Bugün PTT kargodan adıma bi kargo geldi birisi göndermiş ve ücretide karşı taraf ödesin demiş kargocu 150 TL lik ürün var dediler bize dedi bende aldım aptal gibi baktım pakete bi benim adım numaram adresim herşeyim var bide başka birinin naldökende ama telefon nosu ve oturduğu dairenin numarası yok o kağıdın bi tarafınıda yırtmışlar gönderilen yerde bi market adı İstanbul market diye orda oturan bi arkadaşa sordum öyle bi yer var mı orda diye burda öyle bi yer bilmiyorum ben duymadım dedi kendide mağaza müdürü girdiğim adres İzmir'de bi bakkal diye çıkıyo bide işte başka yerlerinde falan var İzmir'in aynı isimle eski sevgilimin oturduğu yer aydın çıkıyor ama oda neden göndersin arkadaşlar annem falan anlam veremediler bi tanıdığın kocası kargocu ona sorduk yanlış olamaz onu seni tanıyan biri göndermiş dedi kargocu 25 tl ücret aldı benden pakette de yazıyor onu almaması lazımdı ama dedi adam sende almışsın aldığın için geri vermezler gitsen dedi ama hangi şubeden gönderildi onu bilsem sorucam ama onlarda yardımcı olurlar mı ve böyle bişey olabilir mi vaktinizi aldım kusura bakmayın üründe bu yurt dışında rağbet gören bi ürünmüş
Kargodan sorsanız kimin gönderdiği bellidir, yoksa kargo ürünü almaz gönderenin ismi adresi olmasa işlem yapmazlar, birşey daha bu ürünler çakma olabilir dikkat edin hatta kullamayın, siz neden alırsınızki bilmediğiniz birinden bilmediğiniz bir ürünü, bunlar belkide bu ürün satanların yeni taktiğidir.
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama baktım internetten çıkıyor pahalı bi maske kutusuna kadar aynı çakma olamaz ambalajı falan farklı
Siz hangi zamanda hangi çağdasınız Allah aşkına, size 150 liralık ürün var dedi 35 lira kargo parasına sizde tamam dediniz aldınız öylemi vah vah, sizin gibi saflar halen var demek?
Öncelikle lütfen düzgün konuşun. 25 tl 35 değil ürünü araştırdım çıkan marka pahalı bi marka yurtdışı isimli bi marka fiyatı pahalı yani internetten de baktım ve bana isimi vardır gönderenin diyorsunuz gönderenin ismi olsa neden orda yazmasın yazan isim bakkal ismi PTT kargoyu biliyorsunuz ilgilenmezler.
Merhaba aynı olay bizimde başımıza geldi. Kardeşim yurtdışında olduğu için anneme 2 tane kargo gelecek demiş. İki gün önce bir kargo gelmiş kargo odemesi var diye 25 tl almış. Sonrasinda baktim bio magnetic face mask. Internetten firmasini bulmaya calistim firma ismi yok. Üzerindeki numarayi arayinca sadece muzik duyuyorsunuz. Kutunun arkasında son kullanma tarihi 08.2020 olarak geçiyor. Büyük ihtimal tarihi geçmiş ürünleri kargo ücretine yakın bir parayla birilerine 25 tl olarak veriyorlar. Bu dolandırıcılara dikkat edin. Size gelen o ürünü de asla biyerinize değdirmeyin atın.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende çok araştırdım hatta bu tarz ürünleri satan birine sordum ben duymadım böyle bi marka dedi kullanmadım ve attım napalım artık başımıza geldi artık daha dikkatli olalım teşekkürler bilgilendirme için sizede geçmiş olsun 🙏