Arabalar Bu çocuk arabadan inmiyor, büyüyünce arabacı mı olacak? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bu küçük bey arabadan inmiyor, her yerini kurcaladı arabanın 😂Büyüyünce arabacı mı olacak acabaa Bu çocuk arabadan inmiyor, büyüyünce arabacı mı olacak? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hızlı ve öfkeli işte ne güzel :D şimdi diyordur ben şimdi 25 yaşında olacaktım varya 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl 😂
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aklıma gelen soru : çocuk senin mi? Senin değilse çocuğu nerden buldun? Çocuğu almana annesi nasıl izin verdi 😀 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Çocuk benim değil. Yoldan geçen çocuğu kapacak halim yok ya😅 Yeğenim olur kendisi. Yorumla Handsomehell01 +1 yıl Allah analı babalı büyütsün. Rabbim ileride sana da nasip etsin inşallah o zaman Yorumla Soran +1 yıl Amin teşekkürler Yorumla Handsomehell01 +1 yıl Rica ederim Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kaliteden anlıyor çocuk bmwden inmemekte haklı 😂😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 😂 merakettimmişte +1 yıl yalnız o ayaklar ne ya ❤️😍 tam ısırmalık 😃 Soran +1 yıl Kalmadı o ayaklardan ya yedim bitti yenisi gelince sana da veririm 😅 merakettimmişte +1 yıl bayadır bebek ayağı kemiremiyorum yalnız 😂
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Geleceğin makasçısı be aslann 1 3 Yorumla Soran +1 yıl asgfjshjsa Yorumla gokyuzunndee +1 yıl Ayaklar müthiş bu arada ahaha Yorumla Soran +1 yıl Değil mi ya 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kornaya basar basar keyiflenir inermi 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dişlerimi sıkıyorum o ayaklar eller ne öyle keşke yanımda olsa ya sizinmi çocuk kimin Yorumla Soran +1 yıl Yeğenim olur kendisi 😅 Ayakları tam ısırmalık zatenn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel ya tam konsantre gözüküyor 😂 yerim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bazen çocuk olmak istersin? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Niyee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kucağına almış oturtturmuşsun ya hahaha Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 464 cevap paylaştı. erke k çocuğunu normaldir hepsi aynı:) 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Motorcu olacak 1 3 Yorumla Soran +1 yıl O zaman motora binmez miydi 😄 Yorumla Oluştur +1 yıl Motorla sınadın mı çocuğu? :D Yorumla Soran +1 yıl Yoo 😅 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Arabalar konusunda 332 cevap paylaştı. Erkek çocuğu normaldir 1 0 Yorumla
zzzhan Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl ıyy BMW tam bir apaçi ezik arabası 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂 ezik arabası dediğin 630bg Yorumla zzzhan +1 yıl Sorun BMW dostum her kıronun altında var artık hava atacaksan bari cadillac falan al Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ok gördük bmw 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kankam tüm planı bozdun yaa. Yolda geçen çocuğu kaptım kucağıma oturttum arabayı görün diye sırf değil mi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hızlı ve öfkeli işte ne güzel :D şimdi diyordur ben şimdi 25 yaşında olacaktım varya
😂
😂
Aklıma gelen soru : çocuk senin mi? Senin değilse çocuğu nerden buldun? Çocuğu almana annesi nasıl izin verdi 😀
Çocuk benim değil. Yoldan geçen çocuğu kapacak halim yok ya😅 Yeğenim olur kendisi.
Allah analı babalı büyütsün. Rabbim ileride sana da nasip etsin inşallah o zaman
Amin teşekkürler
Rica ederim
kaliteden anlıyor çocuk bmwden inmemekte haklı 😂😂
😂
yalnız o ayaklar ne ya ❤️😍 tam ısırmalık 😃
Kalmadı o ayaklardan ya yedim bitti yenisi gelince sana da veririm 😅
bayadır bebek ayağı kemiremiyorum yalnız 😂
Geleceğin makasçısı be aslann
asgfjshjsa
Ayaklar müthiş bu arada ahaha
Değil mi ya 😅
Kornaya basar basar keyiflenir inermi
Dişlerimi sıkıyorum o ayaklar eller ne öyle keşke yanımda olsa ya sizinmi çocuk kimin
Yeğenim olur kendisi 😅 Ayakları tam ısırmalık zatenn
Ne güzel ya tam konsantre gözüküyor 😂 yerim
Bazen çocuk olmak istersin?
Niyee
Kucağına almış oturtturmuşsun ya hahaha
erke k çocuğunu normaldir hepsi aynı:)
Araba olsun :)
Motorcu olacak
O zaman motora binmez miydi 😄
Motorla sınadın mı çocuğu? :D
Yoo 😅
Erkek çocuğu normaldir
ıyy BMW tam bir apaçi ezik arabası
😂 ezik arabası dediğin 630bg
Sorun BMW dostum her kıronun altında var artık hava atacaksan bari cadillac falan al
inmez tabi sasa
Olabilir.
Ok gördük bmw
Kankam tüm planı bozdun yaa. Yolda geçen çocuğu kaptım kucağıma oturttum arabayı görün diye sırf değil mi?
Merakliiii