insanlarım yuzune bakınca yaşadıklarını görmeye başladım bu ikidir oluyor bir yaşlı teyze ve bir kıza baktım ve bir 10 saniye hayatı canlıdır gözümde çok kotu seyler gördüm bana ağır geldi Umarım bu bir kerelik basıma gelen bir seydır Ve bunların tekrarı olmaz beynimin bir oyunu diye düşünüyorum
Güncellemeler
1 yıl
...
Güncellemeler
1 yıl
...1
Size belki şaka gelecek ama garip bir durum oldu sizce bu nedir?
Bir anlık gözümün önüne geldi teyze ile kız kısa 10 15 saniye arası umarım bir daha olmaz bu tür seyler cinlerle daha önceden bir geçmişim var maalesef
O zamann.. senin kalp gozu açık bu da ihtimal ben kalp gözüne inanırım bazı insanlarda açık oluyor ayrıca cinlerlede bağlantın var benim düşüncem bu. Rüyalarında geleceğe dair ipucu görüyor musun peki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
oyun olabilir evet
Şuana kadar gördüğüm en garibi sensin hadi yoğunlaş hayatımı anlat bekliyorum inanmam 😅
Aman aman falcı filan değilim brn sadece 2 gündür başıma bazı şeyler geliyor ablam veremediğim korkmuyorum ama ürküyorum
Epilepsi gibi geldi ya norolojik hastalık.. ciddi konular yani doktora gitsen iyi olur.
Psikolojik bir sıkıntım yok bu ilk defa oluyor
Emin misin kesinlikle norolojik bu beyinden oluyor psikoloji demedim zaten. Fiziki. Gördüm derken his mi halusinasyon mu
Bir anlık gözümün önüne geldi teyze ile kız kısa 10 15 saniye arası umarım bir daha olmaz bu tür seyler cinlerle daha önceden bir geçmişim var maalesef
O zamann.. senin kalp gozu açık bu da ihtimal ben kalp gözüne inanırım bazı insanlarda açık oluyor ayrıca cinlerlede bağlantın var benim düşüncem bu. Rüyalarında geleceğe dair ipucu görüyor musun peki
Evet bazen s.. fz cinler arada yoklar beni alayının a... koyim asla korkmuyorum
Hahah insan sevmeyen biri için ilginç geldi😅
Aman bana uzak olsun bu tarz şeyler kedilerim bana yetiyor
Ayetel kürsi oku yok olur cin min. Daha etkili😁
Gebersinler benden uzak nereye isterlerse yakın olsunlar
Peki gördüğün şeyi insanlara sormayı denedin mi gerçekle uyuşuyor mu? Belki o gördüğün sahne sadece bilinçaltında canlanan bir görüntüdür
Umarım öyledir bende öyle olmasını isterim tanımıyorum ki tanısam sorardım
Sen seçilmiş insansın dostum 😂😂
Aman yok ben almiyim valla insan sevmiyorum
Bende 😂