Karım kızıma ayrımcılık yapıyor?

Kızım bana sikayet ediyor ve bazen kendi gözlerimle görüyorum, şahsen benim için kız erkek farketmez evlat evlattir.

Dün işten geldigimde kızım sapsari olmuş bir şekilde ağlayarak yoğurt yiyordu, karıma sordum ne olmuş diye bişey yok dedi. Kızım çamaşır suyu ile tuzruhunu karıştırmış karım öyle yap diye daha temiz olurmuş, o şekilde tuvaleti temizlemeye calişmiş. Sonra zehirlenmiş hastaneye bile goturmemis. Bide umursamaz bir şekilde dizi izliyor. Kaç defa uyardım devam ediyor. Kızımın elleri temizlik yapmaktan soyulmuş artık.

Kızım lise birincisi 80nin altında notu olmaz bizzat eokulda kendim görüyorum, üstelik bursluk kazandı buzamana kadar hiçbir pis hareketini yakalamadim, ama annesi onun test kitaplarını alıp oğluma veriyor al sen çöz o çözmesin diye oğlumda kenarda bı yerde çürütüyor. Tuvalete sesleri geliyor oğluma sen daha yüksek not al filan diyor ablasi ile yaristiriyor.

Dün bağırdım çağırdım, kızımı artık bu zehirlenmesine sonra ne yaparsa bana söyle dedim , bugün gününü iyi geçirdiğini ve ders çalıştığını söyledi.

Cok mutlu oldum ama karım kızıma kin gidiyor ne yapmalıyım?

Karım kızıma ayrımcılık yapıyor?