Kürtler den mi korkuyoruz? Ahahahahhaha. Sen bunu yazarken böyle birşeye inandin mi ya :D Türkler milliyetciler Ülkücüler hümanist insanlardir. Onların tek davası Türk düşmanı olanlardır, bu sebeple ederler kavga. Kürtler ise tam tersi işleri güçleri ortalığı Mikser gibi karıştırmak. Hiç kurt arkadaşım olmadı olamaz da ben faşist bir insanım bunun içinde onların bulunduğu ortama dahi girmem bunu sebebi korkmam değil onların seviye düşüklüğü, cehalet, saygisizligi ve her daim suçlu olsalar bile süzeren gibi davranıp demogoji yapmalarıdir. Vallahi Kürtler kendi kürt insanını saldırmis cehalet tohumlaridir. Insan dusmanlaridir. Bu Darwin yasası onlara uyuyor ve tam anlamıyla yakışıyor. Yani kısaca ben hayatımda senin yazdığın kadar komik birşey görmedim. Biraz bu yazdığını düşün derim :) he bide Kürtler kendilerini okumuş göstermek için burada atıp tutuyor geçen burada yine birine rastladim kürdüm doktorum yazmış ama tipla alakali yazdığım duruma cevap dahi vermemişti bu zavalliginin belirtisidir. Gelip te burada boş yere biliyorum diyip epistomoliji yapmayın :))
514 Yorumla- +1 yıl
Yazdığının hepsini okumadım ülkücekermi hümanist? Elinden gelseler hitler gibi sabun yaparlar bizi akşam gezetesinde bir ankete rastlamıştım ülkücülerin %80 i kürtleri sabun yapalım demişti allahsız kitapsızlar bide eylemlerde tekbir getirirler İŞİD usulü. Bide son bişey söyliyecem sen hiç d. bakır hakkari vs saldırıya uğrayan türk gördünmü batıda hergün kürt öğrenciler linç ediliyor!!!
- +1 yıl
Kürt öğrencileri Türkler mi linç ediyor? Ediliyorsa hakediyorlardir. Senin bana böyle bişey yazman salaklik. En başta demogoji yapma demiştim ama kültür yoksunu olduğundan bilemeyeceksin. Üstelik ben yine en başta faşistim demiştim, bende ülkücüyüm ve bende irksizlardan sabun yapılmasını istiyorum hoş kullanılmaz ama. Ve tekrar diyorum Kürtler korkulacak bir ırk değildir hiçbir zaman olmamistir olmayacaktır ayrıca onlar bu ülkeden yemek yiyen ve ayrıca ihanet eden kısaca yediği kaba diskisini bırakan lanet bir ırktır. Onları yapılması gereken tamamen onları ülke dışına çıkarmaktır. Ülke pisliklerden temizlenmiş olur ayrıca. Toparlamak gerekirse Kürtler korkulacak değil tükürülecek bir ırk bile değildir onlar capulcu ve it sürüleridir. Onlar Türklerle aynı orana gelmeye çalışan ezik ve yobaz bir toplumdur.
- +1 yıl
Öylemi işidin soyu sopu kazılıyor şimdi sıra sızda sen daha kürtleri tanımaşsım başınızı çıktığı yere sokacaz siz ança sivridillikten anlarsın gör bakim kim kimi sabun yapacak yıllarca kasıp kavurduğunız yetmedi sömürdüğünüz yetmedi bide bunları duyacaktık demekki küdün yurtseveri de faşistide çetin olur geliyor geliyor apocular geliyor bu arada videoyu izle bakalım bir kürt kaç türke bedelmiş etekli korkaklar sizi kobaneden dem vurcaksın biliyorum işiden korkup kaçtınız diyeceksin kobanede 1 ay savaştım yaralandıktn sonra geldim ve ardımdan biçok yoldaşım gitti
- +1 yıl
Ahahahah hahaha :D şu an kobane de Kürtlerin soyu kazılıyor üstelik sen nasıl bir cahilsin? Televizyonlarda bile iside taş atip etek giyininlerin kurt olduğu aciklandi. Üstelik siz Türkün tırnağa olamazsınız. Cahilsiniz küfürbassınız hainsiniz korkaksiniz, kızlarınız kıllı ve yobaz, erkekleriniz uçan dişi kuş görse s*kecek durum da abaza, ülkeye esrarı hırsızlığı uyuşturucuyu sokan siz, o kadar lanet ve şerefsiz bir ırksınız ki annenize kız kardesinize bile taciz edebiliyorsunuz ben bunları uydurmuyorum gir bak hersey yazıyor her yerde. Üstelik kurt madem bu kadar çetin bir ırksa Türkiye de ne işi var neden bu bayrak altında ataturkun olduğu paraya muhtaclar? Köpek gibi İstiklal marsini okuyorlar köpek gibi türkçe konuşup Türk tarihini öğreniyorlar, madem bunu kabullenemeyen bir ırk o zaman siktirip gitsinler Türkiyeden, bizde bu pislikten kurtulalim. Haha bir de benim 2 gün önce yazdığıma yeni cevap veriyorsun biraz okumakta anlamakta sıkıntı çektin sanırım :D
- +1 yıl
bende ülkücü degilim ama izmirdeki kürtler görüntümden dolayı hakaret ediyorlar arkmdan küfür sallıyorlar yumruk atıyorlar dümdüz yürüyorum yolda korktugumdan degilde tek gezmiyorlarki çakal sürüsü mübarek (fakat çok en yakın dostum da bir kürt bunuda belirteyim hedefim tüm kürler degil bu vasıfta olanlar
- +1 yıl
Ammmına koyduğumun soysuzu bide kürtlere laf ediyor ulan döl israfi kahpe kürtlerden koktugunuz kadar haşa ahiret gununden korksaniz cennetlik olursunuz kizim bu sizin yapinizda var tek isiniz sabah kalkip ecdadinizi ovmek aksama kadar bilakis hepinizin ne kadar korkak ve top gibi oldugunu siz bizden iyi bilirsiniz hic kürt dostum olmadi diyosun kürt orospuyla dostluk yapmaz ya pazarlar ya da işi olmaz ;) bizim kültürümüz bu ya sizin? Tek işiniz batı özentisi batinin yarragini yalamak baska bisey degil :)
- +1 yıl
Bu arada laflarim imanli türk kardeşlerime degil kendine ulkücü deyip kürt düşmanligi yapan korkaklaradir türk kürt kardeştir böyleleri orospucocugudur zaten ;)
- +1 yıl
Türk kürt kardeştir diyen ağzını s**erim senin o. cocugu, benim kürt diye bir kardeşim yok.
- +1 yıl
Asıl sizin etrafınızdaki kızlar o*rospu. Ulan ammmina kodumun çocuğu seni.
- +1 yıl
Simdi cadi12345 isminiz herneyse simdi bayan dersem yine laf aticaksin bir kac yorumunu okudum biraz ilim sahibi birine benziyorsun ama unutma ne kadar ilim sahibi biri olursan ol zeki yahut kültürel biri farketmez suanda müslüman bir irki baya bii assagliyorsun üstene üstük hic kürt arkadasim olmadi ve ortamlarina girmedim dedin kürtleri ne kadar cok taniyorsun biz kürdüz ailecekde kafe sektöründeyiz işletmeciyiz istanbulun dort bir yaninda mekanlarimiz var ve ailemiz de asil bir aile senin gibi zorba ve horgören bir insan tarafindan assagilanmak beni cok mutsuz etti iyi günler...
- +1 yıl
Yemin ederim hayatımda gördüğüm en cahil insan sıralamasında ilk 10 a girersin biz cahiliz dimi onun için 15 20 kişilik grup yazılılardan önce benden ders alıyorlardı. Bence seni bir kürt çok üzmüş sende derdini burda dünyanın en büyük melez ülkesi olan tüekiyede kendini öztürk sanıp boş kafatasçılık taslıyor sun.
- +1 yıl
@leonidas3434 bir an tüm türklere dediğin sandım küfür yazcaktım bu lhpe şımarmış bu Türk değil zaten
- +1 yıl
@Kozmosundelisi kes lan senin ırkın çokmu yüksek melez değil
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu böyle aşikar buraya yazmanız sadece yorumlardanda gördüğüm üzere, hakaret ve kotulemek babiyla son bulacak.. Üstelik kabul bile etmiyecekler. Sen onlara bu örneği sundukca, onlar bunun üzerine konusnaktansa bambaşka orneklerle dem vuracaklar. Kürtlerin dislanmis ve öcü muamelesi gördüğü güzel ülkeyi bölen herkese utanicagi payı almasını saglamanin keşke imkanı olsaydı.. Ben yine de takipteyim cvplarin.
02 Yorumla- +1 yıl
Az çok anlayabiliyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkmak değil''istisnalar vardır ama korkanların belli bir sayıya ulaşacağını bile düşünmüyorum'' artık bir iğrenme söz konusu insanların konuşası bile gelmiyor, evet her kürt aynı değildir biliyoruz hepsini bir kefeye koyamayız ama neredeyse tamamına yakını bu duyguları hak ediyor.
Öncelikli kural yediğin kaba pislemiyeceksin, sen o kaba pislersen ona göre muamele görürsün ve daha çok pislersin daha çok muamele görürsün bu bir kısır döngüdür.
Irkçımıyım? Hayır
Neden gizli cevap veriyorum? Konuşmak istemediğimden, sebebi kendilerinden çok korkulduğunu düşünen ve muhtemel gizli ego tatmini yapan birisine cevap yazmamdır.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende Kürdüm ve Ülkücüyüm senin kastetdigin dayak yiyen kürt öğrenciler pkk denen kahpe örgütün sempatizani ya da direk baglantili olanlari yoksa milyon tane kürt öğrenci var bu ülkenin her üniversitesinde
55 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe bu ülkeye ihanet eden babam olsa iki kasinin arasindan vururum
Cevap sahibi+1 yılBu ülkede zaten herkes eşit haklara sahip kimse kimseden üstün değildir ben bu ülkenin üniversitesinde hocalik yaptim kimse bana sen Kürtsün yapamazsın demedi diyemez o yüzden burada yalandan yere ortalığı karıştırma git yerine yat
Cevap sahibi+1 yılBen zaten yukarda yazdım eşşek değilsen anlarsın bu vatana ihanet eden benim askerime polisime kurşun sıkan kendi babam olsa kendim vururum Kürt Türk Laz Çerkez bu vatan evlatları birlikte kurdu birlikte yasayacak ay yildizin altinda begenmiyorsan ayn el arab sinirin diger tarafinda helal olsun Ülküdaslarima
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
kimse sizden korkmuyor Allahsız kitapsız ve ancak arkadan kahpece vurduğunuz için tiksiniyor önlem alıyor
geçenlerde kobani olayları çıktığında gece ortalığı yakıp yıktığınızda biz ülkücüleri gördüklerinde köpek gibi kaçtı o cesur dediğin kürtler ! hiç bir zaman toplu ülkücü ve pkk'lı kavgalarda ülkücüler kaçmamıştır
tersini iddaa eden internetten videolara baksın özellikle zeytinburnundaki kaçan pkk'lıları gece linç eden alperenler arasında ben vardım bizim sayımızda onlardan yarı yarıya kadar azdı burdan klavye şovalyeliği yapma gundiiiii30 Yorumla
+1 yılNeden boyle provakatif seyler soyluyorsunuz ya bende kurdum ve turkum , pardonda insanlar Kurtlerden niye korksun allahmisiniz tovbe tovbe bu ne ya insanlar belki sevmiyordur o baska konu ama korkuyorlar ne demek bu ulkenin tarihine bakmak bile yeterlidir biz korku nedir bilmeyiz
56 Yorumla- +1 yıl
video video diyo bide salakmisin sen videoda birsey yok esek kadar tasi jandarmaya atarsan korur kendini demi mal
- +1 yıl
tabiki oyle terorden herkes korkar ama kimse kurtlerden korkmaz niye ya bu insanlar ocu mu ki korkulsun iste farkinda olmadan kurtleri kotuluyor
- +1 yıl
@Eliiiifcan Soruyu soran Kürt kökenli vatandaşları kötülemiyor, kendini Kürt kabul ediyor ve kendi aklınca insanların onlardan korkmasından övünüyor ve gurur duyuyor.
- +1 yıl
evet oyle saniyor dedgin gibi arkadas ama dedigim gibi bilmeden kotuluyor iste allah akil fikir versin
+1 yılmeslektaşım ya :)
kimseden çekinmem valla ben :D zenci, kazak demeden muhabbetim vardır :D
bence kimseyi umursamamak gerek. Kürtlerin birçok noktada daha sağlam karakterde olduklarını gördüm. tabi bölücü faaliyetleri olan kişileri bu yorum içine katmıyorum.30 Yorumla
+1 yılKorkuyoruz. Sevmiyoruz tiskiniyoruz.
var mı daha otesi?
Bu ulke topraklarinda yasiyorlarsa bizlerin kurallarina uyacaklar. Oyle bas kaldirip biz asiretiz bizim kurallarimiz gecerli. ya da biz baska devlet isteriz. Biz baska milletiz. Diyorlarsa cikip gidecekler bu topraklardan.53 Yorumla- +1 yıl
Kendi adına konuş
- +1 yıl
Korkak
- +1 yıl
@elvedasabata bana yorum yapabilmek icin benim aldigim egitimin 4/1 ini alman gerekli ayni masada oturup konusabilmemiz icin. ukalalik yaparak bir yere varilmaz. uslup' yobazda bulunmaz. ama biz umutluyuz bu yobazliklariniza halen umut ederek duzelir diye katlaniyoruz.!
+1 yılHayırlı sabahlar, bende Siirt/ Tilloluyum, Arap kökenliyim, bunu söylediğimde kimse korkmuyor, Kürt olduğunu söyleyen insanlardan da kimse korkmuyor, kısacası Kürt halkından değil, adlarının yan yana anıldığı ve yazıldığı Terör örgütünden korkuyorlar.
Bir Kürt kardeşim soyu hakkında bilgi beyanında bulunduğunda, insanların tavırlarını gözlemlerken, önce ırkının hangi örgüt ile yan yana olduğunu aklından çıkarmasınlar.02 Yorumla- +1 yıl
Bırak bir devlet kurmayı, önce Ahlak, Edep ve Adap sahibi olacaksın ki, bir Devleti hak edesin.
Her Kürt PKK ister, her Kürt Kürdistan ister gibi bir genellemeyle, savlarının doğru olduğunu mu savunuyorsun.
Önce yaşadığın topraklardan ve o topraklarda yaşayan insanların fikirlerinden haberdar ol, daha sonra kelam et.
Arap kökenliyim Elhamdülillah ve Bu ülkeye onca sene kendi yöremin topraklarında hizmet ettim, Silah başında senin gibi satılmış onca köpekle ve soysuza karşı mücadele verdim ve vermeye de devam edeceğim.
Senin gibi kaç köpeğin boynunu kırdım, kaç köpeği diz çöktürdüm. Biliyor musun bunları omuz omuza savaştığım Kürt kardeşlerim, Askerlerim evlatlarımla yaptım.
Önce imanınızı satmaya başladınız, daha sonra topraklarınızı peşkeş çekmeye başladınız, şu Politik dünya olmayacaktı da, senin gibi soysuzları en geç 6 ayda temizlemiştik.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 ay kiramızı ödeyemedik diye annemle babama saldırmışlardı kürtler ailesini getirmişlerdi 30 40 kişi vardı
karısı falan beni 12 yaşındaydım şu an 18im neyse benide dövdüler sacımı falan cektiler ve 3 yasındakı kardeşimide babamda sakattı o zaman kaza yapmıştı işe gidemiyordu annemde güçsüz sonuc olarak kadın sokak ortasında 30 kişi giriştiler sımdı kım korkak? tek kişi gelemiyorlardı sulale olarak geldiler. şerefsizler asıl korkaklar onlar95 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBabam sakat değilken gelemediler? Annem sonra karısını cok kötü dovdu zaten. Babamda kocasını kahvede dövdü tabi adam tekken ozur falan dilemiş 5 para etmez insanlar. Ne pislik varsa onlarda, tek olarak gezemezler yemiyolar. İt sürüsü olacak illa.
Cevap sahibi+1 yılonlardan sonra nefret etmeye başladım yalan borcumuz var sanki inanma biz o köpeklerin nasıl hain olduklarını bılıyoruz merak etme
- +1 yıl
Kızım yalan konuşma agzinizda sakiz olmuş 30 40 kisi yok annemi dovduler yok 12 yasindaydim beni dovduler vallahi yalan konusuyorsun hic bir zaman kürtler bir aileye hele hele bayan varsa yaninda kavga etmez yalan yanlis seyler yazmayin
fiktir git la pezevenkk ben diyarbakirda dogdum bütüdüm ordaki soysuz kürtlerin teke tek ciktiginida gormedim mk itleri artisligi süper yapiyorsynuz reke teke gelince ayaklariniz kiciniza vuruyor bendwe kırklareliliyim ne b*k oldugunuzuda gayet iyi buliyorum
58 Yorumla- +1 yıl
hadi ordan amina koydugumun topu küpeni tak sen bu mevzular sana göre degil ismini siktigimi
- +1 yıl
@leonidas3434 ırkını ş
Boş ver bilader sen okulunu oku memlekete faydalı bir insan ol hayatını kur gerisi boş böyle şeyler hiç bir zaman bitmedi bitmezde üniversitelerde fazla takma.
Arada 3-5 tane var burada pkk yı destekleyen ben sevmem onları onun dışında hepiniz cansınız oku baba ailene bu ülkeye faydan dokunsun, damarlarında akan deli kanlarını kullanıyorlar gençlerimizin üniversitelerde.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılbende tam tersını bılıyorum kanka.. kurtler hıc bır zaman tek baslarına kavga etmezler.. grup halınde gelırler ve ellerıde bos olmaz. ulkuculerde onların gurup olabıleceklerını de varsayım yaparak hareket etmıslerdır..
62 Yorumla- +1 yıl
vıdeoya ıhtıyacım yok. genell olarak ne oldugunu bılıyorum bana yeter..
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞunu şikayet edin haysiyetsiz Türküm ama senin gibileriyle aynı topraklarda Yaşamak bana kötü geliyor
100 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yıltürk kürt kavgasına tutuşmam hiç bizaman ikisininde iyisi kötüsüde var kardeşim ama şurda bir nokta var kürtlerden tırsma konusu tamamen senin gözlemlerin benim gözlemlerimde tek başına kürt abi yapma et derken birden yanında 3-5 yandaş olunca asarım keserim oluyo ama dediğim gibi bunlar şahsi gözlemler millet yılmış artık kavgadan nizahtan son yıllarda kürtler türklerden biraz daha tutkun birbirlerine biraz onun etkisi var
00 Yorumla korkmak mı uzak durmak mı? ırkçı bir insan kesinlikle değilim fakat; denizli'de oturuyorum burada her türlü pislik kürtlerde gasp yapanı toplanıp tehdit edeni 6-7 kişi 1 kişiyi döveni sözlü taciz edeni hep onlardan çıkıyor. doğu'daki kürtlerin çoğu böyle değil diye duydum ordakiler gayet yaşanabilir insanlarmış. neden kaynaklanıyo bu fark?
40 Yorumla
+1 yılHahaha :D çok korkarız biz kürtlerden :D ödümüz kopuyor bir kürtü karşımızda görünce :D
90 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoyduğumun salağı senin bu konuyu buraya açman ne kadar provakatif bir köpek olduğunu gösteriyo zaten ayrıca profiline de örgütlenin yazmışsın. seni değil sana ve senin gibi yavşaklara prim veren site yöneticilerini zıplatmak lazım. Anlayın artık bu millet bu oyunlara gelmez artık
30 YorumlaKorku değil. Kürtler gibi işi gücü ülkeyi satıp ortalık karıştırmaya çalıştığınız için g*vat Kürtler hani. Sizin gibi bir it yavrularıyla muhattap olmamak için en iyi Kürt ölü Kürt'tür. Lanet olası gavur piçleri sizi
42 YorumlaAile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Tam tersi olmasın o o kadar olay atlattık bir kerede tek geldiklerini görmedim. Sürü halinde dolaşıyolar ayrıca inan zerre korkmuyorum
44 YorumlaSenaryoya bak mk sen kimsin sana grup halinde saldiricak Ülkücüler. emin ol seni ziklerine takmislarsa bir condoma benzetmislerdir en fazla
31 Yorumlaayyy çok tırstım gece gece bak yorumda yazdım bişey olurmu ki ya
41 Yorumla
+1 yılİçlerinde öyle iyi olanlari varki hatta en yakın arkadaşım bir Kürt.. kötüleride cok kötü tek başına değilde sirtlan sürüsü gibi giderler kavgalara..
02 Yorumla- +1 yıl
Video da dediğin gibi bir korkaklik göremedim
- Aile & Toplum konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılSence korkmalarimi bunun sebebi? Yoksa sevmemelerimi bence bunu dusun
20 Yorumla Peki sen 5 10 kisilik bir bolugun 100 kurdu dovup kacirdigi videoyu gordun mu? Birak allah askina kimse kurtlerden korkmuyor. Insan insandan korkar irk irktan korkmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Kendi yazdigina inaniyormusun?
Biz bişey yapınca yok insan hakları nebiliyim ney zıplayıp duruyosunuz her horoz kendi şehrinde öter mesela sen kalkıpta benim şehrimde artislik yapazsın kimsede seni işe almaz
10 Yorumla
+1 yılNeden korkayim ki? :D. Ayrıca ben iyi veya kötü insan olayina bakiyorum. Gram korkum yok. Sadece pkkyi destekleyenleri sevmiyorum ve nefret ediyorum. Bu kadar
00 Yorumlane kadar diyarbakırlı tanıdıysam hırsız çıktı birader yanlış anlama da alayı hırsız
70 YorumlaO koca taşları atan jandarma olsaydı kim korkak görürdün.
20 Yorumla
+1 yılProvakatif olcak bişiy yok, sen senden öncekilerin faturasını ödüyorsun.. algıyı değiştirmek için mücadele edicez
00 Yorumla
+1 yıl3 gazili ülkücünün Ankara ünvdesindeki pkklılarını kovaladıgını bilirim videoda var youtubede az bak nasıl korkutulurmuş öğren ;)
30 YorumlaHemşeriyiizzz bende kurdum ayrica :)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde kurdun biriyle kavga ettiginde sulalesini topluyor geliyo
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAydinda oturuyorum. Ne pislik varsa kurtlerde var ulan kobani icin aydinin bir mahallesini savas alanina cevirdiler. Koboni nere aydin nere. Ayrica kucukken arkadaslarimizla top oynardik kurtler gelir ibnelik yapardi. Irkci degilimdir kurt arkadaslarimda olsu.
Aslan parçası kimse sizden korkmuyor. sadece sizi oldururde adam yerine koyarlar diye korkuyodurlar
50 YorumlaSen kürtleri değil teröristleri göstermişsin kardeş
14 Yorumla- +1 yıl
l*n ne korkması gerzekler akıllı olunlan biz 18 ay doğuda siz korkun diye askerlik yapmadık
- +1 yıl
Lafını bilde konuş çakallık yapmayın sen kürtleri değil teröristi. Diye yaZzmışsın teröristen mi korkuyorsun
- +1 yıl
@elvedasabata sen neden sadece yazdığımı anlamadında ekstra birşeyler çıkardın. teröristten korksak ülkeyi terk ederdik en basiti babam rusyada bende giderdim ki teröristler ülkenin her yerinde olduğu halde. Anladın mı kardeşim ne ben teröristten korkuyorum nede onları savunuyorum
Bu ırk hesaplarından ne aman kurtulacaksınız. Cevabını ben vereyim hiç bir zaman
00 Yorumla
+1 yılKurt ol turk ol sen de insansin ben de. Teroru savunma kardesimsin teroru savunursan kallessin,
10 YorumlaSeni o azgın kürtlerle karıştırıyorlar boşver kardeş
10 Yorumla
+1 yılKürtler kim ki onlardan korkayım?
50 Yorumla
+1 yıl;Sen bazı şeyleri yanlış anlamışsın.
00 Yorumla
+1 yılIgrenmeleri daha dogru denebilir.
60 YorumlaKorkmak mı? Tiskinmiş olmasınlar?
70 Yorumla
+1 yıliki üç kişiyle bu genellemeye ulaşamazsın
00 Yorumla
+1 yılBir laz olarak çok korkarım çoookkk 😃😃😃
20 Yorumla
+1 yılAt yalanı seveyim inananı
13 Yorumla- +1 yıl
1 kişiye 100. Kişi saldıran kürtlerdir. Korkak ve kahpesiniz
- +1 yıl
Söylediklerim kendini biliyor pkk yandaşı kahpeler
- +1 yıl
metehanaydin. Denen kopil sen zır cahil ve korkaksın. Senin gibiler kürtlerden korkar. Karı kılıklı totoş. Askerdende çürük almışsın. biz pkklı kürtleri kahvaltı niyetine yeriz. Sizin gibi ödleklere ihtiyacı yok bu devletin
anlattıklarının tam tersi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPisliklerde ondan kurdun en iyisi olusudur unutma
62 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada hatirlatim kurtler %30 luk tukiyede haberin ola
- +1 yıl
Senin ölünü dirini seveyim bide 30 yasindasin olm siz en iyisi ölüsü dedikce nüfus patlamasi oluyo ;)
Neden bizden çekinsinler ki
00 Yorumla
+1 yılUcube
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn yargısız olmayı becerirlerse korkmazlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende merak ediyorum niye
00 Yorumla
+1 yılHe gurban hee
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 833 cevap paylaştı. O korkma değil de.
00 Yorumla
+1 yılPkk yüzünden
00 YorumlaNeden saldiriyolardi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım