaklarına bakıyor. Bebek taşıyor gibi yön vermem gerekiyor. Yön verince de direnç uyguluyor. Uyarınca beni aptal yerine koyuyorsun diye üzülüyor. olmadık yerde olmadık şekilde davranıyor. Ortam okuması zayıf. onunla gezilerimizden keyif almıyorum bu yüzden.
Kendini geliştirmek istemiyor, ama ben onun sağlam kendine yeter bir konumda olmasını istiyorum
Benim annemde de bu sıkıntı var o sebeble onunla pek dışarı çıkamıyorum ama böyle gelmiş böyle gider yapacak bir şey yok yani. Bizi bu yaşa kadar getirdiler sonuçta bundan sonrasında biz kendi çocuklarımıza doğruyu öğretiriz onlar için yapacak bir şey yok.
Cevap
0Cevap
Annene hakkında böyle konuşma napsın kadın amuda mı kalksın o da öyle bir insan saygı duy
Puhahahahaha anirdim ahhaahshhwwjjjekwkwjjwjwjwkwjwjwj
yazık kafana cahille sohbet zor 👊🏻
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?