Yurdumuza Malatya'dan bir grup depremzede aile geldi. Depremde benim de Adıyaman'da üniversite okuyan halamın kızı vefat etti, ayrıca biz de aslen Adıyaman'lıyız. Geçenlerde depremzede misafirlere bisküvi alıp onlarla biraz sohbet ettim. 23-24 yaşlarında olduğunu öğrendiğim bir kızına vurulduğum aile Adıyaman'lıymış, ben de bizim de aslen Adıyaman'lı olduğumuzu söyledim. Sonra orada bulunan 50-60 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğim başka bir depremzede adam bana " Adıyaman'ın hangi köyünden olduğumu sordu, ben de o kadarını bilmediğimi söyledim. Onlarla bir nevi aynı acıyı paylaştığımız için, şu anda biraz zor durumda oldukları için ve bir de o kıza vurulduğum için samimiyet kurmayı çok istiyorum ve bunun için de sürekli onlara yakın durrmaya, herhangi bir şeye ihtiyaçları olduğunda hemen yardımlarına koşmak için bir gözüm kulağım sürekli onlarda. Sizce onlarla samimiyet kurmak istemem yanlış mı?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yanlış değil
Yanlış değil güzel ama onlara sahteymiş gibi gelebilirsin.
Niye ki?
Onlara acıyorsun gibi görünür, hoş olmaz o da.
Ama onlarla ilgilenen, galiba bir dernekten gelen biri, var. Depremzedeler ilk geldikleri gün, yanlarına gelip elbise falan getirmişti, sonrasında da " Bir ihtiyacınız olursa haber verin " demişti. Birkaç gün sonra da o gruptan bir kadına doğum günü için pasta getirmişlerdi.
Kiza vuruldun ama kiz sana vuruldumu ki
Onu bilmiyorum, ama benim için pek de önemli değil. Ben sevdiğim kişilere yardımda bulunmayı, onlara destek olmayı severim.
Üstelik belki böyle davranarak kızın sevgisini de kazanırım. 😁
Hmm tamam kiz da belkit seni bgenmis olabilir bilemeyiz
Yapmacik olma da samimi ol daha iyi
Zaten kişilik olarak biraz soğuk duran bir yapıya sahibim, ama içim gerçekten çok temiz, içimden çok samimi biriyim. Sadece bunu yüz ifademe yansıtmayı pek beceremiyorum.
Sence bu tür davranışlarla kızın sevgisini de kazanabilir miyim?
Anladim zaten yargilamak olmaz hemen
Olabilir sevgisini kazanabilirzn ama kizin gönlunde baska birisi varsa o zor iste
Yani bilemeyiz kiz birini seviyor mu sevmiyor mi herseyi birakip yurtta gelmiş zor onun için ama olabilir hersey
Sne bu yuurttan ne zmn ayriliyom
Ayriliyon*
Haziran ayının ortaları gibi, Yks'ye girdikten birkaç gün sonra.
İşte ben de her şeyini bırakıp yurda gelmiş birine, ihtiyaçları olduğunda her şeyi verebileceğimi, her şeyi yapabileceğimi göstermek istiyorum.
Sen kac yasindasin
23 yaşındayım.
yardimci olabilirsin kendini sevdirirsn
Anladim
Utangacmisin birz
Evet.
Yani normal kişilere karşı fazla utangaç değilim, ama o kızdan çok utanıyorum.
Kiza zor acilir gibisin
Belli oluyir mu ki yüzün kizariyormu ki
İşte bu tür şeyler yaparak bir yandan da onların yanında olduğumu göstermek istiyorum.
Yüzüm pek kzarmıyor, ama kriz geçirecek gibi oluyorum.
Onu görünce kalbim saniyede 10 defa atıyor. 😂
Ayrıca ortamın bu tür şeyler için uygun olmadığını düşündüğüm için de açılmıyorum.
Anladim heycan yapiyorsun onu görünce ama belkit kiz hissetmisdir bunu
Cok saf duygularinla seviyorsun cok temiz cok gzl aslinda
Peki o halde en yukarıdaki gizli kullanıcı olacak kişi neden benim hakkımda öyle şeyler düşünüyor?
Allah şahidim olsun ki; benim hiç kötü bir niyetim yok.
İnan ki; sinirden ne yapacağımı şaşırdım...
Kimden bahsediyon? Gizli kullanici erkek mi? Ondan mi bahsediyorsn
Ya takma burasi KS herkes mal mal yazar ne diye takiyorsn
Evet, en üstteki yorumu yazan erkek gizli kullanıcıdan bahsediyorum.
Ama bu tür şeyler beni çok üzer, canımı çok sıkar.
Kötü bir niyetim yokken bir kişinin bile hakkımda kötü bir yorum yapması beni gerçekten çok üzüyor...
Normal misin diye soruyorum kendi kendime ne var burada herkes sacma sapan yorum yapar takma takmaa
Burasi platform banada küfür eden var niye herkesi takiyon onu anamadim yani
Abi seni üzerler valla ne dim yani
Üzülrsn bu kadar herseyi takarsan
Allah senden razı olsun, ne muradın varsa versin. 🙏
O çocuğa söylediklerinden dolayı gerçekten çok teşekkür ederim. 🙏
Gerçekten bunu canı gönülden söylüyorum, Allah ne muradın varsa versin. 🙏
Yemin ederim, kız içindir demeye gelmiştim
Yemin etme, çünkü ben de yemin ederim ki; sadece kız için yapmıyorum. 😂
O kızı çıkar oradan, daha gitmezsin :D
Anlamadım? 😁
Öyle bir kızın orada olduğunu saymayalım yok, daha gitmezsin oraya diyorum
Yine anlamadım? 😂
Kız için yapmıyorum dedinya o ailenin kızı yok diyelim vurulduğun o kız yok, o aileye bakmaya gitmezdin bile diyorum
Hayır, yine yapardım.
Çünkü bir nevi onlarla aynı kaderi paylaşıyoruz, aynı toprakların insanıyız.
Ama belki bu kadar yapmazdım, orada haklı olabilirsin. 😂
He he
Hiç ziyarete gitmezdin :D
Burada evleri mi var ki ziyaretlerine gideyim? 😂
Yurdumuzda kalıyorlar ve mümkün olduğunca onların yakınında oturmaya çalışıyorum.
Yanlarına yani. O 60 yaşında kişi içinmi gideceksin
bende annenle kurcam
Ne diyorsun?
Dua et ki; hesabımın iptal edilmesini istemediğim için kaba konuşmuyorum.
Yoksa ben de seninle bir şeyler kurardım.
seninke benimle kuracagın tek şey yatak olur onuda annenle yatarım
Lütfen gizliden çıkar mısın?
SS alıp savcılığa şikayette bulunacağım.
bulunmazsan en adi alçaksın depremzede kadınlara askıntılık yapan namussuzsun bende annene yaoacam
Ben hiç kimseye askıntılık yapmadım.
Lütfen bilip bilmeden konuşma.
kendin demişsin ya çakal
Ben seninle düzgün bir şekilde konuşuyorum, sen de benimle düzgün konuş. Ayrıca ben de depremde kuzenimi kaybettim.
adam olmamışsun ama
@cevap sahibi senin o s! k! k. ik kafaani g0t deline sokmak gerek namūsuzn evladi
Orpsulanma kari gibi adam sana dogru durust konusuyo sende burada i*tlk yapiyon adam ol lan biraz ergen zib! disi
@Eliiflendim ama terbiyesizlik yapmayın hanımefendi yoksa sizde bu kişinin kafasındamısınuz sapıklar
@Eliiflendim lütfen düzgün konusun bayan
Lan adam sana adam akili konusuyo ne diye adama küfür ediyon annasina
Herseye takilan kirilan biri belkit insanlari niye düsünmeden etmeden hareket ediyon sen
Belkit bu adam üzüldü söylediklerimr takildi ne pslk birisin ya
@Eliiflendim 😂😂bre angut bu adam kaç kere bu soruyu sordu biliyormusun niyeti iyi görünüp depremzedelerde faydalanmak
Olabilir ne var yardimci olmak istediyse ne bicim insansin ya yardim etmek kötü mü ne var
O depremzede sen de bende olabilirdik bu kdr vicdansiz olma
@Eliiflendim yavrım niyeti yardım değil kadını ayartmak
Vurulmus olabilir
Sen hci bi kiza vurulmadinmi
@Eliiflendim abi bırda iyi gozukmek için bıs yapma
Iyi gözukmek icin değil anamadin adam senin sözlerini belkit cok takiliyo deme öyle seyler ya
Banane beni kimse tanimaz etmez burada niyetim oyo gözukmek değil bananne ben burada takiliyom
@Eliiflendim baskasının karısına kızına bakarsa bende onunkine bakarım takmıyor korkma
Senin bacin mi oluyor bu kiz? Senin neyin bu kiz derdin ne senin
Sanane adam sevmis olabilir derdin ne yani
@Eliiflendim ikinci hesabı dimi ondam boyle savınuyon çakal
Kizim kiz valla billa alakam yok sadece bu cocuk herseyi kafaya takiyo bu
Insanlari üzmeyi kirmaya ne gerek var ya yapma Allah askina
@Eliiflendim kırılması gerekeni kırarım ben bu benim sorunun seni ilgilendirmiyor çirkinkeşmek istemşyorum iyi günler
@cevap sahibi insanlari kirmaya ne gerke var adam bildin snein sözlerine takiliyor yapma Allah askina ya iyi günler sizede
Sevmek ayri bisey ayartmak ayri bisey
@Eliiflendim bakın adamı tanıyprum
Taniyormusun? Nerden taniyorsn ekle beni özelden konusalim
Ya bi söyle ne kötülünü gördn bu adamin
Asıl amacımın kızı ayartmak olduğunu söylemişsin, ama Allah şahidim olsun ki; şu ana kadar elime kız eli değmedi ve bu tür konularda hiç kimsenin beni eleştiremesine tahammül edemiyorum.
Ayrıca arkadaşa çirkinleşmek istemediğini söylemişsin. Eğer bu senin çirkinleşmemiş halinse çirkinleşmiş halini düşünmek bile istemiyorum...
@Eliiflendim istersen ozeldende çıkarım sıkıntı yok ama bunun niyetini biliyorum
kes be @kucuukomerfarukdk35
Ekle beni konusalim
Benim merak ettiğim tek şey şu: Bir insanın tamamen saf bir niyetle sevdiği kişiye iyilikte bulunmak istemesi kötü bir şey mi?
Benim kötü bir niyetim yok, ama yemin ederim ki kendimden şüphelenmeye başladım. Elim kırılsaydı da bu soruyu sormasaydım, sorduğuma soracağıma bin pişman oldum...
Niyetimin kötü olmadığını da Allah biliyor, daha fazla konuşmak istemiyorum. Sen de bilip bilmeden konuşmay kes, ona buna laf edip durma !!!
Hakkımda yanlış düşünüp günahımı aldığın için de sana hakkımı helal etmiyorum, ahirette görüşürüz...
olun sen anca burdaki şocukları kandırırsın
Sana daha fazla laf anlatmak istemiyorum. Ben diyeceğimi dedim. Benim niyetimi bilmeden günahımı aldın ve ben de sana hakkımı asla helal etmiyorum !!!
Ayrıca kullanıcı adına bakıkdığı zaman asıl çocuğun olduğu anlaşılıyor, merak etme...
Sana hakkımı helal etmiyorum, bunu böyle bil. Tamam mı?
Sorduğun sorulara bakıldığında da asıl sap. ığın kim olduğu çok net anlaşılıyor. Burada boş boş namus bekçiliği yapmanın hiç anlamı yok...
aynen yavrum aynen yavrummmm ben sapıgım sen namuslusun
Sorduğumuz sorulara bakılınca net bir şekilde anlaşılıyor. Artık boş boş namus bekçiliği yapmayı bırak.
ulan kodugum salagı namus bekçiliği yapmıyprum yorumlarıma bak senin yaptıgun kendini iyi biri gibi gosterip ahlaksızlık peşinde olman benim canımı sıkan bu kadar zorlamam bu yuzden kaşmet
Ben ahlaksızlık peşinde değilim, tek amacım insanlara yardım edip onların sevgisini kazanmak; bu insanların arasında o kız olmasa da olur.
Ayrıca küfredip durma, benim canımı sıkma !!!
Sabahtan beri bir kesmedin gitti, yeter artık !!!
İnsan kendisi nasılsa karşısındaki kişiyi de öyle bilirmiş. Profilindeki sorulara bakıldığında nasıl biri olduğun, ne kadar ahlaklı olduğun! çok rahat anlaşılıyor; hiç merak etme...
Ya arkadaslar noluyo senin derdin ne @şimşekmcqueen0
offf ok @kucuukomerfarukdk35
@Eliiflendim kes sesini ya defol
@Eliiflendim Ne olacak? Haksız olduğunu anlayınca hemen geri adım atmaya başladı...
Şimdi de diyecek bir şey bulamadığı için böyle yapıyor...
Ama Allah şahidim olsun ki; ona hakkımı helal etmiyorum...
Artık hiçbir şey yazmasın, çünkü burada sabahtan beri mahvoldum.
süper acitasyon süper oyunculuk tebril ediyorum abi cidden ben sanırım durust oldugum için kaybediyorum efsane oyuncusun helal olsun nobel odulu senindir
Kimin oyuncu olduğu çok belli oluyor. Neyse daha fazla uzatmayalım, bu kadar yeter. Sabahtan beri konuşuyoruz.
aynrn cidden yeter boşsun
Tamam.
Yeter.
Daha fazla yazma.
İnsanı insanlıktan nefret ettiriyorsunuz...
@Eliiflendim Bu sözlerim sana değil, sen lütfen üstüne alınma. Allah senden razı olsun. 🙏
olum sen o kıza sırf yalakalık için yapıyon bunu 😂😂yazık ya bak kendin sana tavsiye
Allah şahidim olsun ki; bu depremde kuzenim de vefat etmiş olmasaydı, o depremzedelerin birçoğuyla hemşehri olmasaydık bunların birçoğunu yapmazdım. Bu kadar iyilik yapmamın, yapmak istememin en büyük sebebi bunlar.
Ayrıca ben bunların hiçbirini o kız varken yapmadım, belki kızın bunların hiçbirinden haberi bile yoktur.
abi bir sey demiyorum inşallah ben yanılıyorumdur
tm haklısın tm uzatma
Uzatan ben miyim, sen misin? Gerçekten şaka gibisin...
Sabahtan beri ortamı ben mi alevlendiriyorum?
@kucuukomerfarukdk35 buna bakma buu ergen galiba boş ver sil yorumu bu yorumu hepden kaldir ömer bu hasta ergen birak bununla igrasma
Galiba en doğrusu da o olur, ndyse yine de sana çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun, ne muradın varsa versin. 🙏