Annesiz olmak ne kadar kötü :( telefonunda ANNEM diye kayitli kimse yok dusunebiliyomusun drrdini anlatacak kimsen yok icin aglasada yuzunde tebessum veriyosun insanlara kimler annesiz ?
En çokta askerdeyken koyuyor millet telefonu alıp ilk annesini arıyor ve senin arayacak kimsen yok.. Millet konusurken annem vs sen susuyorsun sadece annem öldü diyemiyorsun herkes kabul ediyor bunu ama dudakların bunu soyleyemiyor çünkü sen kabullenemiyorsun bunu... Zorrr annesizlik zorrr heleki annen kolların arasında dudaklarından akan kanlarla öldüyse buna şahit olduysan bu hayatın hicbir önemi yoktur artık senin icin herseyde dimdik duran ben şu an ağlayarak yazıyorum. Allah kimseye yasatmasın böylesi acıyı :(((((((
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kardeşim cok özür dilerim seni aglattgm icin 2 ay önce bitirdim askerligimi ve aynen anne diye aricak kimsen olmuyor vs allah dayanma gucu versin bize
Annesiz olmak eksik olmaktır dert sırdaşı bulamamaktır Seni senden daha iyi bilir anne. Kokusunu , o sıcacık tenini özlersin senle beraber üzülen senle beraber gülen eğlenen bir anne o olmayınca Hırçınlaşırsın ama elden ne gelir. Beklersin sanki bir gün gelcekmiş gibi ama boş bir bekleyiş ve Onu son kez öptügün zaman gelir aklına morga kaldırılırken sedyenin üzerinde son bir öpücük soğuk bir öpücük buz gibi Bu sefer sen onu uğurlarsın. ...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Babam yok ama Allah'a şükürler olsun ki annem var o bana hem babalık hem arkadaşlık en önemlisi annelik yaptı onun hakkını ödüyemem Allah ne bana onun acısını yaşatsın nede benim acımı ona
En İyi Cevaplar