Çok sevdiğim birini kendi hatamdan dolayı kaybettim ne yapmalıyım?

Hayatımın sahibine çok büyük yalan söylemek zorunda kaldım. 10 yılımı verdiğim, yaşadığım o harika hayatı ailem hiç bir zaman istemedi.

2 yıl önce annem sağlık sorunlarından dolayı ameliyat olması gerekiyordu, maddi durumlarımız yetersiz diye ailem için sevdigim insandan bana hayat olan o kadından para almak zorunda kaldım. Ailem bu parayi ödeyecekti ama ödemedi. Ben sevdigim insanı zor durumda bırakmamak için işe girdim ve ilk maaşım la ona para çıkardığım gün Annem bana uzaklaştırma kararı çıkardı. Sen bize bakmak zorundasın, bizim borçlarımızı ödemek zorundasın, kardeşini okutmak zorundasın dedi. 2 ay tekrardan uzaklaştırma, 3 ay tekrardan uzaklaştırma. Ve sevdiğim sonunda ailen dugunume değil kız istemeye bile gelmesin. Benim annem sana analık babam sana babalık yapar dedi. Üniversiteyi bırak gerekirse yuvamıza bakalım dedi. Bir umut okulu bıraktım aileme rest çektim ama ailem sen bizim boynumuzu egemessin sen bizi küçük dusuremezsin. Bugun o kapıdan çıkarsan sizin bir olmanız imkansız. Kızın babasini bulurum ve namussuz kızınızı oğluma kakalamanıza izin vermem. Çevreye duyururum diye tehtit etti. Eger onun iyiliğini istiyorsan borçlarımı ödemek zorundasın dedi. Her gun sabah 8 de Anne dedigim insanın dirdir ve bu hayatta sevdiğim tek insanın tehtiti ile sınanırken akşam aynı tehtitlerle uyurken kafayı yeme noktasına geldim. El dese öldürürsün bunu bana yapan öz annem. Babam 1 yil once kansere yakalandı ve maddi kaynak lazımdı her gün annem sevdigim insanın babasini aramak ile benim kendi namusum ile beni tehtit ediyordu. Herseyi beraber yaşadığımız o insana babasının gözlerinde ki ışığı ve babasına baktığı o ışığı sonduremezdim. İntihar etmeyi bile denedim.. ailesi ile tanışmayı, evlenmeyi ama uygun görmedi. Askerlik, okul, zaman... babami kaybetmenin korkusunda ve annemin her gün beynimi sevdigimin eşim olucak tek kadının namusu ile sınaması sonucunda bir şuur kaybında sevdigime ben kanserim dedim ve ona hep dürüst olmuşken bu hayatta onu korumak için nasıl böyle bir yalan dedim kendime dahi izahini yapamıyorum. 1 yıl boyunca annemin tehtitleri ve sevgilimin gözünde ki uzgunlukler ve benim için çabaladıgını gördükçe yalanımdan dönemedim. Ve geçen ay en yakın arkadaşının Nişanlısına anlattım ve sevdigim insan gerçekleri öğrendi. Ailesi bilmesin isterken en yakın arkadaşı ailesine söyledi ve ailesi benden nefret ediyor, parasini yediğimi düşünüyor. Onu kullandığımı düşünüyor. Sevdigim sevgin yalanmis dedi ve bana kendimi izah etmem için 1 hak bile vermedi. 15 yaşından 25 yaşına kadar yaşadım, simdi ölüyorum. Çevre dedim doğruya yanlışa bakmaz, o duruşuna hayran kaldığım insanın başını egdiremezdim. Babasina bu kadar aşk ile bakarken babasının ve kızının birbirinin gözünde ki ışığı söndüremezdim. 2 yıl ona tedirgin bir hayat yasatamazdım. Babasi her üzgün olduğunda acaba mı dedirtemezdim. Onu korumaya çalışırken, korktum ve hata yaptım ve hayatımın anlamı gitti.. Kendi evladına bunu yapan elin kizina neler yapardı, şuuru mu kaybediyorum...

Güncellemeler
+1 yıl
Ve bana 1.5 yıl sevdiğim insanla sınanmak zorunda bıraktılar.
O psikolojik zorlukta nasıl böyle sevdigime yalan söyleyebildim bilmiyorum.
Tek isteğim o o kadar temiz severken, ailesine karşı mahcup olmasın.
Yüzü, onuru, gururu, durusunu kaybetmesin istedim..
Çevre bize namusum dedigim kadına hadsizce laf etmesin..
Babası o kadar temiz olan kızına aşkla bakan gözlerle baksın.
O gün o tehtite boyun egmesem belki şu an evli olurduk.
Ama ben babasinin kızına, kızının babasına hep aşkla bakmasını istd
Güncellemeler
+1 yıl
Bakmasını istedim..
Onu o kadar severken, o o kadar temiz bir bireyken herşeyin ilki bizken onu tedirgin edemezdimm.
Söylediğim yalanın izahi olamaz ama cagresizdim.
Gerçekten sevdim ve bu hayatta benim tek korkum Hayatim dedigim insandı. Cagresizlikten napicam bilmiyorum.
Dogalgaz faturası var 1 gun icinde ödemezsen babasini arıyorum
Telefon faturası var 1 gun... KİRA var 1 gun... Baban için para lazım 1 gun...
Babam bile sonunda ülser çıktı yonca alınan para borçlarına gitti.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok sevdim, ve susmayı tercih etti 34 gün oldu ve susarak beni her gün öldürüyor. Hatamın farkındayım ama ailesinden bu kadar korkarken, bu kadar tedirginken. Şu an yaşadığının kaç katini sevdigim insana yapamazdım. Gerçekleri bir gün bilirse onu bu kadar severken, elimden tutar ve onarıriz diyorum ama galiba o günleri göremeyeceğim çünkü onun ugruna acı çekmeye dayanırdım ama bu kadar onu severken onsuzluga dayanamıyorum. Belki yarın sonsuz olurum...
Güncellemeler
+1 yıl
Zamanında kumar oynuyordum 4 yıl önce onu bile ondan saklamadım, hayatım da bir normal kız arkadaşım oldu benden hoşlandı, onu bile Sevdigim insana söyledim. Benim söylemem gereken benlik birsey olsa dürüst olurdum ama onun karakterini, yapısını, korkularını bu kadar bilirken nasıl dürüst olabilirdim bilmiyorim. Sağlıklı düşünemedim o psikolojik bunalimda. Sevdiginiz insanla sınanmak? El değil aile ile? Allah düşmanıma yaşatmasın. Çok severken kaybetmek, onu korumak isterken böyle oluyormuş.
Çok sevdiğim birini kendi hatamdan dolayı kaybettim ne yapmalıyım?