Kabe de başıma gelen ilginç olay?

videoyu sizin için yükledim youtube a. başıma gelen olay şöyle.

Oda arkadaşımla birlikte tavaf yapıyorduk. Bilmeyenler için tavaf kabenin etrafında 7 tur dönmek. Tavafımızı bitirdik ve yeni tavafa baslamak için vaktimiz yoktu çünkü ezan okuyacaktı yetişmezdi. dedik oturalım kabeyi izleyelim ezan okuyana kadar. nasılsa kabeyi izlemek bile sevap dedik. oturduk. kabenin üzerinde tavaf yapan kuşlar var. sürekli insanlar gibi kabenin etrafında dönüyorlar. arkadasıma dedimki şu kuşları görüyormusun tavaf yapıyorlar. onları izlerken biri bize dogru ucmaya basladı tam gecti gitti derken takibi bıraktım tam dibime kafa üstü çakıldı. o andan sonra hemen kameramı actım cekmeye basladım. o bölüm görüntülerdeki gibi. sonra dedik bunu burda bırakamayız insanlar yürüyor burda. belime astıgım kucuk bir cantam vardı. peceteye sardım ve cantama koydum. niyetimiz kabeden cıktıktan sonra otele giderken müsait bir yere gömmekti. neyse otele giderken aklımıza geldi hadi şu kuşu gömelim. çantamı açtım herşey oradaydı. kuşu sardıgım peçete bile oradaydı. ama kuş yok.
Grup hocamıza sordum dedim bu ne demek oluyor diye. bir anlam yükleyemedi. tesadüftür dedi ve geçti. orada başıma bisürü mucize geldi ve bu onlardan sadece biri.

siz ne düşünüyorsunuz? basınıza bu tip ilginç seyler geldi mi?
Güncellemeler
+1 yıl
bu 3 sene önce oldu. bir başka mucize orada dilediğim herşey gerçek oldu. çok dindar bir adam degilim oysa. aklınıza gelecek hersey diledim hepsi kabul oldu. enbasit örnegi oraya gittigimde son paramla gitmiştim. cebimde kuruş yoktu. şu an ise hayalimde olmayacak kadar iyi durumdayım.
Güncellemeler
+1 yıl
bunu alay konusu yapan inançsız arkadaşlara bir iki tavsiye ; ben dindar bir adam degilim ama inancsızda degilim. Kabe hiç öyle tv de veya resimde gördüğünüz gibi bişey degil. karsısına ilk çıktıgınızda diliniz tutuluyor içiniz aglamaklı oluyor garip bişey. herkesin inanan ya da inanmayan gidip bir kere o mucizeye canlı şahit olması gerekiyor. kabe kendisi başlı başına bir mucize. ben eskiden bazen Allah ' ın varlıgını bile sorgulardım yani. tavsiyem şu: okuyarak değil, yaşayarak öğrenin.
Kabe de başıma gelen ilginç olay?