Güncellemeler
+1 yıl
Engelli öğretmen çocukları ayırıyor, dosyalara bakıp paralı olan velileri alıyor. Müdürüde kafasına göre oynatıyor. Diğer hocalarda ses çıkarmıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Her şeyi istiyor 2015 yılında daha her şey duruyor. Özel günler yetmezmiş gibi birde velilere misafirliğe gidiyor. Veliler de cocuğumu hor görmesin diye ses çıkarmıyorlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şimdi halk eğitim merkezleri çocuk gelişimi eğitimi ve öğretmenliği üzerine eğitim verebilirler. Fakat bir ön lisans veya lisans eğitimi kadar yüksek bir konumda olmaz. Halk eğitim merkezinden sertifika temin eden veya herhangi bir platform üzerinden de sertifika sahibi olan kişiler, ancak bir öğretmenin yanında yardımcı öğretmenlik yapabilirler. Veya işi daha yakından görmek amacı ile, stajer öğretmen olarak çalışma imkanına sahiptir. Yalnızca şunu belirteyim yardımcı öğretmenlik veya gözlem amacı ile stajer öğretmenlikten yüksek konuma geçemezler..
Ayrıca bu meslek dalı içinde tanıdık olduğunda da dolayı, staj imkanı sunulabilir. Fakat öğretmen ve usta öğretici konumunda maalesef kişiler olamaz...
Şimdi ne yapmalıyım peki? Nasıl bir yol izlemem önerirsiniz? Ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum staj yaptığım yerde. Orada engelli bir okul öncesi öğretmeni var engelli olduğu için hep yardım bekliyor. Geçen yıl ki velisini halk eğitime kursa yolladı şimdide yanına aldı. Eneglli hoca bütün 10 yıl ki öğretmenleri hepsini kovmuş. Şimdi de özel gün vb olmasına rağmen yiyecek içecek her şey istiyor. Yiyici bir öğretmen yetmiyor üstüne velilerin evlerine de gidiyor. Veliler bıkmış ama çocuklarını hor görmesin diye de ses çıkarmıyor. Müdür ve Milli eğitimden onayım olmasına rağmen bir türlü okula giremedim. Şimdide geçiçi başka birini almışlar haber verilecek dedi vermediler. Milli eğitimin haberi olmadan kendi tanıdığı başka bir hoca ücretli almışlar. Geçen sene böyle oldu. Şimdide böyle oldu. Ben seneye öğretmen yine olamayacak mıyım? Veliler ve öğrenciler yine beni orada görmek istiyorlar. Benim nasıl bir yol izlemem lazım?
Müdürüde kafalamış. Malzemeler daha 2ü15 den olmasına rağmen her şey fazla fazla olmasına rağmen hala daha karton vb ne lazımsa gerekli gerkeisz istiyor. Tatlılar börek çörek. Gerekli gereksiz her şey istiyor. Oda olsun buda olsun diğer 3 öğretmen öyle olmamasına rağmen ben tecrübelyiyim ben bilirim diye 2ü14 den beri herkesi kovmuş öğretmenler bırakıp gitmiş.
Şimdi engelli bir eğitmen bu yüzden kişi hakkında yorum yapmak istemem. Fakat yazdıklarınızı teker teker okudum inanın her yerde buna benzer durumlar olmasa bile, bunun gibi birçok nedenler mevcut. İnanın elden gelen tek şey ya farklı bir okulda öğretmenlik yapmanız ya da tek sorunu çözebileceğiniz nokta cimer olur. Cimer platformuna şikayet bildirin ve yakın süre içinde kuruma uyarı göndererek hakkınız savunma yazısı bildiriyorlar.
Veliler sizi görmek istediğini belirtiniz. Bence velilerle irtibata geçin derim. Onlar kendi aralarında imza veya müdür ile görüşüp, sizin gelmeniz için yardımcı olabilirler. Ancak bu şekilde çözüm yoluna ulaşabilirsiniz.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!