Eşimin geliri iyi çalışmamı istemiyor. Sabah işe uğurlamak için kalkıyım çay demliyim hani bende bişey yapıyım diyorum ben iş yerinde kahvaltı yapıyorum diyor. Akşam gelmeden yemeği hazırlıyorum sonra masayı toplattırmıyo kendisi yapmak istiyor. Pazar günü erken uyanmış camları siliyo. Bunun gibi bir sürü anlam veremediğim hareketi var. Ama bana aşırı iyi davranıyor el üstünde tutuyor. Anlam veremiyorum benim yaptıklarımımı beğenmiyo yoksa aşırı sevgi göstergesimi anlamıyorum. Bu durum beni bunaltıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yaptığını begenmese kötü davranir bunu hissedersin kendin diyorsun el üstünde tutuyor diye maşallah dedirt bari sorun olarak göreceğine
Yaa ama kendimi işe yaramaz biri gibi görüyorum
Alakası yok cicim aylari daha dur sen ahah yararsin işe
Umarım
ne güzel ya senin gibi bir eş isterdim bende işte öyle aç gelen erkeklere ne deniliyor karısı kalkmıyor bişy hazırlamıyor hep o gözle bakılır
Teşekkürler güzel görüşünüz için. İyiler çıkar karşınıza inşallah
inşallah ya sorunu beğensem beni görüp yazarmısın rica etsem sorularım olacaktı mümkünse tabi
Özelden yazmıyorum. Özür dilerim.
peki sorun değil
Yav arkadas adam yapmaz, yan gelip yatiyor dersiniz. Adam yapar bu sefer de yapiyor diye sikayet edersiniz, bi karar mi verseniz artik...
Ama herşey kararınca olmalı
Hepiniz de oyle degilsiniz iste, adam ne bilsin. Belki de icinden geliyor, adam sikayet etmiyorsa fazla gelmiyorsa siz neden takiyorsunuz, birak alsin hevesini cok gelince zaten kendisi birakir...
Ama kendimi hiç işe yaramayan biri gibi görüyorum
Neden boyle goruyorsunuz sanki isteyerek ve gercekten yaramadiginiz icin mi, siz zaten ne yapabildiginzi biliyorsunuz sadece suanlik icin "mola" da gibisiniz dusun, kocaniz biraz daha fazla yapiyor belki, yakinda fazla gelmeye baslayinca birakir o zaman siz yaparsiniz iste...
Akılsız adammış. Sen biraz daha üzüleceksin yakın zamanda
Millet Yokluktan rezil sen varlıktan rezill Olmuşsun
Ne yapsın kızsın mı sana, ne güzel iyi davranıyor işte, siz de bir şey beğenmiyorsunuz ablacım..
Beraber birşeyler yapmak istiyor. Ne kadar süredir evlisin
2,5 ay
Allah mesut etsin. Size değer veriyor olabilir mi
Teşekkürler. Değer verdiğinden eminim. Ama acaba benim yaptıklarımımı beğenmiyo diye üzülüyorum. Kırmamak için mi söylemiyo diye düşünüyorum
Önceden nasıldı. Burada niye konuşuyoruz ya
Ulan millet böyle erkeği arıyor sen bulmuşsun tepiyorsun :D
Millet zangır zangır böyle eş ararken sen şikayetçisin tuhafsın cidden yat kalk haline şükret böylesi bulunmaz hint kumaşı gibidir
Tamam 🤗
Sen kavga dovus aksiyon ariyosun galiba🙃
Sen kaşınıyorsun resmen
Buldunda bunuyorsun bacım
Esinle konus. Bunaliyorum de
Bundan şikayetçi olmaman gerekir 🙄
Hayallimdeki eş 😂
Bunaltıyor ama bir süre sonra yaaa
Bunaldığını bize değil eşine söyle
Daha ne istiyorsun ki