Benim için 14 Mart tıp bayramı. Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart tıp bayramını kutlamak isterim. Açıkçası sağlık para için yapılabilecek bir meslek değil. Ama tabii ihtiyaçlara bakınca bütün sağlık çalışanlarının parası yeterli şekilde verilmediğini düşünüyorum. Ve doktor dövme seviyesine geldik diyen bir toplum, sağlık çalışanlarının gırtlağına yapışın diyen bir zihniyeti kınıyorum. Ama bunlar yüzünden gerçekten hasta bir bebeği veya yaşlı bir teyzeyi mahrum bırakamam ben. Hatırlamayanlar için aşağıya bıraktım.
Bugün 14 Mart , sizin için sağlık çalışanları ne ifade ediyor?
Benim sağlıkçı denildiğinde aklıma ilk tıbbi sekreterler gelir. Doktordan daha egolular, bir doktor şiddet görüyorsa zeminini hazırlayanlar onlardır yine de şiddet ve orantısız gücün her türlüsüne karşıyım. Iletişim kurmak varken insanların neden tekme, tokat kullandığını anlamıyorum
Doktor değilde kadın hemşirelere ayar oluyorum ben , bana bişey diyemezler anneme yüklenen olursa kafasında serum patlatırim , doğru dürüst iş yapmıyorlar agrasif ve suratsizlar. bu yüzden ben erkek hemşir seçiyorum