Hiç başınızdan gizemli bir olay geçti mi?

Hepimizin hayatında unutamadığı veya akıl mantık erdiremediği gizemli doğaüstü olaylar olmuştur.

Ben de yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum diyen arkadaşlarımız varsa buraya davet ediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir çok soru sordum bu ilgi çekici bir konu değil demekki onlara göre:) yapıcak bir şey yok herkesin farklı ilgi alanları var.
Güncellemeler
+1 yıl
Bende başımdan geçen bir olayı anlatıyım arkadaşlar.Bir gün arkadaşlarımla yolda yürürken ben bir dilenci görüyorum.Yaşlı bir dede ama öyle utanarak elini açmışki içimden para vermek geldi yanına gittim para verdim ama yüzünü bile göremiyorum başı öne eğik bir şekilde duruyor.Para verdim ama içimden daha fazla param olmalı yanımda diyorum o an paramı bulamıyorum.Yanımdaki arkadaşlarım para vermiyorlar.Eve gidiyorum bir bakıyorum kıyafetimi çıkarırken cebimden para çıkıyor farkedememişim o an.
Güncellemeler
+1 yıl
O gece akşam yatıyorum rüyamda mekkeyi tavaf ettiğimi görüyorum hemde 2 kere.Yanımdaki arkadaşlarım tavaf edemeden geri dönüyorlardı.Bu gördüğüm en güzel rüyaydı ve bir mesaj içeriyordu.O günden sonra çok gizemli olaylar yaşamaya başladım.Gördüğüm rüyaları bir kitap haline getirdim.Hepsi gerçekleşen rüyalar.İnsan çok duygulanıyor.Sanırım o dede Hızır Aleyhisselamdı.
Hiç başınızdan gizemli bir olay geçti mi?