Bazı insanlar, öyle şeyler yapar ki gitmek istemesekte gitmek zorunda kalırız. Gitmeye mecbur bırakırlar. Sonra da çekip gittin olur...

Bazı insanlar, öyle şeyler yapar ki gitmek istemesekte gitmek zorunda kalırız. Gitmeye mecbur bırakırlar. Sonra da çekip gittin olur...

Ben hiç bir zaman gitmedim ve sevdiğim kişiyi de bırakmam beni bırakan da olmadı. ama beni bırakan birisi olsaydı sanırım onu umursamazdım yani giden gitsin benim için sorun olmaz seven de zaten gitmezdi..
Gitmek zorundayım. Çabalamaktan yoruldum, yok sayılmaktan yoruldum, her ümit sonrası umutlarımın boşa çıkmasından yoruldum, biliyorum ki ne yaparsam yapayım ne kadar çabalarsam çabalıyayım boş seni görmek istemeyene kaf dağından seslensende seni duymaz görmez. Demem o ki ben yoruldum ümidi olmayan bir yolda yürümekten yoruldum, her defasında hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum. O kazandı işte ben artık"Vazgeçtim"
Kendini anlatmaya çalışmaktan ve aslında neyin neden olduğunu anlatma çabasından... Yoruluyorsun ve maalesef haklı da olsan artık boş veriyorsun. Birçok şeyin önemi kalmıyor; haklı haksız olmak, kendini anlatmak ya da anlatamamak, anlaşılmak veya anlaşılamamak; her şey anlamını yitiriyor ve geriye yalnızca ellerinden tutan“susmak”kalıyor. Susuyorsun ve artık vazgeçiyorsun...
Aslında benim detayda anlatmak istediğimi çok güzel açıklamışsın
Rica ederim
Her zaman kalan benim. Ne gittim, nede gitmek zorunda bıraktım. Bi insana “bırakma” dediysem, bu sözümün üstüne gün gelir de “gideceğim” diyorsa, asla engel olmam. Bütün yollar onun olsun.
Bir insana bırakma der misin?
dediğim oldu.
Ben genelde gitmek isteyeni anlayınca iten oluyorum...😄
Gitmek isteyeni anlamakta bir kabiliyet : ))
Öyle tabi her kula nasip olmaz...😎
Bu gözlüklü emoji ne oluyor 🤔
Gözlüklerim ne kadar şekil duruyo dimi.😄
Kadının her şeyi kendini övme üzerine kurulu😂 bir şeyden de kendine pay çıkarma😂
Sen kendini öven görmemişsin bu ne ki...😄
Diyosun 🤔
Hıhı
Hı hı diyen kadınlara hasta olduğumu söylemiş mıydım sana : ))
Sinir hastası mı.😄
Leb demeden leblebiyi anlıyorsun : ))
Teşekkür ederim...😄
Rica ederim 🙂
Cevap
3Cevap
... zaten hep suçu başkalarına atarız, hiç kendimizi sorgulamadan karşı tarafı suçlamak kolay çünkü... bazen gitmek gerekir; kendi öz değerini yerler altına sermemek için 🙂
İkisi de oldu. Hayat bu bazı şeylere engel olamayız
Her şey bizim elimizde
Her zaman değil mesela
Mesela 🤔
Yani mesela gitmekten başka çıkar yol bırakmazlar o zaman elinden bişey gelmez
Gitmeye mecbur bırakıyorsa, gittikten sonra geri dönmemi de beklememeli. İnsan elindekilerin değerini kaybedince anlat, bu duruma düşmemeli.
Gitmek zorunda bırakılan..
Biri yiter diğeri gider
Bazı seçimler mecbur bırakır, gidende oldum, gitmek zorunda kalanda
Kafama sıkar giderim...
https://youtu.be/pEs32NAyAbM
Git bakalım
Giderim alışığım gitmelere
Direndi bu can ne bitmelere
Sebeplerden sonra, giden oldum..
Gitmek zorunda kaldım
Gitmek zorunda kalan
Ben gitmeye mecbur bırakıldım 🙂