Aile & Toplum Bugün "Dünya Ruh Sağlığı Günü". Ruh sağlınız nasıl? Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya deliler haklıysa :) Dünya ruh sağlığı gününüz kutlu olsun. Bugün "Dünya Ruh Sağlığı Günü". Ruh sağlınız nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı. Günümüz dünyasında biraz delilik normal bence. Azıcık keçileri kaçırmayanin yaşayacağı bir yer değil bu dünya. 0 0 Yorumla
Eyluliol Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Ruh sağlığım çok kötü durumda. Bazen depresyondan çıkamıyorum bazen de mutluluktan uçucakmış gibi oluyorum . 0 0 Yorumla
Sssonsuzzz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 47% +1 yıl Pek iyi değil bu ara çıldırmama az kaldı... 😅 0 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Valla iyi diyelim iyi olsun, moral bırakmadılar insanda. 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Ruh sağlığım şimdilik iyi durumda. Ara sıra dalgalanmalar olsa da normale dönüyor hemen. 0 0 Yorumla
Hena701 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Görsellere bayildim. Ruhuma iyi geldi bu saatte güldüm.. Bu sattede duyan olduysa tescilli demistir.🥳amaaan boşver.🧠🤣😇 0 0 Yorumla
LaStCaCa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 431 cevap paylaştı. Yakında delirecex zaten 0 0 Yorumla
ᴛᴇꜱᴛᴇʀᴇーɴᴇᴄᴍiʏᴇ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı. Idare ediyoruz 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sağlıksız)) 0 0 Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Bok gibi 0 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yok ki. 0 0 Yorumla
oyleyadaboyle7 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 784 cevap paylaştı. Dardayim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Günümüz dünyasında biraz delilik normal bence. Azıcık keçileri kaçırmayanin yaşayacağı bir yer değil bu dünya.
Ruh sağlığım çok kötü durumda. Bazen depresyondan çıkamıyorum bazen de mutluluktan uçucakmış gibi oluyorum .
Pek iyi değil bu ara çıldırmama az kaldı... 😅
Valla iyi diyelim iyi olsun, moral bırakmadılar insanda.
Ruh sağlığım şimdilik iyi durumda.
Ara sıra dalgalanmalar olsa da normale dönüyor hemen.
Görsellere bayildim. Ruhuma iyi geldi bu saatte güldüm.. Bu sattede duyan olduysa tescilli demistir.🥳amaaan boşver.🧠🤣😇
Yakında delirecex zaten
Bu geceyi sorarsan eğer yerlerde..
Iyi cok sukur elhamdulillah🙏
Bozuk Allah'a şükür 😊
Idare ediyoruz
Sağlıksız))
İyi durumda gibi😄
Iyi şükür.
Nasıl olsunki...
Bok gibi
Yok ki.
Dardayim