Çok çağ dışı kalmışlar tabulaşma kısıtlama ne desen var
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben bile normal sohbet ederken sıkılıyorum bazılarından anlamıyorlar kısa kısa cevap veriyorlar sohbet açmıyorlar baya pasifler yaa
Aynı benim hisleri taşıyorsun ya resmen normal konuşuyorum sarmıyor sanki ağzından kelime almak için şekilden şekle giriyorsun kendisi de konu açmıyor sohbet etmeye kalkıp etsen dediğin gibi ya anlamıyor ya da kısa kısa ceveplar verip gidiyor ne muhabbetleri var ölü gibiler ben çok uzaklaştım resmen
Benim arkadaşlarım da öyle hep bir tripli nazlılar hele bir tanesi ağzının içinden konuşuyor mesajlaşırken de aniden ortadan kayboluyor seni çok iyi anlıyorum bazı hemcinslerim değişikler 🙂
Hiç sorma ya hep şikayetçiler kendilerine bakmazlar hiç tamam Erkekler kusursuz demiyorum ama kardeşim bi kendine bak ne öz güvenin var ne sosyalsin ne kafa dengisin sürekli kaçıyorsun karşı cinsten libidosu düşük negatif insan ya ben çok Kızlarla konuştum nazlısını gördüm trip atanı gördüm iki kelime yazıp kaçıyor gidiyor anlamıyorum acaba Erkeklerle konuşurken ne düşünüyorlar öz güvenin mi yok konuşamıyorsun tutturmuşlar abazan abazan diye çok tuhaflar sen cidden Kız isen linç yersin benden demesi :D
Linç ediyorlar zaten ama takmıyorum olan bu aynaya geçip özeleştiri yapsınlar ben kimim diye
Yaparlar mı sence yapmazlar ot gibi yaşıyorlar ya bi insan nasıl bu kadar kendini kısıtlayabilir 30 yaşına kadar aklım almıyor eziyet bu bildiğin tamam toplum aile baskısı var ama sende bu kadar içine kapanık olmaz ben nasıl böyle kadınla evlenip
Senin yaş kaç bu arada sen Kadınların böyle olması nedendir toplum baskısı mı
Ben 21 yaşındayım evet kadınların böyle olması toplum baskısından biraz da erkeklerin otoriter tutumundan kaynaklı. Kız cinsellik yaşasa hamile kalma riski var öldürülme tecavüze uğrama tehdit edilme riski var o yüzden uzak durmaya çalışıyoruz. Bazıları evlilik vaadiyle kandırıp bekaretini alıyor sonra da kirlendin diyip ayrılıyor. Sosyalleşme konusuna gelirsem de kızlar kendilerini pek eğitmiyor güzelim elimi sallasam ellisi diye düşünüyorlar erkeklerle de yakışıklılığı ve parası için iletişim kuruyorlar
Bunları biliyorum bunlar var farkındayım saçma sapan kültür kısır döngü içindeyiz Bunlar biraz da dinden de kaynaklanıyor Erkekler ayrı sıkıntı toplum ayrı sıkıntı kafalar değişmesi lazım yoksa normal insan aklı başında çürür bu ülkede
Yani cinselliği sorun etme evlendikten sonra da yaşanır asıl önemli olan kızlarla sohbet bile edemiyor kimse. Erkeklere karşı böyle olan her insana karşı böyle olur. Kızlar çok pasif çok
Cinselliği geçtim ben geçtim hemen konusu açılınca parlıyorsunuz hepiniz aynısınız genler karışmış şaşırmadım ben zaten normal diyorum konuşamıyorum tamam herkese öylesiniz cinsellik o kadar küçük düşürücü ki kelimesi geçse sanki biri bıçak size saplamış gibi davranıyorsunuz ve istediğiniz olduğu halde sizi nasıl artık korkutmuşlarsa
Sakin ol mastürbasyon yaptıktan sonra benim bile gözümden o kadar düşüyor cinsellik 😂 ayrıca ben sevgilimle cinsellik de konuştum ama beni obje olarak gördü sevgisi saygısı azaldı en sonunda da aldatıldım zaten. Cinsellik benim için anca evlenince kıymetli olur yoksa hayvandan bir farkım yok gibi düşünüyorum
Bırak hele iki üç kişi öyle diye herkese faturasını kesemezsiniz adam akıllı biri ile çıkamıyorsan o senin sorunun birini hayatına alırken üç defa düşüneceksin düşünmeden sorgulamadan etmeden alırsan o senin sorunun ve herkese aynı demeye hakkına sahip değilsin sizden cinsellik isteyen yok siz daha sanal yapamıyorsunuz geçtim orasını sen ne anlatıyorsun aynen evlenirsin belki rüyanda olabilir valla böyle bakire kalarak birini beklemek olmayacak şey şansa kısmete kalmış bir şeyin peşinden koşmak çağ dışı eziklik demek istediğin hayvan bile çiftleşiyor ona buna gidiyor ya sen evde birini bekle hhahahaaa
Gerçek yüzün şimdi ortaya çıktı. İnsan aşık olacağı kişiyi seçemiyor sonu ya evlilikle ya da hüsranla bitiyor. Anladığım kadarıyla sen sevmemiş ve sevilmemişsin ama unutma cinsellik dışında da bir kızla iletişim kurabilirsin onu sevebilirsin mutlu edebilirsin o da aynı şekilde sana karşılık verecektir eğer seviyorsa tabi sevmiyorsa da zorlamazsın yoluna bakarsın. Ben cinsellik yaşamadığım için eksik hissetmiyorum hayatımdan da bir şey kaybetmiyorum. Sana hayatta başarılar ✋
Ne oldu gerçeklerini kaldıramadın mı asıl gerçeklerle yaşamıyorsunuz sürekli konuyu oraya buraya çekerek üstünü kapatıyorsunuz nasıl seçemiyor ya bir Kadın nasıl bir Erkeği sorgulamaz düşünmez biz bu ülkede Erkekten şiddet görüp gene onu seviyorum yine ona gidecem olan oldu genlerimize işlemiş genetik olmuş bu neyini anlamıyorsun ben sevmem sizin gibi Kızlarla konuşup ne diyeceğim kafa yok iki sohbet etsem anlamaz beni monoton çağ dışı dinle yaşıyorsunuz sürekli kısıtlama din ile yaşayan insan değilim ben bir Kadın gözümde rahat olmalı kendini kasmamalı kafası çalışmalı düşümeli sorgulamalı o sizde var mı yok bak cinselliği gözünde büyütmen çok saçma bi ihtiyaçı bu kadar tabulaştırırsan karşıda ki çok üstünde durur ve daha da ister yanlış düşüncelere sahipsiniz nasıl Kızlar yasaklar çekici geliyorsa oda aynı hesap salsanız belki Erkekler o kadar üstünde durmaz aklı başında birileri illa vardır sayısı azda olsa sizlerle ne ben aşk yaşarım nede cinsellik siz sevemezsiniz kendini kandırma artık sürekli boş içinde olup o boşluğunu dolduracak insan arıyorsunuz sen hala libidonu düşük göster pekte şaşırmadım tipik Türk Kızı nede olsa kimin kanlarından geldin kimin genlerinden hahahaah
İslam düşmanı olduğunu söyleseydin en başından kendimi yormazdım. Üç günlük dünya için yaşayan birisi gelmiş bana akıl veriyor. Ahiretini düşün ahiretini. Cinsellik yaşadın diye sana madalya takmayacaklar. Abaza olma bu kadar itici duruyorsun. Haydi daha fazla yazma bana seviyene inmek istemiyorum
😂😂 Ahiret yazıyor hala kapalısın demi bu kadar cinselliği din bağdaştıracağına biraz dini sorgulasan bak neler oluyor neler cehalet yoktu buralar cinsellik abazanlık değil ihtiyaç o istediğin kadar ahiret yaz şunu bu yaz inatlaştırma üstünde durma sen durdukça ben daha da duracağım inata inat hadi bakalım o köprü ortadan yığılacak başka çaresi yok :D
genellemelerin hepsi tehlikelidir, bu bile.
Sıkıcı olasımız geliyor ya inanır mısın.
Türk erkeklerinin abazanlığından dolayı
Sana Rus bulalım