Aile & Toplum Bugün 14 Mart Tıp Bayramı neler düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bugün bir öğrenci olduğum bu bölümde bir gün inşallah bu günü doya doya kutlayacağım Bugün 14 Mart Tıp Bayramı neler düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 727 cevap paylaştı. doktorlar bizim için önemli hepsinin tıp bayramını kutluyorum. her meslek için böyle farkındalık oluşturan günler olması ve kendilerini değerli hissetmelerini destekliyorum 0 0 Yorumla
ayyıldızgökyüzü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı. Off yok, tıp bayramıymış yok, avukat yok psikolog günüymüş saçma sapan gereksiz 0 0 Yorumla
Senaaanuur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bütün sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını kutlarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
doktorlar bizim için önemli hepsinin tıp bayramını kutluyorum. her meslek için böyle farkındalık oluşturan günler olması ve kendilerini değerli hissetmelerini destekliyorum
Off yok, tıp bayramıymış yok, avukat yok psikolog günüymüş saçma sapan gereksiz
Bütün sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını kutlarım
Doktorların tıp bayramı kutlu olsunn
Gereksiz bı bayram
Tıp mı?
Gereksiz gün