AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
evet harıka bır gun ama hıc ıbadet edmedım ıcım acıyor boyle oldugunda
Normal gundede oku. ALLAHim kabul etsn insallh
Bin aydan daha hayirli bir gun. guzel dualarla degerlendirmeliyiz
Amin tatlim
Hayırlı kandiller hayırlı cumalar ortak dualarda buluşmak dileğiyle
Amin
inş. herkesin duaları kabul olur ve biz günahkarlar affoluruz
Insallah insallah
Allah razi olsun.. Hayırlı cumalar sanada hayırlı nurlu kandiller..😊
Amin canim benm😙🍁🍀
Ben de teröristlere ve teröre taviz veren idarecilere beddua edeceğim bu kutlu gecede..
Aynisini bende yapicam. Allah kabul etsn.🙇🍁
Amin. Kendine tokat atama diğer yüzünü çevirecek kadar rezil bir millet olduğumuz için utanıyorum artık. :/
Edilen dualar ne işe yaradı? Dua etmek neyi değiştirdi ey insanlar? Bu duble mübarek gecede dua ederken biraz da düşünün... Bu düzen duayla değişebilir mi? Bir düşünün...
Senin dusuncen sekerm
kesin kadir gecesi değil ama kuvvetle muhtemel kadir gecesi
Evet
Kadir gecesinde ay dolunay oluyormuş aya bakan oldum hiç
Aaa hic bakmamistm. Sen baktinmi
Yok bn de internette gördüm
Amin cümlemize kardeşim. Allah affetsin günahımız çok
Cok tesekkur ederim amin insallah hepimizinkini☺
Sana da hayırlı kandiller ALLAH inş dualarımızı kabul eder :)
Amin canim benm👼😋😀
allahım razı olsun kankacım hayırlı cumalar hayılrı kandiller dualarda buluşmak dileğiyle :)
Amin kanka
Çok güzel bir gün layıkıyla değerlendirmek gerekiyor :-) :-)
Allah dualarımızı oruclarimizi ibadetlerimizi kabul etsin günahlarımizi affeylesin inşallah.
Aynen oyle allah tüm dualarimizi ve tuttugumuz orucumuzu kabul etsin amiiin 🙏🏼
Bu guzel paylasim icin COOOK TESEKKURLER. Allah senin gibi guzel insanlardan razi olsun. Dualara AMIN DIYORUM 😊
Bu soruyu soran kisiyim canım . Hesabimi ks tarafindan incelendigi icin dondurdular. Bende sana cok tesekkur ederim. Onca kotu yorum belirten arasinda guzel tatli dilinle cevap verdigin icin.😙🍁📿
KS hesabini niye dondurmus anlamiyorum. Böyle bir paylasim yaptigindan ötürümü sadece? @Prensesssece
@dilem05 ks boyle onemli konularda paylasim yapilmasindan hoslanmaz 😊
Fakat burasi önemli konulari konusabilmek adina olmali bence. 😊 neyse son zamanlarda ks gariplesti zaten biraz pek sey etmemek lazim😊
Hayırlı Kandiller, Hayırlı Cumalar. Tüm şehitlerimiz için dualarımızda onlarıda boş geçmeyelim.
Dua için bu elleri birleştiren emoji kullanmayın hristiyan âdetidir bu canım.
Duaların kabul olacağı günahların af olacağı bir kandil gecesi olur inşaallah hayırlı kandiller 💞
Normaldede çak 5 anlamina gelen 👉🙏 emojiyi herkes heryerde özgurce kullanirken soruyu soran arkdas ne diye kullanamasin.. ona yasak mi getirdiniz..
Kullanabilir tabiki ama dua etme amaçlı hristiyanlar kullanır ben sadece uyarmak bilgilendirmek istedim sadece
herkese hayirli cumalar ve herkesin kadir gecesi muabarek olsun.
Amin canım
Allah razı olsun hayırlı cumalar hayırlı kandiller dualarda buluşmak dileğiyle.
Amin ☺🍁
Bu gece affedilecekler arasında olanlar
https://youtu.be/umomZNQIOucHiç bir kutsal günün ya da duanın bu cahil millete bir hayrı olmaz. Kendinizi aldatmayın. Namuslu olun, zeki olun , insan olun yeter.
Derdin ne amca.. bu ne ofke
Boşver..
Ve söylemiş olduğn eseri okumuş olsaydın belki de seninle şu an kadir gecesinin fazileti mi konuşuyor olabilirdk.
Bu soruyu soran kisiyim.. neye gore karar veriyosn sen okuyup okumadigima acaba?
@prensesssece 'nin soylemis oldugu soze verecek bir cevabin olsaydi seni belkide şu an da seninle ettigin tovbeleri konusuyor olabilirdik...
pardon ya ben bu yorumu buraya yapmamıştım ki bu buraya ne zaman gelmiş. anlamadm hiç bişey hem ortada bir eser var mı ki üzerinize alınıyorsunuz okumadım ben uste yazdgınız seyi sasırdm şu an yorumun burya gelmesne
Ay bu siteyi bile tebliğ mekanı yaptınız ya bravo. yeter gerçekten bizene kadir gecesinden daha evrensel paylaşımlar yapar mısınız lütfen.
Soru soran kişiye yakışmadı bu laflar... Bu lafları edeceğine konuyu açmasan senin için daha hayırlı olurdu. Hemde böyle günde.
Hristiyanın paylaşımına ses seda eden yok.
Ateistin paylaşımına ses seda eden yok.
İslam olunca sesiniz çıkıyor.
Sorun yok :D Hoşuma gidiyor böyle sesinizin çıkmasına , rahatsız oldugunuzu görmek istiyorum :D
Hristiyanda yazsa ateist de yazsa aynısını yazardım
@dejavu2009 aile terbiyecisimisin?
Onların da noeli rio karnavalı şükran günü falan var biz birşey diyormuyuz Hem ibadet ettiğimiz Allah aynı ve islamiyete göre onların inançlarının hükmü bitti
bir atomu düşün ve canlı cansız herşeyin atomlardan yani elektomanyetizma dan meydana geldiğini düşün
tüm fizikötesi görünen şeylerin bir yaratıcısı var bu düzeni kuran Allah müthiş şekilde kurmuş inanılmaz ama gerçek
Ve islamiyette de sapıtmış insanlar var bunu kabul ediyorum ama sen bildiğince ibadet et gücün kadar sure öğren kuran öğrenmeye çalış bir vakit veya iki rekat ta olsa bir namaz kıl çünkü öldüğümüzde elimiz bomboş gitmeyelim
Seni yaratan seni senden daha iyi bilir 6milyar insan + tüm kara hayvanları + tüm uçan hayvanlar + tüm deniz ve göl hayvanları + yer altında yaşayan canlılar + dünyadaki bütün bitkiler + Dünya ve yarattığı tüm evrenden an ve an haberdar olan sana nefesin kadar yakın olan Allah tan gizlenemessin sahibimize arada şükredip dua etmeli
Elimizden geldiği ve irademiz kadar ibadet etmliyiz
Ve gönlünden istemeden yaptığın hiç bir ibadetin değeri yoktur istersen ömrünce ibadet etmiş ol
Ama gönlünden severek bir kez Allah demiş olsan bütün bunlara bedel olur yeterki gönlünden ve isteyerek yap :)
@Sporarabahastası tesekkurler. Cok guzel anlatmissiniz
Rica ederim :)
'eyyuhellezine emenu' inanlar için oyle inan mayanlara bir fayda vermez
Herkese hayırlı kandiller... Dualarda buluşmak dileğiyle...
Amim
Hayırlı kandillerin olsun kuzum Allahim bütün dualarimizi kabul etsin hep beraber :)
Kuran okuyacaktim ama malum günümdeyim sadece dua edebilicem 😑
Hayırlı kandiller. Allah tekrarını erdirsin inşallah. Dualarımızı kabul etsin, günahlarımızı bağışlasın inşallah.
bütün müslüman aleminin kadir gecesi mübarek olsun ülkemize ve tüm insanlıga barış ve kardeşlik getirmesi temennisi ile..
bol bol dua edilmesi gereken bir gece. elimden geldiğince yaptım ibadetimi
Bunlar hep Kaf bir numarasını görmedik daha
Sevabin modası geçti parayı tercih ederim
Paralarinla mutluluklar
Haniii neredeee?)
Veerrr para miii :D
bugün oruç tutanın işte 60 yıl oruç tutmuş sevabı olur ya da dualar kabul olur gibi avantajları var mı? yapalım. fırsatları değerlendirmek lazım
Bol bol dua et..
Allah hepimizin dualarını bize hayırlı eylesin ya da kabul etmesin canım bizim için iyi kötü olanı bilen bitek Allah. Bu gece çocuklarımla dua edeceğim.
Nesi özel, her sene , her gün , sıradan bir gün, insanlar afrika da hala açlıktan ölüyor
Sen afrikadaki açlari duşünüyosun ozaman türkiyede yemek yeme. Git afrikaya karinlarini doyur. Çok dusundugunu soyluyosn. Biseyler icme yeme onlar orda acken. Ne saniyosn. Madem dusunuyosn, disari cikma, oturda dua oku.. bugun ozel bir gun, Allahin her guzel günü gibi ozel.. Eger biraz olsun dusunuyosan otur herkese hepsine sehitlerimize dualar oku. Bugunu boyle basitleştirmeye calistigin icinde cokca tovbe et. Merak etme , Allah affedicidir.. Cokta comerttir.
Acaba ne dersin diye merak etmiştim. İşte böyle yaparak bilmeyenleri dinden imandan soğutuyorsunuz. Herkes senin gibi müslüman bir ailede doğmuyor belki. Neyse kabul etsin.
Ne diycem tabiki senin gibilere karsi sessiz kalicak halim yok. Sizin gibiler dinden bile sogutamaz. Allah islah etsin. Sanada duam bu.
Sağol kardeşim, Allah razı olsun. Banada güzel dualar et de hayırlısıyla hayatım düzene girsin.
Beddua mı edeceksin yoksa sinirle
Güzel anlamlı bir gün
Aynen.
sanada hayırlı kandiller kanks
Amin kanka
Çok mubarek bir gün Allah butun dualarimizi kabul etsin
Hayırlı kandiller. Allah herkesi affetsin.
Amin
bu kadar çok şeylere inanmıyorum malesef, hayatı daha güzel hale getiren şeyler bunlar degil.
Benim sorularimdan uzak dur ozaman
@soran senin inancına sahip olmak ve dua etmek zorunda değil.
@Narin_Bayan zorunda oldugunu söyleyen yok zaten, arkada sorudan hoşlanmıyorsanız görüş yapmak zorunda değilsiniz diyor.
@Crechman bir diger hesabim. Bosver ya. Ugrassinlar. Hesabimi kapattirana kadar sinrlendirdler
Kadir gecesi bir osmanlı geleneğidir. Din ile bir alakası yoktur...
Allah akıl fikir ihsan eylesin. Sana bu mubarek gunde duam bu..
Sende kalsın canım.. Benim için duaya falan gerek yok.. Yalanlarla yaşamaya devam et sen..
İslam hoşgörüsü.
@uzunatlayanadam hangi kaynakta geçiyor bir Osmanlı geleneği olduğu beni aydınlatır misin?
@0102030 Türkiye’de her sene “dinin kesin bir emri, fıkhi bir vecibeymiş” gibi kutlanılan özel gecelerin aslında hem İslam’ın iki ana kaynağı (Kur’an ve sünnet) tarafından “kutsal” ilan edilmedikleri bir hakikattir.
Kandil geceleri diye bilinen geceler ; Mevlid , Regaib, Mirac, Beraat ve Kadir Gecesidir.
Bu gecelere Kandil denmesinin sebebi Osmanlı padişahı 2. Selim (1566-1574) zamanında başlayarak, minarelerde kandiller yakılarak duyurulup kutlandığı için "Kandil" olarak anılmaya başlamıştır.
[Nebi Bozkurt, “Kandil”; Halit Ünal , Berat Gecesi maddesi. Diyanet İslam Ansiklopedisi (DİA), İstanbul, 2001, c. 24, s. 300]
www.islam-tr.net/.../
Bu gecelerde kandil gecesi denmesi evet burdan geliyor olabilir fakat kadir gecesinin bir Osmanlı geleneği olarak algılanıp gelenek gibi kutlandığı hakikat değil. Kadir gecesi ömrü kısa olan peygamberimizin ömrü kısa olan ummetlerine verilmiş bir nimettir. Buda şüphesiz Allahın bizim cennetine girmemizi istediğinin bir göstergesidir. Zira hiç bir kul bir gece calistin diye sana 83 yıl çalışmış gibi maaş vermez. Bunu yapsa yapsa kudreti ve merhameti bol olan Allah yapar..
arapça bişeyler mırıldanıp amin yazmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz. Bir evsize el uzattığınızı bir mağdur kadını koruyup kolladığınızı görmedik. Trışkasınız.
Nerden biliyosn yardim etmedigini.. bu ne buyuk onyargi. Sen mi kesiceksn biletini. . insanlar sevapta isler gunahta. Herkesin gunahi kendi boynuna. Sana bunca hakaret etme hakkini kim veriyo? Kotu söz sahibine aittir.
Allah herkesin dualarını kabul etsin Amin 🙏🏻
Amin
Amin inş. Allah gönlünüze gör versin inş.
Amin canım
Hicbir sey dusunmuyorum. Benim icin diger gunlerden bir farki yok.
Ilginc
Amiin , sağol sanada ❣❣
Saol cnm😚
Amin ya Rabbel alemin
Amin
Allah dualarımızı kabul etsin.
Amin 🙏
Herkese hayırlı kandiller
Amim
gerçektn özel olduğunu düşünüyorum ne düşünücem başka
ve doğum günüme denk geldi Allahım çok mutluyum :D
Gecmis dogum gunun kutlu olsun.☺😍
Tesekkur ederiim 😂
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Amin
Herkesin Kadir gecesi hayırlı olsun
Amin sizinde
Günahkar bedenimle bugun kalben feryat figan edicim.
İçimden haykırıcam semaya. Ellerim Açılmasa Bile
bir Kaç Damla Gözyaşıyla Yaratandan Kaderimi Dilicim.
Dediğin gibi mübarek bir gün dualar edilmeli
Aynen tatlm edildi😋☺
Sana hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar 😊💕
Amin cnm☺😚
tövbe tövbe ne ülkedeki olaylara üzülüyorum ne ibadet edesim var :(
Keske etsen ya🤔👼
içimden gelmiyo
Sahura kalkamadım kafamı duvardan duvara vuruyorum :(
ülkemiz için bol bol dua edelim
Ettik sukur
hayırlı kandiller şeker;)
Sanada kuzum😊
Allah herkesin tüm dualarını kabul etsin inşallah.
Amin kardesim
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!