Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar üniversitemizin oraya zamanında şehitler gömülmüş. Onların sesini duyuyorum çatışma vamıç gibi orada. Gaip dediğim o
Ben gaipten sesler duyuyorum arkadaşlar ama korkutucu şeyler değil değişik işte. Sizin başınıza geldi mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben de bir ara kendime hayali arkadaşlar edinmiştim, hayal dünyamda onlarla konuşup oyun oynuyordum. 😁
Ay korkunç
Yok, hiç de düşündüğün gibi değil. Aksine bana çok zevkli geliyordu. 😂
Ben büyü işleri ile ilgileniyorum. Yardımcı olabilirim para falan almıyorum sadece hobi amaçlı
Ya bizim üninin orada zamanında şehitler gömülmüş diyorlar ve güvenlikçi abiler falan ses duyduğundan işi bıraktı. ben oradan geçerken bir gece silah sesi duydum “çekil çekiil komutanım gökhan yaralandı hava desteği lazım” diye sesler duydum.
Yani bu korkulacak bir şey mi sence
Yürü git işine
korkulacak bir şey değil keşke bende duysam
@isimsizakc ben Jön Türküm ve İttihatçıyım benden gıcık kapmanin nedeni tam olarak bu.
Yazar mısın bana sana bişey diyeceğim gereği kadar centilmen
Ne olursan ol ben büyü işleriyle ilgileniyorum demişsin
Ben Şaman büyüsü yapıyorum senin bildiğin arap büyülerine benzemez
Allah ıslah etsin diyiyorum
Değerli dostum ben kimseye zarar vermiyorum. İyileştirme amaçlı hepsi.
Tanrı hepimizi ıslah eylesin İstidbat destekçisi kardeş
Sen nediyosun anlamıyorum şifa veren yalnızca Allah
Doktorlarda şifa verir
Sen nediyorsun anlamıyorum şifa veren Allah
Allah arapça ismi tanrı Türkçe siz yolda Adıyaman kağıdı görseniz kuran sanan insanlarsiniz bayım
@osmanatccc Osman senden bilgiliyim kardeş boş yapma
Bilgi konusunda benimle yarışma istersen ak troll
@osmanatccc bizim orada bir laf vardır çerci uzerindekini satarmiş yani insan kendinde gördüğünü başkasına söylermiş
Ya işin gücün yokmu git allasen sizin oralarinda seninde şimdi illa küfür istiyor senin gibiler ananiza kariniza küfür istemeyin
@osmanatccc bana klavye erkekliği yapma gel istersen bak ne oluyor Pendik askeriye tersanesindeyim
Sen gel tokat turhal müftü mahallesi
@osmanatccc elbet gelirim otarafa daha önce geldim elbet karşıma çıkarsın
@isimsizakc ulan sen nasıl bir adamsın? Bende bahriyeliyim nasıl konum verirsin sen?
Sen benim seyime dokunamazsin özelden yazdım erkek ol bak buradan artislik yapma
@osmanatccc ödeşmek adettendir kimse bana dış geciremez
@isimsizakc gel benimle dövüş
Sen kimsin
burada erkeklik yapmayin
@isimsizakc ben Padişahtan Padişahım ben Kralım
Arkadaşlar lütfen sakin olun bakın ramazan ayındayız oruç başlayacak sizin yaptığınız hoş değil. Dostça bitsin konuşma rica ediyorum. Kırmaya gerek yok birbirinizi
@isimsizakc ben erkeklik yapmıyorum gel dövüşelim diyorum.
Asla korkma
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim.
BİSMİLLAHİLLEZİ LA YEDURRU DUASI ANLAMI:
''İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir ve bilir» derse, ona hiçbir şey zarar vermez.” (Ebû Dâvûd, Edeb, 101/5088; Tirmizî, Deavât, 13)
Sabah 3 aksam 3 defa oku
Yok korkmadım zaten şehitleri çok seviyorum ama neden seslerini duyuyorum ki
Bilmiyorum şehitler ölmezler mezarları orada yanlış bir şeymi var rahatsızmi oluyorlar Bilmiyorum
Çokta şimdi onumu anlatcam
Gece üşütmüşsündür olur öyle şeyler