Sevgilim başkasıyla evlendi ailem beni silecek dedi ama seni seviyorum dedi beni bırakma dedi bir yol bulalım dedi Çok yaşa dedim bıraktım ama kim gitmiş şimdi çözemedim bak 😐😄
Abla giden o sektir et giden gitmiş gittiği gün bitmemiştir daha sonradan biter kolaymi öyle bitmesi😓😓 Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah üzülme hiç gitmek zorunda kalmazsin inşaAllah hiç senden gitmek zorunda kalmazlar 😊 Görüşün için teşekkür ederim Hayırlı Sabahlar
Gitme vakti geldiyse bahanelere gerek yok kalk git artık iş işten geçmeden git kendini üzme harab etme😓İnşaAllah bundan sonra hiç gitmek zorunda kalmazsin inşaAllah senden hiç gitmek zorunda kalmazlar 😊 Görüşün için teşekkür ederim 😊 Hayırlı Sabahlar
bahane çok sevgi fedakarlıktir bazen sevdiğin için acı çekmeye razi olsursun yıllarca belki ömür boyu ama bu onun farkinda bile olmaz sadece gitti der kötü kötü... eyvallah hayırli sabahlar
bahaneler hiçbir zaman bitmez bahane edenler sevmeyenlerdir sevmeyenlerin hep bir bahaneleri vardır ya da sevmeyi bilmeyenlerin, sevgi emek ister fedakarlık ister yürek ister ama bazen gitmek gerekir gitmek zorunda kalırsın, bende gittim gitmek zorunda kaldım, sevdiğin için acı çekmek niye seven acı cektirmez çektirmemeli bunun bahanesi olamaz sen kendine acı çektirme onun farkında olursun emin ol ama seni ne kadar önemser bilemem, gitti der kötü kötü diyorsun giden senmisin o mu?
giden bendim , böylesi ikimiz içinde iyi oldu belki hicbirseyden haberi yoktu ama gittim isten sessizce gidemedim gittikten sonrada kırılip döküldü ara ara kendimi hatirlatiyorum ona artik gelme diyor ama aliştim...
mazoşistti ve sosyopat tedaviyi kabul etmiyordu benim üzerimde cok kotu etkisi oluyrdu ona küstugumde barismam icin kendiyle, hayvanlara zarar vermekle tehtid ediyordu , boyle cok seyi oldu evden kaciyrdu sabah bir bakiyrm bizim balkonn altinda uyumus bilmiyrm bircok kotu aliskanligindan vez gecirdim çok kotu aliskanliklari vardi hatta okula gitmesini bile sagladim ama olmadi yoruldum oda bende
Evet dünyanın en kötü duygusu... Tam 3 yıl oldu ah hayat ah bu mecburiyetler ama düzelecek eminim her gidişin bir dönüşü vardır ve döneceğim çokta güzel olacak eminim... 😔😔
Komutanım Allah yar ve yardımcınız olsun, sağ sağlık sağlıklı sıhhatli biter inşaAllah, düzelir Komutanım yeter ki siz iyi olun 😊 Görüşünüz için teşekkür ederim Komutanım 😊😊
Kardeşim üzülme üzme kendini, iyi yapmışsın 😊 Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah 😊 Görüşün için teşekkür ederim kardeşim 😊 İnşaAllah birdaha gitmek zorunda kalmazsin 😊
Zorunda kalmamanız güzel, bazen istemeden gitmek zorunda kalırız onu kastedmek istedim😊Giden sevmemiştir sevseydi gitmezdi, kalanda sevmemistir sevseydi gitmesine izin vermezdi ya da ikiside sevdi ama sevmeyi bilemedi😊 Hayırlısı olsun Rabb'im gönlüne göre versin inşaAllah 😊 Görüşün için teşekkür ederim
Gitmek zorunda bırakanlar utansın üzülme, üzme kendini 😓İnşaAllah bundan sonra gitmek zorunda kalmazsin inşaAllah senden hiç gitmek zorunda kalmazlar 😊 Görüşün için teşekkür ederim 😊 Hayırlı Sabahlar
rica ederim ☺ aynen gitmek zorunda bırakanlar utansın sorun değil ama insan bir süre sonra alışıyor ya da alışmak zorunda kalıyor.. Hayırlı sabahlar 😇😇
EyvaAllah 😊 kesinlikle öyle onlar utansın, aynen aynen alışırsın illaki alışırsın hatta sonra daha mutlu olursun eskisinden daha mutlu bunda da vardır bir hâyır, teşekkür ederim
oh oh ne güzel amin inşaAllah hiç olmaz 😀Rabbim gitmeni gerektirecek birini nasip etmesin sana hiç gitmek zorunda kalma ve senden hiç gitmek zorunda kalmasın🙂 Görüşün için teşekkür ederim
Amin inşaAllah evet gitmek zorunda kaldım sevdiğim mutlu olsun diye çünkü benim hayatım ona yetmiyordu istediklerini veremiyordum ona gerçi gitmedim madem yetmiyor git dedim git de mutlu ol🤗 Teşekkür ederim güzel duan için
Allah onların belasını versin 😓😓Bende hep sevdim hiç sevilmedim, ya da sevenler sevmeyi bilmiyordu😓😓 Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah hiç gitmek zorunda kalmazsin ve senden hiç gitmezler 😊 Görüşün için teşekkür ederim Hayırlı Sabahlar
ama kırılma lütfen ben kimsenin Prensi değilim olmadım olamam herhalde zamanı değil, sen şimdi Prenscigim dersen sahiplenmiş olursun ama ben kimseye ait değilim kimse bana ait değil sadece sevdiğim kiza ait olmak isterim sadece o desin isterim kusura bakma kalbini kırmak istemezdim
Yahu sahiplenmekle ne alakası var? Arkadaşız işte. Ben burada yanlış bir şey görmüyorum. Kusura bakma ama sen de her şeyi başka yerlere yoruyorsun. Tamam lafımı geri aldım. Rahatla!
Ya dil ve anlatım edebiyat dersi aldım o kadar sahiplenmek gibi o Prenscigim Prens desen başka Prensi aşka Prensin başka Prensim başka Prensciğim başka anlam taşır Nenerm, evet arkadaşiz ama sevdiğim olur yanlış anlar benlik sıkıntı yok sevdiğim bana kızar sonra, başka yerlere çekiyorum Türkçe biraz böyle nereye çekersen gider ama ben direk söylüyorum çekme yok, kızma sinirlenme rahatım ben sende rahat ol😊 Hayırlı Sabahlar
Sevgilim yok olursa dedim ben, olursa ben şu an kimseye ait değilim kimse de bana ait değil, Türküsün sende yabancı değil, iyi günler arkadaşım bak uyandırdın beni sabah işe gidicem 😀bby byy
Çok güzel sevindim 😊İnşaAllah hiç gitmek zorunda kalmazsin inşaAllah hiç senden gitmek zorunda kalmazlar😊 Rabb'im gönlüne göre versin 😊 Hayırlı sabahlar
Yaa ben anlamam ki LYS Mys bilmem ki nasıl olur nasıl işler sen gitmek istediğin için söyledim 😊 Amin İnşaAllah Hayırlı olan neresi ise orası olsun 😊ama ailenin sana ihtiyacı var inşaAllah burda kalırsın gitme 😊
Hayırdır neden niye😊 Rabb'im yardımcın olsun inşaAllah, hislerin tersine çıkar gitmek zorunda kalmazsin ve senden gitmezler😊 Görüşün için teşekkür ederim 😊
yürüdüğün yol ucurumsa boşluksa gitmek kolaydır kardeşim kendine gel, acı çekersin ama alışırsın 😓😓daha fazla acı çekmek istemiyorsan sen git kardeşim yoksa daha kötü şeyler olacak
Of lama oflama gitme vakti gelmis bahane bekleme hadi git iş işten geçmeden git günaha girmeden git demişler sende git kardeş hadi sana iyi uykular 😊Yeni bir güne yeni bir hayata uyan
En İyi Cevaplar