29 yaşındayım, aile evini terk edip farklı bir şehirde hayat kuracağım. Sizce yeni bir hayat kurabilir miyim?

29 yaşımdayım ve aile evini terkedip başka bir şehire arkadaşımın yanına gideceğim muhtemelen evlatlıktan reddederler. Ailemle anlaşamıyorum ve bulunduğum şehirde ayrı eve çıkmama izin vermiyorlar bu yüzden de temelli gidiyorum. Gittiğim hayata tutunamamakla alakalı endişelerim var. Bazen gerçekten iyi hissetmiyorum ve mutsuzum. 😔😔

Benim bu şehirde geleceğim yok, cok fazla baskıcı bir ailem olduğu için çevremde arkadaşım kalmadı ve sevgili bile yapamıyorum. Özel hayatım asla yok ve istediğim hayatı yaşamama izin vermiyorlar. Burada ben 15 bin TL kazansam bile o parayı ben yiyemedikten sonra pek de bir anlamı yok. Bana başka çare bırakmadılar. Siz olsaydınız napardınız? Lütfen bu durumu yaşadıysanız anlatın.

Güncellemeler
+1 yıl
İlk olarak arkadaşımla bir kaç ay yaşayacağım ve daha sonra uygun fiyatlı eşyalı bir eve gećiş yapacağım. burada soru sormamdaki amaç bu durumu yaşayan insanların fikirlerini almak ve onların neler yaşadığını da görmekti.
Güncellemeler
+1 yıl
Konu haddinden fazla dışarı taştı. Olumlu yorumlar ićin teşekkür ederim. Olumsuz konuşanlara diyeceğim tek şey şu : Benim hayatım ben yaşayıp göreceğim düşsem de kalksam da savaşmaya devam edeceğim.

Soruyla bağımı koparıyorum. Günü geldiğinde burdan yeni bir soru sayfası açarak yaşadıklarımı anlatacağım. Başardığımı paylaşacağım. Nefes aldığımız sürece ümit vardır ve hiçbir şey imkansız değildir. Sağlıcakla kalın.
29 yaşındayım, aile evini terk edip farklı bir şehirde hayat kuracağım. Sizce yeni bir hayat kurabilir miyim?