Yerken ben suçluluk duyuyorum. Yine de yiyerek iki yüzlülük yapan bir şeytanım. Siz veganlık ve vejetaryanlık hakkında ne düşünüyorsunuz? Suçluluk hissediyor musunuz?

Yerken ben suçluluk duyuyorum. Yine de yiyerek iki yüzlülük yapan bir şeytanım. Siz veganlık ve vejetaryanlık hakkında ne düşünüyorsunuz? Suçluluk hissediyor musunuz?

Ona bakarsan bitki de yeme hayvan kadar bitki de canlı. Bitkiler hayvan gibi tepkiler veremiyor diye canı yok mu sanıyorsun o da vahşet o zaman. Biz caniyiz canlıları yiyoruz hayvanlar da öyle birbirlerini yiyorlar bitkileri yiyorlar doğada sadece bitkiler masum onlar kendi besinini üretiyor. Düşünsene üretken bir canlıyı kendine besin yapmaya kalkışıyorsun sen de kendi besinini üretsene bırak şeytanlığı 😅😅😅😅😅
Evet kıyamıyorum ama ne de olsa sonunda onlarda ölecek bi şekilde yaratıcı var mı yok mu bilemem ama ona göre mi yarattı çok acımasız bi dünyaya gelmişiz 😬
O beni salsın bi zahmet 🤣
Sevdiğinden mi cehennemide yaratmış 😬
Aynı şeyi bende yaratıcıya söylüyorum 🤣
löp löp etleri yerken hiç suçluluk duymadım ama sen "hayvan yemek" deyince biraz şey oldum 🥺
Geçen senenin tamamını peskateryan olarak geçirdim sadece balık tüketmiştim. Bu seneye vejetaryen olarak başladım hala devam ediyorum. Vegan olmayı 1 hafta denedim ancak ağır geldi bana süt ürünlerini çok seven birisi olarak. Ancak geri kalan yaşamımı vejetaryen olarak idame ettirebilirim. Bu konuyla alakalı da çok fazla araştırma yaptım. Et gerçekten faydalı bir şey değil. Yarardan çok daha fazla zararı var.
Cevap
5Cevap
bitkiler canlı değil mi bitkiler üreyip nefes almıyor mu? he hayvan he bitki.. ama bunu anlayamıyorsunuz. ya herkes bırseyın pesınde. hanı mıdesı rahatsız olur et fılanagır gelır anlarım. bır vakıt bende et severım ama bır yıl boyunca et yıgemedım mıdem almamaya fılan basladı sonra duzeldı bır donem oluyor ama bunu hayatına entgre etmek normal degıl. ınsan olgu hem etcıl hemde otcul bır hayvandır.
Ya ben de üzülüyorum ama çok lezzetliler:(( hayvanlar da hayvanları yiyor o yüzden devam pastırma iskender
İnsanlar et yemeli Allah bunun için yarattı onları.. et yemeyen insanların cidden Beyin fonksiyonları bozuluyor
Allah onları, biz insanlar etinden, sütünden faydalanalım diye yaratmış.
Veganlar canım zaten et yemedikleri vitaminsizlikten için beyin fonksiyonları ölmüştür
Kuş etini çok severim cız bız ediyor boyle pişirirken yemede yanın da yat
Yaşamak için yemek zorundayız, haliyle doğru
Maalesef insanların et yemesi gerekiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?