bi soruya denk geldim bi çoçuk belcikali ve sevgilisi varmış belcikadan kiz izmirli bunlar sevgiliymis bu oğlan bu kizi aldatiyor belcikada bu kiz da bu oğlanı kadin yapiyo kadin hormonlari aldiriyor felan bildiniz oğlan pasif ezik gibi bisey ve ben fransiz türküm bunun la konustum KS de dedim ne isin var burada felan diyor ki bana sevgilim ögretti bana burayi türkce ögrenmek icin ve biz bununla fransizca konusuyoz türkce bilmedi icin sizce de cok tuaf degil mi
Ve baska birisile tanisdim türk degil türkce bile bilmiyor bu siteyi kulaniyor türkcesini bi fransiz oğlan herseyi çeviri yapiyor..
Cok tuaf geldi bana bunlar …
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce de tuaf değil mi yabancilar türk KS de ne isleri var ya cidden kafam allak bullak oldu
Bu sitede cok garip biseye denk geldim sizce böyle bisey münkün mü?
Bak yemin ederim ki troll degilim fransiz turkum gurbetcigim burada iki tane bu sitede fransizca bilen cocuk var türkce bilmiyorlar cok tuaf nasil olurda bu siteyi kulanirlar Birinin sevgilisi gay yapmış çoçuğ hatta öyle dedi Ikiside herseyi ceviri felan yapiyor anlamak için türkceyi..
Kurana el basarim ki uydurma değil yemin le fransizca biliyorum gurbetciyim ya saka degil niye kimse inanmiyor bana Kendi sahsi hesabimdan soracam açik yoksa böyle kimse bana inanmicak
Yaa bak ben fransiz turkum tamami konusuyorum fransizca biliyor anliyorum yani fransizz yeminle kekleme değil baska bi cocuk bu sitede fransiz türk bile degil bu sitede geziyor çeviri yapiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çocuğu gaymi yapmış aldatıyor diye?
Evet aynen kiz yapmis sevgilisi
Ve erkek pasif ailesile arasi yok bu kiz buna bakiyor..
Nasıl iş bu. Çocuk hiç. fark etmemişti sertleşmeyince ya da değişiklik oldukça
Ne çıkartalım burdan biz
Güya sevgilisi kandirmis diyor hormonal kadin seyleri aliyor önce daha penis gitmemis ama estetikle orayida aldiracakmis öyle dedi
Yani bilmiyorum cok tuaf degil mi
Yani neden bu sitedeler hadi ben gurbetciyim turkce fransizca biliyom ama bunlarin ne isi var turkce bile bilmiyorlar
Hiç sevgilisiyle beraber olmamıştı
Senin yaş kaç
Biri seni fena trollemiş.🤣🤣🤣
Bak vallahi troll değil
Oğlan foto paylasiyor bide fizini erkek ama
Ben bir şey anlamadım anladıklarım da çok saçma geliyor ya sen troll yapıyorsun ya da sana yapmışlar
Bak yemin ederim ki troll degilim fransiz turkum gurbetcigim
burada iki tane bu sitede fransizca bilen cocuk var türkce bilmiyorlar cok tuaf nasil olurda bu siteyi kulanirlar
Birinin sevgilisi gay yapmış çoçuğ hatta öyle dedi
Ikiside herseyi ceviri felan yapiyor anlamak için türkceyi..
o da bişe mi mandalorian tandıklarım var benim
Al yap dizisini tutmazsa ne olayım shsh
Bak valla fransizca konusuyor biliyorum anlatti bana derdini troll mu bilmiyorum ama inanasim gelmiyor cok tuaf
Valla çok iyi uydurma kabileyeti 🤣
Troldür böyle kızları yurt dışı diye kandırıyolar genelde elin belçikalısı fransızı nerden bilsin la KS yi sjsjs
Kurana el basarim ki uydurma değil yemin le fransizca biliyorum gurbetciyim ya saka degil niye kimse inanmiyor bana Kendi sahsi hesabimdan soracam açik yoksa böyle kimse bana inanmicak
Yemin ederim ki bak ben esmerimbicimbicim varya o hesapdan soracam bak denk gelin soruya
Soracam birazdan bakin
Tamam bakıp sana özelden yazıcam merak ettim bu yazdıklarını shsh
Paylasimdim soruyu bak
Bakıyorum bulamadım ya
Buldum istek attım sana
Seni keklemişlerdir
Yaa bak ben fransiz turkum tamami konusuyorum fransizca biliyor anliyorum yani fransizz yeminle kekleme değil baska bi cocuk bu sitede fransiz türk bile degil bu sitede geziyor çeviri yapiyor
Fransızca bilen birisi de olabilir
Uydurma hep
Ya ama fransizca konusuyor ben biliyorum fransiz türküm