Yeni evli olup düşünme yorgunluğum bitmiyor. Ne yapmam gerek?

Evet yeni evliyim 2 ay olucak. Iyi Kötu bi rutine girdik esim biraz yardimci oluyo evde cunku evden calisabiliyo. Ben evden degil ofisten calismak zorundayim. Kac yildir sagligma dikkat Eden duzenli haftada 5 gun spor yapardim simdi 4 yapiyorum deham ediyorum. Vitamin haplari falan almaya devam ediyorum. Ama surekli cok yorgunum kafadan, vucuttan. Ne kadar erken uyusamda maksimum 2 gun sonra Yine ya kötu uyumus oluyorum ya da evde cok sey var yapicak.

Ne kadar esim azda olsa yardim etsede surekli iste daha ufak tefek esyalar var eve alicagmiz, eve alisveris su bu hep benim kafamda ve sanirim bunlar beni cok etkiliyor.

ne yapmam lazim? Hic gecmek bilmiyo bu yorgunlugum. Sanirim dugun telasi, Yeni hayatima alisma sandigimdan zormus

Güncellemeler
+1 yıl
Birde arnadaslar belli bi uyuma duzenim var mesela haftaici 22-22.30 gibi gen gec uyuyorum ki 6-6.30 gibi ise uyanabiliyim. Bu rutin yillardir var. Haftasonuda belki 23-00 gibi durabiliyorum tabi köru cunku esim daha gec yatiyorum ama cok gec uyuduk bugun 01.30 gibi simdi uyandim cok yorgunum
Yeni evli olup düşünme yorgunluğum bitmiyor. Ne yapmam gerek?