AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Etrafına dikkatli. bakmiyorsun o zaman muhakkak etrafında sana bakan gözler vardır bunlara dikkat et
Var fakat ilerisi olmuyor adım atmıyorlar
Sen at o zaman tepki verecegin için korkuyorlardır bana ne zaman kahve ismarlayacaksin zamanı gelmedi mi diye sor sürekli bana bakıyorsun yoksa kahve ısmarlamak için mi bakıyorsun dersin hatta bu yaziyida ona okut cesaretin olmadığı için bunu hoslandigin kıza bunu ben soylettirdim artık umarım cesaretin yerine gelmiştir artık ona doğruları söylemeye ve ondan hoşlandığını söyleme vakti senin için daha gelmedi mi senden hoşlanıyorum demek bu kadar zorsa bunu tekrar ona okut bu çocuk senden hoşlanıyor gözlerinin içinden anlayabilirsin sadece nutku tutulmuş güzelliğinden ☺️
Merhaba.
Şunu söyleyeyim : Zaman içerisin de olur, bu tür durumlar öyle yani.
Seni de bir seven olur
Önce seni bi görmek lazım 😊
Yokmu hoslandigin taktik k veririm
.
Hoşlandığım var ama etkileyemiyorum
Taktik varda yakinlasip konusupta denedinmi bu sekilde bilemi etkileyemedin?
Yakınlaşmadım
Knk uzaktan etkiliycen o zmn kopek etmek istermisin
Evet
Komik olan ne
Cocuk utangac tipse kolay edersin pesinden surukluycen ama o kosarken nasil hissedersin 😀
Bide şu var knk o kossrken sen sıkılıp baska erkege yonelme sonra cnku o kostugu zmn soguma olabilir sıkılmiycanmi ondan zaten sevmiyon o yuzden diyorum.
Çapkın birisi değilim
He anladimda o kosunca sen elde ettiginden hevesin bitmesin diye dedim. yani genelde boyle olurya
Yok olmaz taktik ver hadi
Tm veriyim simdi benim kendi uyguladigim var once az bakisma ile umut veriyom sonra bi ands kiskandirarak baska erkekle şok yapiyorum resmen ona m4l4 donuyo yap derim. cok ciddiyim ne diyorsun
😀
Bi çocuk var bakışıyoruz devamlı ama adım atmıyor
nasıl yani bu dedigimi yapamazmisin sen onu soyle knk
Yaparım
Tm knk iste bunu yyaptigin ands kpek olur bans guven net diyorum kosar pesinden sen tam ne kivama getirmek istiyonki ccugu yani knk
Aşık olsun bana ama bakışıyoruz onunla adım atmıyor
Tm asik olucak boyle yaptigin an ya ben yaptim oldu bana net diyorum su an halami adim atmiyo bilerek şu anda seni gordugu halde hala adim atmiyomu
Sadece bakıyor adım atmıyor
O zmn hakediyo kopek olmayi sana srfsiz 😀😂
ya da onu bosversende baska birini edemezmisin kendine asik belki daha kolay edersin ne diyorsun.
Beğendiğim kimse yok ondan Başka
He ciktigi zmn baskasini asik etmeye caliscan anladim
Iste bu tsktigi yap pesinden kosup asik olcak asik olunca sana zaten cepte olur bi kenarda durur kosar kosar durur senin icin garanti olmus olur degilmi knk
Bakışlarım nasıl olsun ona karşı nasıl bakayım ona
Benim baktigim sekli anlatayim sana ben yanindan gecerken şöyle hafiften cekimser gbi cok az tebessum ile baktim hemen kandi knk aldandi yani sonrs bi kac kere daha ayni boyle baktim uzaklastim aklina kazindim. ayni boyle bak sende cogu kaniyo aldaniyo biraz m4lsa kanar senjnki nasil biri
Çapkın birine benziyor i
Yani utangac degilmiydi hic sana karsi
Yok bakıyor öküzün trene baktığı gibi
Ben kaçırıyom bakışlarımı
Ayar vercen knk o okuze bendede vardi ayni boyle bakiyodu sonrada ogrendim ccuk pic cikti orsb ccugu cikti rrsmen
Peki baska kizlarla falan gordunmu geziyomu hic capkin dedinya
Bunu peşimde köpek yapim bence hakediyor
Kızlar geçerken baktığı oluyor ama uzun uzun bakmıyor
Bncede ben snin yerinde olsam. ansini bellerim knk kfur ederim kopegime 😀sende etsene
Nasıl aşık ediyim sence
Knk darbe vuracan umut verip bakislarla umut verdikten sonra basks bi erkekle kiskandirdigin an hirs yapip asik olcak var mı abin falan veya erkek kardesin hani siizi yanyana gorunce sevgili sanss yeter😀😉
Sansa
Öyle sanarsa soğur bence
Knk neden sogusunki e. o zmn nasil darbe vurcan ccuga bi planin var mı senin?
Yani birde rituel var basit bi rituel ilede edersin aslinda knk sen sadece kossunmu istiyon sevgili olmak istemjyonmu knk cocukla
Tanışmak istesin benimle
He sonrada red etmek gibimi istiyon o anda onu oynamak
sevgili olmak isterim
Anladim knk sen bu cocuktan su an hic haberin yokmu napiyo ne ediyor falan yoksa komplemi uzaksin habersiz
Çocuğu tanımıyorum ismini bile bilmiyorum ama bakışıyoruz
Yani su andami bakisiyorsunuz hala devamli her gun
Evet her gün
Birazcik uzaklasana bakalim napcak uzaktan izle tepkisine bak?
Zaten mesafe var aramızda dip dibe değiliz
He anladim uzaksiniz demekki ama onu gormuyorsun etmiyorsun nasil aklinda unutman gerekmiyormuydu
Çalıştığım yer var onun dükkanı var aramızda bir dükkan var ben dışarı çıkınca oda dışarda oturuyor bana bakıyor kafasını çevirip bende gözlerimi kaçırıyorum hergün böyle oluyor arada önümden geçiyor ben dükkanın içindeyken de bakarak gidiyor
He oyuzd3n anladim ya
Beni etkile
Olmuyor çirkinim etkilenmiyor kimse
Deneyelim
Ciddiyim
Ben de
Ben olurun
Bilemezuk
oluruz be ya
Ciddiyim
bende ciddiyim
Böyle nasıl oluck