Çok Süper soru ve beğeni için teşekkür ederim @Bgyontar
Doğum günü kutlaması yapmayı seviyor musunuz?
Çok Süper soru ve beğeni için teşekkür ederim @Bgyontar
Doğum günü kutlaması yapmayı sevmiyorum Sebebi de kimsenin hediye alma zorunluluğu yok sanki kutlama yapıldığı zaman da hediye almak gerekiyormuş gibi hissedildiğini düşündüğüm için kutlamaları istemiyorum Hiç bugüne kadar büyük bir organizasyon yapmadım Hatta tam olarak doğum günümün ne zaman olduğunu bile bilmeyen çevremde insanlar vardır Bilerek doğum günümü tam olarak gününü söylemiyorum
Tabiki herkesin tercihi farklı
Hayır ben hiç bir şekilde sevmiyorum zaten benim doğum günümü kutlayan kimse de yok yani her zaman yalnız kutladığım için ben pek sevmiyorum ama herkesin kendi kararı tabi ki kutlamak isteyen kutlar ben de arkadaşlarımın doğum gününü kutlarım her zaman için ama kendi doğrum günümü kutlamayı hiç sevmiyorum çünkü zaten bir yaş alıyorum yani ölüme daha çok yaklaştığım bir olayı kutlamayı da sevmem ben bu yüzden de genel olarak kutlamamayı tercih ediyorum zaten pek öyle merak eden arayan ayda benim doğum günümü kutlayan da olmadığı için pek sevmiyorum ben yani kutlamamak daha güzel geliyor benim için. önemli olan bence sevdiklerimin yanında olması her zaman için.
Aslında kardeşim gerçekten sonuna kadar haklısın yani bir insan yaşım geçiyor yaşlanıyorum diyerek neyi kutluyorlar anlamıyorum ama hani insanlarda doğduğu gün güzel gün şeklinde kutlamayı tercih ediyor açıkçası ben de iş tercih etmem yani bana kalsa benim için normal bir gün sadece Doğum günün kutlu olsun diyen olursa teşekkür ederim onun dışında çok da bir beklenti içerisinde olmam, ama işte anne baba ile birlikte yaşadığın zaman ister istemez onlar bir şeyler yapmak istiyor kutlamak istiyor pasta almak istiyor ya bir şey de diyemiyorsun
Aynen öyle abi haklısın. bunun dışında ki kutlamaları da ben boş buluyorum yani önemli olan aslında iyi bir gün geçirmek sırf bugüne anlam yüklemek saçma oluyor
Haklısın kardeşim 😊
Bana çok saçma geliyor gereksiz bence ben sevdiğime istediğim zaman hediye alırım pasta börek yaparım onlarda bana yapar o yüzden saçma.
Rica ederim
Hayır pek sevmiyorum, ve son 2-3 senedir doğum günüme yakın yaşanan bazı olaylar nedeniyle hiç lafını bile ettirmedim.. Yaş almak güzel, önemli olan her gelen yeni yaşın daha güzel günler ve mutluluk getirmesi.. Daha abartılı kutlayinca ve ya kutlamayinca bir şey değişmiyor çünkü. Bir de senin doğum gününü hiç bir yerde sosyal medyada whatsapda falan daha görmeden hatirlayanlar ve içten kutlayıp "iyi ki varsın" cümlesini söylemeleri, bu çok daha değerli bence..
Ve doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında unutumayacağın güzel anılar biriktirmeni dilerim)
Söylediklerine çok katılıyorum gerçekten doğru diyorsun, ama annem babam kutlamak isteyince bir şey diyemiyorum, zaten çoğu kişi gördüğü halde sosyal medya da yazmıyor
Anlıyorum, bu da normal anne babalar için onların gözünde biraz gec büyüyoruz çünkü:) yazmayanlar da yazmasin zaten, kimden değer görüyorsak değer vermek lazım bence o zmn hayat çok daha kolay ve huzurlu oluyor
Ancak ben bu hayatta gerçekten şunu çok iyi anladım ki insana kendi ailesinden anne babasından başkası değer vermez yani ne olursa olsun hayatımıza kim girerse girsin hayatımızdan kim çıkarsa çıksın bizim değer verdiğimiz kıymet verdiğimiz insanlar sadece içlerine geldiği gibi değer ve kıymet biliyor.
Cevap
22Cevap
Yarında benim doğum günüm, vallahi 20 senedir öyle partili martili kutlamam. Allah razı olsun kutlayan arkadaşlar oluyor ailem oluyor bir dilim pastayla yeni yaşa girmiş oluyorum. Nice yıllara...
Senin de doğum günün kutlu olsun kardeşim şimdiden çok teşekkür ediyorum nice mutlu sağlıklı seneler dilerim
Doğum günlerine çok önem veriyorum. Doğum günü olan ve değer verdiğim bir insanın doğum gününü kutlamayı severim. Kendi doğum gunumun kutlanmasını da isterim ayrıca. Eğer kutlanmiyorsa önemsenmiyorum demektir zaten o kişiden anında bir soğuma olur bende.
Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun. Allah hakkında her şeyin hayırlısını nasip etsin. Ben de seviyorum doğum günlerini. Ama adalet olsun diye ölüm günüm de kutlansın isterim
Teşekkür ederim güzel dileğin için, fakat Allah ölüm günü Îmân selameti nasip etsin inşallah o yüzden dualar ile anmak gerekir
O da doğru, hakkımızda hayırlısını nasip esin Rabb'im
Amin ecmain
Yaniii olsa da olur olmasa da olur benim gözümde. Sadece hatırlanmak güzel hissettiriyor insana. Bir de pasta yemek. 😄
Doğum gününüz kutlu olsun bu arada. Sağlıklı bir yaşınız olsun...
Çok teşekkürler en güzel yanı o
Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun. Doğum günümü kutlamayı sevdiğim söylenemez sadece hatırlamaları yeter böyle şaşaalı partiler kutlamalar yapmaya gerek yok.
Aslında eveti çoğu zaman ben de böyle düşünüyorum ama işte evdekiler istediği zaman da kıramıyorsun
Zaman zaman kendi doğum günümü unutabilen biri olarak evet.
Benim bile unuttuğum bir günün hatırlanması doğal olarak mutluluk verir bana tabii :)
Doğum günün kutlu olsun.
Çok teşekkür ediyorum kardeşim
Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun, onemserim doğum günlerini. Ama öyle şaşalı şeyler istemem. Güzel bir cümle hatırlanmak, sarılmak yeterli...
Çok teşekkürler kesinlikle bende çok abartılı sevmiyorum
Doğum günün kutlu olsun sağlıklı hayırlı nice güzel yılların olsun gitmekten vazgeçtim şimdilik 🤗
Çok teşekkür ederim hanımefendi ne için vazgeçtiniz anlamadım
Canım sıkılıyor bu aralar soru cevaplamak oyalıyor beni ondan vazgeçtim duruma göre ilerde karar degistirebilirim
Anladım burada olman güzel takip için teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim
Nice senelere..
Siteye de hoşgeldiniz…
Evet hatırlanması hoşuma gider.. :)
22 marta ne kaldı bakalım.. :)
Rica ederim o zaman sizin de şimdiden doğum gününüz kutlu olsun ne güzel Mart ayında doğmuşsunuz siz de, aslında keşke 23.03.2013 veya 23.03.2023 tarihine denk gelseydiniz daha güzel olurdu ben mesela sırf bu tarihi olduğu için sıfır hesap açtım 😊
Yok yok biliyorum tabii ki estağfurullah ya ben sadece evlisini söyledim yani bu hiçbirimizin elinde olan bir şey değil hatta ben bu tarihte olsun diye sıfır hesap açtım düşünebiliyor musun 😊
En güzelini yapıyorsun ya aslında var ya bence en güzeli insanın kendine hediye alabilmesi, kimseden bir beklentin olmuyor kendini mutlu ediyorsun
O zaman hep mutlu olman dileklerimle her zaman paylaştığım sorulara beklerim 😊
Doğum günümü kendi istediğim şekilde organize edip eğlenmeyi ya da dostlarımla bir arada olmayı seviyorum
Değerli görüşün için teşekkür ederim
Rica ederim
İkizim var. Doğumgünümüzde ailecek kutluyoruz. Bir pasta alıp çayla yiyoruz. Çok keyifli ve tatmin edici bir aktivite oluyor.
Zaten aslında sana samimi olarak şunu söylemek isterim ki eğer ailen ile birlikte oturup bir bardak çay içebiliyorsan dünyanın en zengin en güzel hediyesini alan insan sensin demektir
Rica ederim ne demek son dönemlerde yaşadığım olaylar ailenin kıymetini bana bir kez daha gösterdi aslında her zaman ailemin kıymetini bilir ve ön planda tutardım Ama artık gördüm ki insanların sevgili olabilir arkadaş olabilir dost olabilir sadece insanların çıkarları veya nefislerini güzel geldiği sürece iyisiniz
Doğum günün kutlu olsun hiç kutlamadım daha önce bir defa arkadaşlar pasta almıştı süpriz yapmıştı üniversite döneminde
Çok teşekkür ediyorum kardeşim Allah razı olsun
Doğum günün kutlu olsun. Kutlama benim için olsa da olur olmasa da, sadece yeni yaşıma girerken sevdiklerimin yanında olayım yeter.
Çok teşekkürler, ben de üyelik tarihini uyumlu olsun diye 13.03.2023 tarihinde aldım
bayılırım ama bugüne kadar hiç istediğim gibi bir doğum günüm olmadı
Peki neden böyle bir şey oldu neden istediğin gibi olmadı
Anlıyorum çoğu zaman olabiliyor evet
Anladım..
Doğum günün kutlu olsun, annemin de bugün doğum gunu
Rabbim annene sağlıkla sıhhatli uzun ömürlü ve imanlı bir ömür nasip etsin sizinle beraber olmayı nasip etsin teşekkür ediyorum
Hep birlikte
Yapılmasa eksik hissetmem ama o günü verimli geçirmek isterim. Her doğum günümde de öyle yapıyorum. 🧚🏻♀️
Aslında bende öyle ama işte ailem kutluyor
3 gün sonrada benim doğum günüm. Ben tam aksine kutlanmasıni isterim arkadaşlar arasında
O zaman doğum günün şimdiden kutlu olsun 😊
Çok teşekkürler üyelik tarihi de bugünü aldım, uyumlu olsun diye
Bana hiç yapılmadı, o yüzden de çocuklarıma da yapmadım, aile içinde küçük bir pasta işe geçiştiriyoruz. Doğum günü hediyeleri için parti düzenleyen çok tanıdığım var
Pasta ve hediyeler disinda dogum gunusu sevmem 😅bunlari normal zamanlarda da yapabilirler
Aslında evet ama evdeki tanıdıklarım yapınca bir şey diyemiyorum 😊
Yani bende oyle 😅
😊😊 ben bir de özellikle üyelik tarihini uyumlu olsun diye bu tarihte aldım
Tanımıyorum ama iyi ki doğdun ((: ben doğum günümü birinin kutlamasını sevmiyorum alışık olmadığım için alışsam belki severdim..
Çok teşekkürler 😊😊
Nefret ederim ama pasta alınır muhakkak pasta seviyorum çünkü
Yani yine de nefret ederim kelimesini kullanmayalım çünkü nefret güzel bir kelime değildir hani sevmiyorum ama yine de güzel diyebilirsiniz mesela ben de sevmem yani sevmem derken böyle düşmanca değil hani olmasa da olur Ama olduğu zaman da niye oluyor demem
Rica ediyorum aslında amacım sizi aydınlatmak değildi yani herkesin Fikri farklı farklı olabilir kimi sevebilir kimi sevmeyebilir ben sadece kendi fikrimi beyan ettim 😊
Rica ediyorum
Sevmem gereksiz, diğer özel günleri de kutlamam onlar da gereksiz sevgilile günüymüş tanışma günüymüş falan günüymüş ıvır zıvır hepsi
Evet seviyorum ben ihmal etmem sağ olsunlar benimkini de ihmal etmiyorlar ama şu olayı sevmiyorum bunu durum olarak paylasip hava atmayı
Hayir hic sevmem ve o günlerden nefret ederim iyi ki varsin demek icin hediye almak icin o günün gelmesine gerek yok ben icten yapilan seyleri severim o tür seyler zorlama gibi geliyor gösterise gerek yok.
Hiç sevmem kendimininkinin kutlanmasıni istemem. bu nedenler genelde gizli tutarım
gonulleri kalmasın diye başkalarınınkini kutlarim.
Doğum günümü aman aman kutladığım bir gün olarak görmüyorum. Aile arasında bir pasta keserek kutlarım yeter
Çok fazla sevmem ama ailem kutladığı için yine de mutlu oluyorum.
tatliss kedi yaa cok hevesli olmam ama sevdiklerimle olmak isterim
Kendim herhangi bir şekilde kurlama partisi düzenlemem. Fakat, birileri beni düşünüp zahmete girmişse, öylesi hoşuma gider.
Ay bayılırım ki, bu arada doğum günün kutlu olsun
Kendi aramızda küçük tatlı bir kutlama olabilir, kalabalıktan pek haz etmem.
çok yakın olduğum insanlara kutlamayı severim büyük partilerden hoşlanmam
Bende öyleyim ailem olsun yeter, onlar kutlama yaptığı için yapıyorum
Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Allah sevdiklerinle sağlıklı ve hayırlı ömürler nasip etsin.
Allah razı olsun kardeşim cümlemizden inşallah çok teşekkür ederim
Evet doğum günlerine önem veriyorum.
O zaman senin de doğum günün kutlu olsun
Pek sevdiğim söylenemez
Abı gelmısım 20 yasima saçmasapan ne dg si hesçdiye bekler gibi fakir gibi
Bu aralar pek sarmıyor.
Neden ki?
Seviyorum mutlu yıllar
Çok teşekkürler
Doğum gününü söylerim en çok da pasta yemeyi😅
Afiyet olsun kardeşim
Git gide sevmiyorum, oldukça siradanlasiyor.
Evet ama işte aile içinde isteyen birileri olduğu zaman bir şey diyemiyorsun
Bayilirim, pasta masta hediye
Oh afiyet olsun
Doğum gününüz kutlu olsun
Çok teşekkürler
doğum günün kutlu olsun
Çok teşekkür ediyorum
Doğum günün kutlu olsun 🥳👻🤜🏻🤛🏻💃🏽💥🔥✨🎂
Çok teşekkürler çok incesin
Rica ederim
🤗🤗
🥳☺️
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
Çok teşekkürler
Çocukken doğum günümü kutlardım şimdi yapmıyorum
Peki çevrendeki hiç kimse senin doğum gününü kutlamıyor mu
Seviyorum mesaj atıcakken sıkıntı oluyor
Mesaj yazarken nasıl bir sıkıntı oluyor?
ne yazacağımı bulamıyorum
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara 😊 😊
O kadar basit değil işte o mesaj kişiye ne kadar değer verdiğini gösteriyor biz kızlara göre
Ya aslında ben onu yazarken başka birine yazıyordum sana yazmışım kusura bakma doğru söylüyorsun 😊
Ben seviyorum ama öyle mükemmel bir doğum günü kutlamam hiç olmadı
Parti değil ama sevdiğim insanin bi kücuk pasta alip bide ufak bi hediye almasi mutlu ediyor
Doğum günün kutlu olsun
Çok teşekkür ediyorum çok sağ olasın
Severim
Nice senelere
Teşekkür ederim
Seviyorum ama sadece ailem kutladı şimdiye kadar
Ben kutlamam sevmiyorum
Bazen keyfim yerindeyse
Hiç kutlamadım
Evet severim o da sırf pasta için
Hiç yapmadım şimdiye kadar
Duruma ve moduma göre