Gizli Üye(25-29)+1 yılHayırlı Kandiller :) Hayırlı Cumalar. :) Alemlere öğüt, gönüllere şifa kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim bu gecede inmeye başladı. Bu gece 1000 aydan daha hayırlı. 83 yıl gibi bir zamana tekabül ediyor. :) Bu çok büyük bir fırsat. 1 ömür gibi resmen. Hepimiz değerlendirelim bu fırsatı. Allah'ın rahmeti, merhameti sonsuz. :) Paylaşımın çok güzel. :)
“Biz onu Kadir gecesi indirdik. Kadir gecesi nedir, bilir misin sen? Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır. Meleklerle Ruh o gece Rabblerinin izniyle her iş için iner de iner. Tam bir esenliktir o gece, tâ tan yeri ağarıncaya kadar.” (Kadîr sûresi, 1-5)
“Biz Kur’an’ı kutlu bir gecede indirdik.” (Duhân sûresi, 3)
“Kadir gecesini, fazilet ve kudsiyetine inanarak ve sevabını yalnız Allah’tan bekleyerek ibâdet ve tâatle geçiren kimsenin -kul hakkı hâriç- geçmiş günâhları bağışlanır.” (Müslim, Müsâfirîn, 175)
www.google.com.tr/url
Bazı görüşlerde saygısızlık eden, alay edenler olmuş. Sonra da saygı beklerler... Sen onları takma, onlara en iyi cevap :) :
Gerçekte Allah onlarla alay eder (alaylarından dolayı onları cezalandırır); azgınlıkları içinde bocalayıp dururlarken onlara mühlet verir. (Bakara-15)52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞimdiden hayırlı bayramlar. :) Allah, yardımcımız olsun. :)
- +1 yıl
Cok guzel yazmissn. Tesekkur ederim.
En İyi Cevaplar
Günaydın... ne güzel bir soru yine. Kadir gecesi.. bir yıllık kader yazılıp bicilicek. Allahım ummet-i Muhammed -i koru.. bugün camide olacağım sonu. Sabah 200 oyuncak sipariş 500 adette gül siparis verdim. Bu akşam teravih sonu çocuklara dağıtacağım iki camide. İnsanları birgün bari mutlu edelim. Ak yüzlü sarı saçlı kardeşim. Birgün nasip olursa pesimde yürüyerek camiye gitmek nasip olur inşallah.
Not : cennete komşum olasin, Yunus'un aşkı kalbinde var olsun. 🌷🌷🌷Scs. 😉116 Yorumla- +1 yıl
Ne güsel bir yorum.🙊☺👏 Allahim kabul etsin yaptığın iyilikleride.. amin canım . Bende scs ⚘🌾💫📿🙇
- +1 yıl
Annen calışiyo cano
- +1 yıl
Ben yormuyormda o kendini yoruyo xaten...😀operm senin adina. saol canım
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kuran kadir gecesinin ramazan ayı içerisinde bir gece olduğunu söylüyor. Peygamberimiz de ''o geceyi ramazanın son 10 gününde arayın'' demiş. Şimdi insanlar neye dayanarak 27'inci gecesi olduğuna kanaat getirmişler? Ben şahsen bu gece olduğuna dair bu kadar emin olmayın derim. ;)
21 Yorumla- +1 yıl
Olsun... Allah kabul etsn.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
+1 yılcf.kizlarsoruyor.com/.../...-a649-2c9e117d259c.jpg
Maddi ve Manevi Pek Çok Hikmet ve Rahmeti, Bereket ve Mağrifeti Bünyesinde Barındıran Ramazan Ayında Yer Alan, HZ. ALLAH'IN İnsanlığa Kurtuluş Çağrısı Olan, Kur'an-ı Kerim'in İndirilmeye Başlandığı, Esenlik ve Güvenliğin Her Tarafa Yayıldığı, Sema Kapılarının Açıldığı, Dua ve Tövbelerin Kabul Edildiği 1000 Aydan Daha Hayırlı Olduğu Kabul Edilen Kutlu Gecedir.
Leyle-i Kadir Kadrü Kıymet Bilme, HZ. ALLAH'IN Bizlere Sunduğu Sayısız Nimetlerin Farkında Olma Zamanıdır.
''Gerçek Biz Onu Kadir Gecesinde İndirdik. Kadir Gecesinin (O Büyük Fazl-u Şerefini) Sana Bildiren Nedir? Kadir Gecesi Bin Aydan Daha Hayırlıdır. Onda Melekler ve Ruh Rablerinin İzni İle Herbir İş İçin İner de İner. O (Gece) Tan Yeri Ağarıncaya Kadar Bir Selamdır.'' (Kadir 97/1-5)
Kadir 'Azamet' ve 'Şeref' Demektir.
Kur'an-ı Kerim'in Ramazan Ayında İndirildiği Bakara Suresinin 185'inci Ayetinde Beyan Edilmiştir.
Değerli Arkadaşlarım, Mübarek Kadir Gecenizi Kutlar Esenlikler Dilerim.61 Yorumla- +1 yıl
HZ. ALLAH Bu Mübarek Gecenin Yüzü Suyu Hürmetine Beşiktekinden, Eşiktekine Kadar Tüm Hainleri Kahr-u Perişan Etsin!
+1 yılÇok güzel gecede herşey daha güzel olur umarım. vatanımız. İslam alemi. Kendimiz. Kısaca herşey.
Yorumlara da baktım. Kale alınmıcak insanlar mevcut yazı yazmaya değmez.
Kadir gecemiz mübarek olsun, dualarımızın hayırlısı ile kabul olması dilegiyle.22 Yorumla- +1 yıl
Evet malesefki oyle. insanlar bir acayip olmus. Ben hala saskinim. Ne kadar öfke dolu insanlar var. Amin bu arada
- +1 yıl
İnsanlar boyle maalesef. Dua edince beni de geçerseniz çok güzel olur. Belki sizin vesilenizle kabul olur benim için ettiğiniz dua ;)
+1 yılValla kardeşim gece ve gün çok kıymetli de bunun kıymetini tam mahiyeti ile idrak edecek basiret bizde yok ama elimizden gelen kulluk görevlerini yapmalıyız ve bu görevleri bu geceye sığdırmamalıyız. Yani her zaman kulluk bilincinin farkında olmalıyız vesselam
12 Yorumla- +1 yıl
Ben elimden geldigince yapmaya calisiyorm. Allahim kabul eyler insallah
- +1 yıl
Allah kabul ve daimi etsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCuma gecesi dündü. Perşembeyi cumaya bağlayan geceye CUMA gecesi denir. Cuma öğle namazı okunana kadardır. Müslümanların bayramıdır. Elhamdülillah.
Kadir gecesi ise 30 gün ramazan ayının içinde saklıdır. Gününü kimse bilmez. Fakat son 10 günün tek gecelerinde arayınız buyrulmuştur. Ne zaman sorusuna Hz. Muhammed (S. A. V) dündü diye cevap verdiği için biz müslümanlar 27. geceyi o gece kabul eder ibadetlerimizi ona göre daha kuvvetli yaparız. Umarım gerçekten bu gecedir.
Rabbim tüm duaları kabul eylesin inşaAllah...20 Yorumla
+1 yılEvet Bugün Hem Kadir Gecesi,
Hem Cuma,
Hem Ramazan ,
Hemde Oruçluyuz.. Yanlışlıkla Allah Diyenler Bile Cennete Gider O Kadar Mübarek Bir Gün 😃81 Yorumla- +1 yıl
Son cumlene bayildim.😊
- Para & Ekonomi konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHayirli cumalar kadir gecemiz mubarek olsun su mubarek gunde. Tek istedigim vatanimizi huzurumuzu bozmak isteyenlerin oyunlarini Allahim insallah bozar
182 Yorumla- +1 yıl
Amin canim benim
- +1 yıl
🌹🌹
+1 yılSelâmün Aleyküm ALLAH'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.
Cumamız ve Kandilimiz mübarek olsun. Affolunmadık günahımız kabul olunmayan Duamız kalmasın. Dualarınız da Dualarımın kabulü için bana da yer vermeniz temennisi ile Hayırlı Cumalar 😊31 Yorumla- +1 yıl
Tabiki herkes icin dua edicem. Amin.☺😚
allah herkesin gonlune gore versin dualarimizi kabul etsin.
71 Yorumla- +1 yıl
Amin
+1 yılAllah bu mübarek günde kötülerin bin belasını versin diye dua edicem. Ve inanan tüm din kardeşlerimin iyi, yardıma muhtaç, derdi olan tüm insanlara derman ve mutluluk vermesini..
41 Yorumla- +1 yıl
Amin guzel kalplim💕
+1 yılAllah tüm hayırlı dualarımızı kabul eylesin, ailemizle sevdiklerimizle daha nice nice Kadir Gece'leri, Ramazan Bayramları, oruçları görmemizi yaşamamızı nasip eylesin. Tüm islam aleminin Kadir Gece'si mübarek olsun 💕 ☺
21 Yorumla- +1 yıl
Amin guzelim
+1 yılArtık siyasiler tepkileri önlemek için kalp krizinden ölenlere bile şehit diyecek. Bazı andavallarda aynı terimi kullanıyor. Demek ki siyasiler başarılılar. Aferin lan tayyip. Bütün tanrılar öldü inşallah sıra sizinkine de gelicek. Happy New Kandils.
81 Yorumla- +1 yıl
100 yasindaki ölmüş bir ruhtan avuntular dinlediniz. ya da dinliyor gibi yaptiniz. Sayfamdaki takipcilerinmm.. yukarda okumus oldugunuz 👆👆 bu dünyaya ait laflar degil. Sanirim fi devrinde yasamis efsane olamamis bir zavallini direnisleri.. ama merak etmesin.↔ Allah bugun onlarida unutmadı affediciliginde.. Bu arkdasi da bu gece dualarimizda unutmayalimki Allah islah etsin. Etmezse ne yapariz.. zombiler çogalir. Yeni nesile yazik. 😉
+1 yılKadir gecesi olduğunu nasıl anlarsın diye sorulduğunda peygambere o günün güneşi şuasız doğar demiş oyle kutlu bir gece tovbeler dualar kabul ediliyor kuran indirildiği gce daha ne denilebilir ki Allah herkesin dualarını tovbelerini kabul etsin
11 Yorumla- +1 yıl
Amin
+1 yılO affeder sen ona sıgınırsan..
gerçi son on günde aramak son on gün itikafa girmek daha uygun olurdu ya neyse..
Rabbim kime ne istiyorsa onu versin41 Yorumla- +1 yıl
Amin
Hayırlı kandiller rabbim bu gece edilen dualarımızın hepsini kabul etsin inşallah. Rabbimin affına mağfiretine nail olanlardan olalım inşallah. Seninde kandilin mübarek olsun.
21 Yorumla- +1 yıl
Amin canım benim
Hz. Aişe validemiz demiştir ki; Rasûlullah (sas)'e:
“- Ey Allah'ın Rasûlü! Kadir gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?” diye sordum.
Rasûlullah'ın yanıtı:
“- Allahümme inneke afüvvün tühıbbü'l-afve fa'fu annî
Kadir gecemiz mubarek olsun allah dualarimizi kabul eylesin21 Yorumla- +1 yıl
Amin
Herkesin kandili mübarek olsun. Hepiniz için dua edeceğim. Ülkem için, ailem için, arkadaşlarım için, son olarak ta kendim için. Mevlâm kabul eyler inşallah.
21 Yorumla- +1 yıl
Bende herkes icin edicem canım . Allahim kabul etsn
Dua ettim ama içimde huzursuzluk var. Sanırım eksik imandan. Bilemiyorum suçlu, tuhaf, borçlu hissettiriyor. Allah'a değil ama. Hayırlısı Amin herkes için...
11 Yorumla- +1 yıl
Huzursuz olma canım . ALLAHIM kabil eder insallah
+1 yılSana katılıyorum Dua Edelim Bu Güzel Ülkenin Kardesligi Barısı Birbirine Sahip Çıkıp Sarılışı İçin Çanakkale Ruhu İçin İnsanca Yaşamak İçin Dua Edelim Kadir Geceniz Mubarek Cumamız Hayır Olsun İnşallah
12 Yorumla- +1 yıl
Amin 😊
- +1 yıl
Amin
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeraktan soruyorum. Nereden çıkardın din kardeşin olduklarını, diyelim ki aralarında (ki %100 vardır) gayrimüslimler var, onlara dua etmeyecek misin?
+ Şehit : Kutsal bir ülkü veya inanç uğrunda ölen kimse (TDK)
Bu yaşamını kaybeden vatandaşlarımızın kutsal ülküleri neydi ve bilerek isteyerek mi öldüler, yani savaşa giden bir asker gibi ölme olasılığını göze mi almışlardı sokakta yürürken?57 Yorumla- +1 yıl
Ben sadece din kardeslerimi cagirdim soruma.. dinsizleri davet etmedim. .
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir şey yazmamışsın. Neyse, insanları dışlamaya çalışmandan, dinden ne anla (ya) madığın yeterince belli oldu. Başka yanıta gerek yok.
- +1 yıl
O soru benimde aklıma takıldı. Hangi dine mensup olursa olsun onlar için de duacı olcam. Tüm herkes için dua etmeyi öğrenmeliyiz.
- +1 yıl
Ee doğru söylemi soran? Müslüman olanlar çağrılıyor , Kadir gecesi diyip cuma diyip ateistin tekinden bahsedecek hali yok.
2. Şehitlik 2 ye ayrılır. Hakiki ve manevi şehitlik.
Hakiki bilinen , manevi şehit olduğu bilinmeyen lakin ahirette şehitlik muamelesi gören kişiler.
Hadise göre şehitliğin 7 türünden bahsedilir.
* Suda boğulanlar.
* Ateşte yananlar. (İbnu Mace, Cihad, 17)
* Enkaz altında kalanlar.
* Veba gibi bulaşıcı bir hastalıktan ölenler.
* Sıtma gibi ateşli hastalıktan ölenler.
* İlim yolunda ölenler.
* Ciğer hastalıklarından ölenler.
* Doğum sırasında veya lohusa iken ölen kadınlar.
* Baş ağrısından ölenler.
* Karın ağrısından ölenler.
* Ailesinin nafakasını helâlinden kazanmak için çalışırken iş kazasından ölenler.
* Cuma gecesi ölenler.
* Gurbet ilde vefat edenler.
* Akrep, yılan sokması gibi sebeblerle vefat edenler...
Yıkık altında/Ateşten dolayı ölmüş olduklarından şehit sayılır. - +1 yıl
Müslüman bir kimse; "Allah katında hakiki ve tek dinin İslâm" olduğunu bilir ve din kardeşim ifadesi ile de, aynı dinr mensup olanları kasteder. Mesele bu kadar berrak iken, nedir bu bulanık zihinler?
- +1 yıl
@Ahrazadam eyvallah
+1 yılÇok güzel birşey paylaşmışsın duada çok güzel Allah razı olsun iyiki varsın hepimizin kadir gecesi mübarek olsun yüce Rabbim dualarımızı kabul etsin :) <3
11 Yorumla- +1 yıl
Saol tatlim benim.. tesekkurler.. amin🙏🙊
+1 yılCuma gecesi perşembeyi cumaya bağlayan gece. Kadir gecesi cumayı cumartesiye (eğer 27. gece olduğu kesinse tabi son 10 günde aranır)
İnşallah kadir gecesini yakalayabilenlerden oluruz14 Yorumla- +1 yıl
Evet oyle deniyor fakat heryerde bugun olarak yazilmis.. Allah kabul etsn
- +1 yıl
27. gece olarak kabul ediyor diyanet ama en sağlıklısı son 10 günü ibadetle geçirmek
- +1 yıl
Rabbim ben kulumun zannına Gore hasenat veririm diyor. Bu gece de milyonlarca kişi kadir gecesi değilse bile kadir gecesi zannıyla ellerini açıp dua edeceği için rabbim inşallah kadir gecesinde verdiği nimetleri yani inen melekler kabul olunan dualar bütün herşeyi tekrarlayacaktir.
- +1 yıl
- Para & Ekonomi konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı Cumalar Hayırlı Kandiller Tüm Duaların Dileklerin Kabul Olsun İnşallah Sevgiler Saygılar.🌹💊👏😊
31 Yorumla- +1 yıl
Çok teskkurler hepimizin 🙏amin
Tüm islam aleminin mübarek "Kadir Gecesi" hayırlara vesile olsun inş. Allah ülkemizi, milletimizi kötülüklerden korusun ve uzak tutsun Amin.
21 Yorumla- +1 yıl
Amin 😊
1000 aydan daha hayırlı bir gece... Yüce Allah çok bağışlayıcı ve merhamet edendir. Dualarınız sel olsun aksın bu gece.
21 Yorumla- +1 yıl
Amin
Rabbim hepimizi affetsin dualarımızı kabul etsin. Ülkemizin hedef oldugu kafirleri kahhar-u perişan eylesin insallahh :) kandiliniz mübarek olsun
21 Yorumla- +1 yıl
Amin canım amin
+1 yılÇok haklısın hayırlı kandiller Rabbim hepimizin duasını kabul etsin:)
31 Yorumla- +1 yıl
Amin canım
+1 yılAllah razi olsun hem kandilin hem cuman mubarek olsun kardeşim
31 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekkur ederim. Allah razi olsun sizdende
+1 yılBanada tercihler icin dua edersen super olur 😃
Hayırlı kandiller31 Yorumla- +1 yıl
Ederim tabi. Amin cnm😉😙
Allah dualarinizi dualarimizi kabul eylesin. kadir gecemiz mübarek olsunn
31 Yorumla- +1 yıl
Amin insallah
Hayırlı Cumalar, Kandiliniz mübarek olsun inşallah.
31 Yorumla- +1 yıl
Amin insallah🌺🙇
+1 yılbence de çok mübarek gün konuşmadığım bir kaç insanla konuşmaya başladım hepsinin bugüne denk gelmesi de ilginç tabi :)
11 Yorumla- +1 yıl
Benimde o gun butun islerim yolunda gitti ya. Superdi😊😊
+1 yılAllah cumlemizin cumasini mubarek kadir gecesini de kabul etsin. Ve dualarimizi da oyle insAllah. Tum gece dua edicem :)
11 Yorumla- +1 yıl
Amin canim benm☺😚
herkesin hem kadir gecesini hem de cumasını kutlarım
31 Yorumla- +1 yıl
Amin canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle herkesin Kandili mübarek olsun Kuran'ımı bitirdim hatimimi yaptın duam da Atatürk Havalanıda vardı Allah kabul eder inşallah
Amin 🙏🏽42 Yorumla- +1 yıl
Allahim kabul etsin canım
Cevap sahibi+1 yılAmin
+1 yılAllah ülkeye barış versin tez zamanda başka diyecek bir şey yok. Ayrıca Taha özer ve cicişler bile yola geldi o kadar hayırlı😂
11 Yorumla- +1 yıl
Hahah ya sorma 😀 amin buarqda
+1 yılAllah günahlarımızı affetsin, dualarimizi da kabul etsin inşallah
21 Yorumla- +1 yıl
Amin insallah
Boyle guzel bir aya ve geveye erisebildigimiz icin sukrediyorum ibadetlerimi yapicam herzaman ki gibi sizede hayirli olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Bende canım .. amin. tum dualarimiz kabul olsun insallah
+1 yılSevgili arkadaşlar hepinizin Kadir gecesi kutlu olsun dualarınız kabul olsun. Lütfen yatmadan önce 1 dakikanızı ayırıp Doğuda, Güneydoğuda şehit ve gazi olan asker ve polisimiz için de dua etmeyi ihmal etmeyin. Tabiki şu an canlarını ortaya koyan polis ve askerimiz içinde edelim. Ayrıca Allah'tan Bu güzel ülkemizi ve güzel insanlarını her türlü terör ve beladan koruması, bunları yapmaya kalkışanlarıda helak etmesi için dua edelim.
00 Yorumla
+1 yılSenin de kandilin mübarek olsun. Bu güzel sorun için tebrik ederim. İnşaallah affeder bizi Allah. Huzur, sağlık verir. Tüm vatan hainleri Kahrolsun inşaallah.
21 Yorumla- +1 yıl
Ben de sizlere tesekkur ederm. Amin insallah
dualarınız kabul, kandiliniz mübarek, cumanız hayırlara vesile, gününüz günaydın olsun.
21 Yorumla- +1 yıl
Amin canim benim🍁🙇
Íbadetlerinin ve duvarının kabul olması dileği ile... Geçen hayırlı olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekkurler. amim
+1 yılHayir kapanmasın ki bu soru inanların çoğunlugu görülsün boşver iman etmeyene sen tebligde bulundun
11 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekkurler destegin icin canım .☺
+1 yılBurda boyle insanlara ne cok ihtiyacimiz varmis.. Yuregine ellerine saglik 😙
11 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekkur ederim☺
+1 yılbu gece camııde olucan kadir geceniz mübarek olsun allah'ın rahmeti bereketi mağfireti üzerinize olsun
21 Yorumla- +1 yıl
Amin tesekkurler
Hem ramazan hem cuma hem kadir gecesi kurtarma sınavı gibi😄
11 Yorumla- +1 yıl
Baya iyi geldi.. ☺cok sukur
Hem kadir gecesi hem cuma boyle kutlu bir gun her zaman denk gelmez...
Jerkez icin hayirli olsun insallah...11 Yorumla- +1 yıl
Amin
+1 yılherkese hayırlı cumalar, kadir geceniz mubarek olsun.. bu mubarek günde ve gecede benim için de dua eder misiniz? Allah duarlarınızı kabul etsin. şimdiden teşekkür ederim..
11 Yorumla- +1 yıl
Amin
Hayırlı kandiller
Dua ederiz Kur'an oluruz namaz falan idare ederiz21 Yorumla- +1 yıl
Amin
Hayırlı Cumalar Kadir gecemiz mübarek olsun ALLAH'ım dualarımızı kabul eylesin..
21 Yorumla- +1 yıl
Amin inşallah.🙏🍁
Para & Ekonomi konusunda 2,3b cevap paylaştı. Günaydın Canım.
Hayırlı Cumalar, ve Kandiller.
Dualarımız kabul olsun :)31 Yorumla- +1 yıl
Amin emrecim🙏🙊
Hayırlı kandiller ablacım allahın rahmeti ve bereketi üzerinide olsun ettiğin dualar kabul olsun 🙏😊 🙆
12 Yorumla- +1 yıl
Amin canim benim😊
+1 yıl1000 aydan daha hayırlı kuranın indirilmeye başlandığı bu mübarek gecede Yüce Mevlam yapacağımız ibadetleri ve dualarımızı kabul etsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Amin
Gizli Üye(30-35)+1 yılinşallah terör saldırıların da hayatını kaybeden sivil, asker ve polislerimize dua ederiz. haklısınız, allah affedicidir , affetmeyi sever ve bizleri de affeder... sizin de kadir geceniz ve cumanız mübarek olsun...
11 Yorumla- +1 yıl
Amin
Gizli Üye(25-29)+1 yılPatlamada yaralanan insanlara şifa dilemeyi unutmayalım.
Umarım herkesin duası kabul olur.
NOT: Zİna edenlerin duası kabul olmasın 112 Yorumla- +1 yıl
Allah affedicidir. Kimin duasini kabul edip etmeyecegine sen karar veremezsin. Kimse masum degil.
Cevap sahibi+1 yılBen hadise göre konuşuyorum kafamdan değil.
+1 yılAllah hepimizin dualarını kabul etsin arkadaşlar, iyi kandiller..
11 Yorumla- +1 yıl
Amin canım
Allah tum mümin gunahlarini affetsin dertlerine deva olsun huzur versin butun milletime
11 Yorumla- +1 yıl
Amin
+1 yılHakikaten mübarek bigün. Allah herkesin dualarını kabul etsin..
11 Yorumla- +1 yıl
Amin kardesim
+1 yılGünaydın canım,
Hayırlı kandiller Allah yar ve yardımcımız olsun..
Dualarla buluşmak ümidiyle...11 Yorumla- +1 yıl
Gunaydin canım benim hayirli kandiller 😙😙🍁🌺
Melekler yeryüzüne iniyorsa, bu gece dünyadaki herhangi bir yerde bombaların patlamasını önleseler iyi olur. O zaman inanmamız için bir nedenimiz olur.
17 Yorumla- +1 yıl
Ne güsel olur.
- +1 yıl
Kim kimi olduruyo. kim kimi cehenneme gonderiyo. Ne sacmaliyosn ya.
- +1 yıl
Şu "sanki sana çok yalvardık" diye laf sokan misyoner arkadaşa hitaben yazdım. Gerçi hepiniz aynı yavanlıktasınız
Kutsal kitabınızda "kıyamete kadar cihat" diye bir emir yazılı... Okusaydınız bilirdiniz.
Kuran'ın mucizesi bu zaten. 1 milyar insan okumadığı halde inanıyor. Her neyse - +1 yıl
Kuran-i Kerimin faziletlerini senin gibi bir inancsizla tartismiycam. Lutfen beni seninle tartismaya mecbur birakma. Iyigunler.
Çok güzel bir gün Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Gerisi hayatını umutsuzluğa, karanlığa gömenlere11 Yorumla- +1 yıl
Bu arada bir ekibimiz var. Android oyun programlayan..
Hayırlısıyla bir çok islami uygulamayı yayını çıkartıcaz. Ama tabikide tek amacımız islami uygulama çıkarmak değil , şu an google playda ilk 10da olan oyunumuzda mevcuttur.. Ve hayırlısıya daha bir çok oyunu google playda ilk sıralara sokmak hedefimiz :))
- Devamını Gör (153)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar