Evlilik & Çeyiz 1 ay Erkeğin "evi sen al, çeyizi ben hallederim" demesi normal mi? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 108 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Erkekler çeyiz yapmaya başladı 🤣 Erkeğin "evi sen al, çeyizi ben hallederim" demesi normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Bu saçma olmuş 😄 ama erkeğin kıza valiz götürmesi diye bir şey varmış yeni öğrendim. Kız zaten kendi çeyizini hazırlıyor ama erkek tarafı da kıza çeyiz hazırlayıp götürüyor. Evi kızın aldığını hiç duymadım. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Evlilik & Çeyiz konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır bence normal değil. genelde erkek alır bu tür şeyleri 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Evet mavişim u Barış_LonelyForever 1 ay :D 🌸
miumeow Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% 1 ay Bence normal değil. Ortaklaşa birikimle ev almak daha makul 1 0 Yorumla
psychosarcas Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Ev daha masraflı gibi ya hem erkek ne anlarki çeyizden... 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 1 ay 😂😂😂güzel miş yaaa bengelecktrki eşime yardım ederdim beraber yapardık 1 0 Yorumla
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 1 ay Bence evde, çeyizde ortaklaşa alınmalı sonuçta iki kişi aile kuruyor ve her şeyi ortak kullanacaklar. 0 0 Yorumla
aselce Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Oldu bir de gelinliği de onlar giysin 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Giyerler :) Yorumla
Ümit7313 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 ay Yani evi geçtik düğün masrafida her şey de bize giriyor yazık değil mi bize 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Yuvayı dişi kuşa yaptıracaklar gerçekten 😂 2 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Oldu paşam gelinliği de sen giymek ister misin😂😂 3 0 Yorumla
Begonvil28 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Benimki benden daha güzel hazırlar çeyizi 1 0 Yorumla
Dardelen Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Ohh yarasın 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Neden :) Yorumla Dardelen 1 ay Hakettiniz bunu Yorumla
Rishloo Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 ay Parası yoksa evet 😄 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Bazısının yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu saçma olmuş 😄 ama erkeğin kıza valiz götürmesi diye bir şey varmış yeni öğrendim. Kız zaten kendi çeyizini hazırlıyor ama erkek tarafı da kıza çeyiz hazırlayıp götürüyor. Evi kızın aldığını hiç duymadım.
Hayır bence normal değil. genelde erkek alır bu tür şeyleri
Evet mavişim
:D 🌸
Bence normal değil. Ortaklaşa birikimle ev almak daha makul
Ev daha masraflı gibi ya hem erkek ne anlarki çeyizden...
😂😂😂güzel miş yaaa bengelecktrki eşime yardım ederdim beraber yapardık
Bence evde, çeyizde ortaklaşa alınmalı sonuçta iki kişi aile kuruyor ve her şeyi ortak kullanacaklar.
Oldu bir de gelinliği de onlar giysin
Giyerler :)
Yani evi geçtik düğün masrafida her şey de bize giriyor yazık değil mi bize
Yuvayı dişi kuşa yaptıracaklar gerçekten 😂
Oldu paşam gelinliği de sen giymek ister misin😂😂
Erkek ne anlar çeyiz dizmekten.
Benimki benden daha güzel hazırlar çeyizi
Ohh yarasın
Neden :)
Hakettiniz bunu
Parası olan alsın.
Prenses oldular