Bizden biri böyle bişey yapsa sosyal hizmetler devreye girerdi direk, ama bunu yapan ünlü biri olunca yorum yapanlar bile ona göre yorum yapio. Eğitimini küçük yaşta alması gayet normal yetişkin birinden daha düzgün sürer dien bile var şaka gbi millet cidden. Savunması da yurtdışında çocuklar küçükken böyle eğitim alarak kesfediliomis
Güncellemeler
+1 yıl
Guncell
3 yaşındaki çocuğun direksiyon başında olması bu yaşta etik mi?
Yurt dışı ile burayı karşılaştırmayın buradakiler bilinçsiz bir şekilde çocuklarını yetiştiriyorlar oradakiler bilinçli kültürlü bir şekilde yetiştiriyorlar burada okulda ezberi bir sistem var orada her şeyi okulda öğreniyorlar belli bir kültür seviyesinin üstündeler
Cocuga eğitim aldırıp yetenegni keşfetmek yerine kendi yarm biraktgni çocuğa yaptirtmaya çalışmak yanls bu yaşta çocuğu direksiyona oturtmak daha da yanls. Bizden biri yapsa ortalık ayag kalkmsti ortalık ehliyetsiz surucuyle dolu bu yaşta şöyle böyle die duyar kasarlarxi ama ünlü biri yapınca yetenegni keşfetmek oluyor sanrm
Kreşler bile artk yabancı dil veriyor da dil öğrenmenin zararı yk ya da bale jimnastik kursuna gitmenin. Ama bu çocuk şimdiden direksiyon başına geçmiş öğrensin diosunz silahı eline tutusturup da atış öğrensin diyen babadan farkı ne ünlü fie mı bu hoşgörü
Fakir para çalarsa hırsız, zengin yaparsa yolsuzluk... Ben 5 yaşındaki yeğenimi kucağımda direksin oynatsam trafik canavarı kenan yaparsa doğuştan yarışçı. Suçu kimin işlediği kavraları değiştiriyorsa ne diye adalet arıyoruz