23 yaşındayım, teklif eden oldu ama red ettim. Neden hiç takıntı haline getiren olmadı sizce?
Şöyle yakışıklı, çekici, uzun boylu biri beni takıntı haline getirse, ısrarcı olsa, sürekli karşıma çıksa takip etse, arasa, msjlar atsa falan...
23 yaşındayım, teklif eden oldu ama red ettim. Neden hiç takıntı haline getiren olmadı sizce?
Şöyle yakışıklı, çekici, uzun boylu biri beni takıntı haline getirse, ısrarcı olsa, sürekli karşıma çıksa takip etse, arasa, msjlar atsa falan...
"Şöyle yakışıklı, çekici, uzun boylu biri beni takıntı haline getirse, ısrarcı olsa, sürekli karşıma çıksa takip etse, arasa, msjlar atsa falan..."
Şu şartlardan vazgeçip "hayırlısı" diye tek bir şart koysan saplantılı değil doğru bir insana denk geleceksin.
Çekiciliğini sana ilk görüşte yansıtan biri başkalarınada yansıtmıştır zaten, yani sadakati tartışılır, uzun boy olunca ne anlaşılıyor bilmiyorum ama senin gibi uzun boy takıntılısı çok var ve yine sadakati şüpheli olur o erkeğin. Sizdeki bu düşünce yapısı sayesinde uzun boylu bazı erkeklerinde biyerleri kalkıp sizide ekstra kız arkadaş yerine tutup sizde ona intikam güdüp onu ekstralaştırıyor böylece 2 tarafta böyle takıntılı ve habire intikam peşinde koşup sürekli flörtözlük yapan bir jenerasyona destek oluyorsunuz. Sağlıklı bir düşünce yapısı değil bu.
Saplantılısını değil Hayırlısını iste.
Abi sen hayatı çözmüşsün o kadar güzel betimlemişsin ki aynısını yaşadım. Yakışıklı erkeklerden korkuyorum zaten ya cinsellik ya hiç kafasındalar. Tipsizler de öyle yılların verdiği incelliği kadınlara düşman kesilerek onları cinsellik için kullanarak cezalandırıyorlar
@asdfghjklasdfgjsks Erkek veya kız farketmez, bizim toplumumuzda birinin biyerini çok kaldırırsan o gelir sana bana herkese bela olur. Egoya kapılır ve sahibini ısıran dostunu sevgilisini ısıran köpeğe dönüşür. Tipli tipsiz diye ayrıma karşıyım. Güzellik ve yakışıklılık görecelidir. Kıyafet uyumu gibidir. Neyse yani dikkat etmek lazım ama boş şüphede de kaybolmamak lazım. Ama her zaman şunu iyi bilmek lazım. Hızlı ve ani samimiyet isteyen kadınlara ve erkeklere dikkatli yaklaşmalıyız. Size anlatmadığı bazı şeyleri kendi dünyalarında birşeyleri hızlıca aşıp başına bela olacak başka kişilere karşı "biz sevgiliyiz "diye sığınacak kullanacak kişi olarak sizi seçebilir, kullanılabilirsiniz. Kullanılmak kötü bir duygu. :( Yani herşeyi analiz edin ama asla şüpheci ve vurdumduymaz olmayın. Dengeyi kurun ve analiz edin.
Çok doğru söylüyorsun ben zaten kullanıldım güzelliğim ve ilgim için benimle birlikte oldu benliğim kişiliğim davranışlarım onun umrunda değildi. Gelecek planları da yapmadı benimle aldattı. Üstelik öyle yakışıklı da değildi kendi de yakışıklı olmadığının farkında ama işte serserilik yakışıklı tipsiz demiyor
Ciao
Bence bu bir ruh hastalığı. Aşk ve saplantı zaten normal psikolojide kişilerde olmuyor.
Ondan sonra görüyoruz haberleri. Bu tarz insanlardan yarar gelmez.
Öyle Tv programlarındaki gibi özendirici bir şey değil bu olay.
Bir araştır kaç hemcinsin bundan memnun. Memnun olan ya özgüvensiz ego tatmini için bunu istiyordur ya da narsisttir.
Cevap
11Cevap
Hayatı diziler filmler gibi sanıyorsun ama şu an birçok kişi bu dediğini yaşıyor ama rahatsızlar başları belada.
Kafaya takacağın bir şey kalmamış da bunu takmış gibisin sdlşkfssdfsf
S2 de kafa var sende yok
Heh normali bitti manyak arayanlar türedi
İyi değilsin, gerçekten.
Demekki o kadar alımlı değilsin...
sonra öldürüldü diye müge anlıya çıksan
ne degişiksiniz be dsds
Ketçap mayonez de olsun emi
Beni bile getiren oldu sen düşün
Çok mu hoşuna gider böyle birisi olsa 😃😍❤️
İlgiyi seviyorsun anlaşılan 😍
Aynı benim gibi ❤️