Yoksa öyle diyor biz aşığız mutkuyum gibi bir şey değil
Yakın erkek arkadaşlarınız "evde kalırsan seni alırım" diyor mu?
Yoksa öyle diyor biz aşığız mutkuyum gibi bir şey değil
Bu sözü bir çok anlamda kullanabilirsin. Muhabbetin gidişatına göre anlarsın ne olduğunu ;)
Sadece şaka amaçlı diyor olabilir. ;)
Tam tarzı değil ama fena değilsindir kafasına göre birisini bulamazsa sana da yerini yapayım diyordur ;)
Senden hoşlanıyor ama kendini de ağırdan alıyordur ;)
Ya da senin düşüncelerini yokluyordur ;)
Dostum valla benim çok samimi bir arkadaşım var. Ben onun evinde kaldım o benim evimde kaldı içimizde hiç kötü ve art niyet yok. Bende ona söyledim "Evde kalırsan seni alırım", O da bana söyledi "Beni kimse almazsa sen alırsın". Biz bu lafların altında bir şey aramıyoruz bence bu samimiyetten dolayı kaynaklanan bir durum.
işte aradığım cevap yippa :d
Sanırım sana bu lafları kullanan arkadaşlarından şüpheleniyorsun :D
aralarında şüphelendiklerim var diyelim :D
Pek haddime değil ama bu konuda sana fikir vermek istiyorum. Bazen arkadaşını çok seversin ne kopmak istersin ondan ne de çok samimi olmasını. Mesela dediğin gibi bir erkek arkadaşın sana espiri yaptı "Evde kalırsan seni ben alırım" dedi. Sende geçiştirmek için bir şeyler dedin ve sonrasında ciddi olduğunu söyleyip teklif etti. Bu durumda ona çok büyük tepki gösterip "Sen benim arkadaşlığıma ihanet ettin. Git gözüm görmesin seni" dersen o arkadaşın senden özür diler ve bir daha konu açılmaz hatta kardeş olursunuz :)) Ben böyle bir durum ile karşılaştığım için biliyorum ama bu sefer tepki gösteren bendim, teklif eden arkadaşımdı :D
şimdi ciddiye bineceğini düşünmüyorum işte, ciddiye binerse vereceğim tepkilerden mi korkuyorum ki acaba :D
Eğer bu arkadaşın böyle bir düşüncesi var ise gözlerine bak. Eğer seni seviyorsa, sana karşı bazı duygular besliyorsa kalbinde sana baktığı zaman göz bebekleri %45 oranında büyür. Bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Hiç olmadı kendinden uzaklaştırmak mı istiyorsun. Bul bir tane yakışıklı erkek fotoğrafı konu açıldığı zaman "bak nasıl yakışıklı değil mi? Numaramı istedi biraz zorladım ama verdim şimdilik konuşuyoruz" de, vereceği tepkiden her şey anlaşılır zaten :D
ahahah ya çok mantıklı, şüphelendiğimde bunu kesinlikle denerim! :D
o göz meselesi çok eğlenceliymiş ya, dikkat edicem bundan sonra
Yardım edebildiysem ne mutlu bana :))
tabiki, teşekkürler! :)
Bende teşekkür ederim EİC için :))
@my-dreams
Kanka kafanı yorma sen soran arkadaşımız anladı beni :D
Ya aynisini bana da bir yakin arkadasim dedi dedim ki sakasina ben sana mi kaldim yapmistim gulup demistiki kuma alirim seni o zaman demisti bunu bir aciklayabilir miyiz :D
@Ezergecerusss Bence arkadaşın sana laf atmaya çalışırken saçmalamış :D "Seni kuma olarak alırım" demek aslında çok yanlış ama ben sana şaka yaptığını düşünüyorum. Farklı bir arkadaşım ile yine buna benzer bir konu geçti aramızda. O bana "Yaşın küçük seninle olmam" diyordu şaka yapıyordu ama bunu ardı ardına 10 kez yapınca sinir katsayım arttı ve bende lafı kapattım, şöyle dedim; "Yatakta yaş farkı yoktur gülüm, cm ve kalınlık farkı vardır" dedim. Çok özür dilerim art niyet ile bunu söylemiyorum. Arkadaşım bir daha bana böyle bir şaka yapamadı. Eğer sende rahatsız oluyorsan sende güzel bir laf kapat :))
@ForeverAction ya pek kala almiyorum ben de bazen iste durup durup bana mi yuruyon diyor mesela :dd
@Ezergecerusss Bence de kâlê alma salla gitsin :D Hem bazı erkekler çok samimi oldukları bayanlarla takılır böyle :D Senin arkadaşın da bence böyle biri :D
Bence vardır yedeğe atıyolar ve böylece bizim de yedeğe atmamızı sağlıyolar nerden mi biliyorum çünkü ben de yakın arkadaşlarıma potansiyel yedek gözüyle bakıyorum zaman zaman gıcık ama gerçek :D
Ya o zaman ben bağlanırım yazık çocuğa arada kesinlik olsun ki rahat rahat :D
Samimiyetten kaynaklanan bir durum altından birşey aramamalısın :) Mesela benim de samimi bir arkadaşımla anlaşmamız var 30 yaşın kadar evlenmezsek benimle evlencek diye :D
Cevap
72Cevap
bence her şakada bir geçleklik payı var ama şöyle açıklayayım bunda herhangi bir art niyet yok aslında
insanların evlenmesi birbirine hayat arkadaşı olmaları güzel birşey
erkek böyle bir sözü söylerken şunu düşünür bence yani olur ha ileriki yaşlarda ikimiz de evlenmemiş olursak neden birlikte evlenmeyelim yani kafalar uyuşuyor güzel geçiniyorsunuz yalnız kalmaktansa en iyi arkadaşınla evlenmek daha iyi bence
Yavşamaktan başka bişey değil. hiç yumuşatmaya çalışmayın olayı. Şu anda benim başka birileri var onlar olmazsa sana dönücem bak haaaaa demek anlamına geliyor.
Şaka değil hatta gerçeğin ta kendisidir.
Şu ana kadar hiçbir kız arkadaşıma yavrum kimse almazsaevde kalırsan ben seni alırım rahatttt ol demedim :D
Başka bir yollu olmuşunuz buna deme rahatlığı kabul etmeniz bile sizde bir sorun olduğunu gösteriyor.
Her sakada bir gerçeklik payi vardır elbette. bana da 2 sene boyunca boyle saka yapmisti erkek arkadasim en sonunda dayanamadı acildi sevgiliyiz suan. eşek sipasi.
Her şakada bir gerçeklik payı vardır. Bence senden hoşlanıyor ama yakın arkadaşlık bağınızdan dolayı sana açılamıyor bunu da bu şekilde bir şaka ile dillendiriyor
Çok yakın kardeşim gibi sevdiğim dostum bana "bu gidişle birbirimize kalacağız" diyor bende "he" diyorum ama bir gerçeklik olduğunu sanmıyorum kaç yıllık kardeşim
he seninle evlencem diyip kötü emellerine alet ediyor sonra siktirip gidiyr yemeyin bunları kızlar sakın
Bunu sana şöyle özetliyim burada 20 erkek cevap vermiş sen birini eic seçmişsin ya ordan pay biç işte iyi niyetli olma ihtimali 20de 1
o kadar kötü mü durum şimdi :D
bak 23de 1 oldu ve giderek artıyor yüzde :) ondaki niyet sende gözüm var bak olurda başka biri olmazsa beni cepte olarak görebilirsin diyor mesajı aşılıyor :D
bu işin sonu nereye varacakk :D
Sen üzülme düşünme bu konuları arkadaşım ha bak aklımdayken söyliyim sen evde kalırsan ben alırım seni :)
hahahaha al valla yaaa :d
Cepte :)
KarKarakter meselesi biyerde. Yani nereye çeksen arkadaşın in niyetine ve samimiyetle bağlı. Sen yine kendini kolla.
40 yaşına kadar evlenmezsek ikimiz evlenelim diye söz ver diyo
aynen :D
yakın erkek arkadaşı muhabbetı
amerikat dizilerinde olur ve genellik ile fuckbody mıdır nedir onun için kullanılır.
Kızım sizin gittiniz yol yol değil ben söyleyim size
duman çıkmış işte sana söyleyecek cesareti yok demekki dokunduruyo laflarla ayrıca erkekle kadın arkadaş olabilir ama yakın arkadaş olmaz bunu hiç unutma
''Asrın yalanıdır. Açıkcası sana karşı hislerim var ama bir b*k yedik kardeş olduk bunuda bozmamak adına ileri gidemiorm. Ama fırsatını buldugum ilk an sana yürüycem '' Örnek fırsat : Evde kalırsan
Bence gerceklik arama saka yapmis. Ben de arkadasima demisimdir evde kalirsam al beni diye gulup gecmisizdir :D
Onlar beni alsa ben onlari almam. Tum rezilliklerini biliyorum :dd
genelde yakın kız arkadaşlarım bana bunu söylüyor :)
Gercek oldugunu sanmiyorum takiliyorlar sen de fazla ciddiye alma
Ya bu olay şöyle denilebilir tam evlenilecek kızsın ama benlik değilsin olurda ben birisini bulamazsam sende evde kalırsam alırım seni güzel seni buldum buldum bulamadım çirkin sana kul oldum
Seni alırsa evde kalmış olmazsın, evde kalmışsan da seni almamış demektir. Söylerken bunu düşünecek kadar zekaya sahipse zaten seni almak için evde kalmışa bel bağlamaz...
Bu kadar aç erkek varken Türk kızı evde kalır mı? Avm lerin indirimi günü gibi havada kaparlar ne evde kalması...
Yakın kız arkadaşlara bende bunu söylüyorum ama tabi maksat şaka. Hatta bazen hepinizi toplu nikahla alacam üzülmeyin falan diyede takılıyorum kızlara
"En iyi arkadaşım evleniyor" tamda bu konuyu işleyen bir romantik komefi filmidir, meraklısına tavsiyedir.
Evde kalirsan müsait bir zamanda seni alirim diğer bir tabirle şu an hayatimda biri var yedek oyuncuya ihtiyaç olursa oyuna sokarim seni demek istemiş;)
kötü niyet olmayabilir. ama şuda bir gerçekki demekki 2nizde 1 1nizi beğeniorsunuz aslında itici gelmiosunuz. gerçek budur kimse bunun üzerine yazmasın artık.
Ben şakasına dedim bir arkadaşıma. Ondan sonra bir soğuk davranmaya başladı. Tribini... mal mal :)
şakasına olduğunu anlamıyorsa o da gizliden böyle bir şey hissediyor olmasın? hehe
Yok ya gülerek dedim. Şaka olduğu çok barizdi :)
İlerde evlenmezsem daha doğrusu aşk evliliği yapmazsam yakın bir arkadaşımla mantık evliliği gibi birşey mümkün zaten dile getiriyoruz
mantık evliliği düşünüyor mu erkekler de, şaşırdım şu an
olmayınca zaten anlaşıyorum bu kız iyidir düşüncesi mi? :)
sevip özleyip konuşmak istediğin kişi olmayınca. yanlış mı anladım ki ben acaba
ben çok samimi olduğum arkadaşıma diyodum tabi ki..
Aslın sana deli gibi aşıktır ama açılamıyordur bence o çocuğun değerini bil evlen onunla
Valla bir erkek olarak sunu soyleyebilirimki bir yavsaklik damari yok degil
En yakın kız arkadaşıma söylüyorum ama sadece samimiyetten, yoksa alacağımdan falan değil yani :dd
çok çılgınca :D
biseksüelim ben, bu yüzden ciddiye alma olasılığıda yüksek.
riskli yani :cc
Şakasına söyleyen de olur sana yürümek isteyen de.. Bu sizin aranızdaki dostluğa bağlı.. Ama genelde şaka Amaçlı söylenir.. Takılıyordur bence..
arada sırada öyle takıldığım kız arkadaşlarım ve her şakada bir gerçeklik vardır bencede :)
umuyorum ki sadece onları güzel bulduğun için? hehe
güzeller tabiki :)
haha o zaman iyi bu :d
hikayeden ibaret.
bunu söylediğim tüm kadınlarla yattım.
Uyanık olun biraz !
Tabikide şakasına demiş. Alması için evde kalması değil aşık olması gerekiyor.
Kim diyorsa gözü vardır karşın tarafta bunu bilir bunu söylerim :))
Bundan sonra böyle şakalar yapmayın beyler bazıları ümitleniyor.
Bir arkadasim gulerek buna alcan kacircan demisti uzaklastim bllimi olur
Diyorlarda şaka yapiyorlar gerceklik payi olmadigina eminim
Diyolar.. Ama bunu soyledıgınde sakaya vur ve cok uzatma. Sonra ciddileşiyolar.
Her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır ama ne kadardır o bilinmez.
sende gözü var ama açık açık söyleyemiyor :) şakayla karışık evde kalırsan , kimse almazsa seni en son bana kalırsın diyor :)
Erkek osursa altında ne anlam var sorcaksınız ya :D bir salın kasmayın herşeyde bir ima aramayın :D
Bu Onun Aklınd Olduğunun Göstergesidir... Şunuda Unutma!!! Seni Oğluma Alıcam Diyen Biri de Gerçekte Bilinç altından"Yaşım Uygun Olsaydı Seninle Evlenirdim" Demek İstiyor... İnsan Psikolojisi ;)
Benim var arkadaşım tek kalınca gel bende kal diyo gidiyorum misafir odasında yatıyorum yani oda geliyo bende kalıyo ama o sizin aranızdaki samimiyete ve güvene bağlı bir şey
Şakadır o yaa. Bana söylenmez pek evde kalıcağıma ihtimal vermiyolar heralde hahaha :DD
Bu konuda şaka yapacak kadar medeni cesaretim yok mazallah elimde kalır korkusundan :)
Sende gözüm var anlamını taşır. İnceden mesaj verilir. Kızın da niyeti varsa belli etmesi için.
Sadece kendini iyi hisset diye öyle yapıyoruz. Şahsen almam.
ben diyorum bir arkadaşıma ama gerçekten şaka anlamında yani kesinlikle gerçeklik payı yok
yakın erkek arkadaşı olduğum hiç bir kıza öyle bir şey demem demedim
Eskiden Teyzeler Oğullarına Alırdı Devir NASı da değişti :D
Sorarım ben arkadaşlarıma hiç bana böyle şeyler söylemiyorlar :D
Hayir demiyor kimse. O kadar samimi degilim kimseyle.
Sakasina demistir seni alanin allah yardimcisi olsun bile diyorlar
Bende söylüyorum en yakın kardeşim dediğim kıza. Şakasına diyorum ama başka bir amacım yok. Başkalarını bilemem ama
Sakayla karisik bir iki tanesi söylemisti. Samimi degilim ama. Kendi kendine gelin güveyi olmak iste.
Takılıyor ya siz kızlar bir lafın altında çok şey aramayın :)
Diyorum. Çünkü o hatundan biraz olsa hoşlanıyorum. Eski hayatını bırakırsa neden birlikte olmayalım.
Varsir biseyler kankama asik olsum diyenler cok cunku gayet samimi oldugumuz icin. Sicak geliyor.
kesin hoşlanıyordur bende diyordum ordan biliyorum :D
sormam ne kadar doğru bilmiyorum ama diyordum dediğin için merak ettim, sonuç ne oldu? hehe
kız sevmiyordu erkek arkadaşını ama kalp rahatsızlığı vardır bir türlü ayrılamadı sevgilisinden sonra askere gitti askerde sevmediğinden hep mızmızlanıyordu ben azcık şerefsiz olsam o kızı çok rahat kendime çekerdim ama allah korkusu var diye hep takılıyordum evde kalırsan seni alırım diye gidişat kötüye gidiyordu aşık olma modu karşılıklı işyerinden bir anda istifa ettim
sağlık olsun be, ne denir bilemedim
haklısın
Kesin evde kalıcağımı bildiği için deme riskine girmiyo.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar