Kişilik & Karakter Doğum günü kutlamayı sever misin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 98 Yapay Zekaya Sor Selamlar.. Bu gün benim canikom, bebeim @-Felaketce- nin doğum günü.. İyi ki doğdun, iyi ki varsın.. Seninle kesiştiği için yollarımız çok mutluyum.. Nice nice uzun güzel yıllara bebeim.. 🤗❤️🥂💋🥳🥳🎂🎊🎊🎉https://m.youtube.com/watch?v=AYnojfDGgwI#smell Doğum günü kutlamayı sever misin? Cevapla Doğum Soruları Sevgi Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bebeğimm benim sen benim en uğurlumsun 😇 Candan dostsun bana bende seni iyi ki tanımışım 🤗🤗Teşekkür ederim 🥰🥰🥂 3 5 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl İyiki doğdun doğum günün kutlu mutlu bir senen olsun🍀 🎂 Yorumla Soran +1 yıl 🤗🤗❤️🥂 @-Felaketce- 💃 Yorumla -Felaketce- +1 yıl @İstanbul_bey teşekkürler Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Doğum günün bittikten sonra gelen tebrik mesajı 😀 Yorumla -Felaketce- +1 yıl @İstanbul_bey 😅fazla bakamadım buraya bugün düşünmeniz yeter Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Evet severim. Eğer biliyorsam kutlarım unutmadığım sürece..Doğum günün kutlu olsun @felaketce 🎈🍡🎂🍰 2 4 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Teşekkürler😅 Yorumla 54srp +1 yıl @-Felaketce- rica ederim 🙂🎈 Yorumla 54srp +1 yıl Teşekkür ederim smellim 🎈🎈💗🖤 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim canım 🖤 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kutlamayı çok sevmem..Nice mutlu yıllara doğum günü kadını. 🙏 2 1 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Teşekkürler😅 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Severim, @-Felaketce- doğum günün kutlu olsun nice senelere...🎉🎊🎁🎂 2 1 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Teşekkürler Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı. Evet seviyorum doğum günü kutlu olsun🎁🎂 2 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃@-Felaketce- doğum günün kutlu olsun. Ömrün uzun, sağlık mutluluklar, neşe her daim seninle olsun. 2 1 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Teşekkür ederim😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Doğum gününüz kutlu olsun mutlu yıllar 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Sade abartısız görgüsüzlük olmadan seviyorum🎈Doğum günün kutlu olsun 🎉 2 2 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Teşekkürler😅 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Rica ederim 😄 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Severim. Doğum günün kutlu olsun 😬 felakatçee 🥳🥳😃✨🌸 2 1 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Teşekkürler😅 Yorumla
ozgeeearas Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl 30 yaşıma geldim hala bu sorunun doğru cevabını düşünüyorum Bu yaşıma kadar hiç kutlanmadığı içinmi yoksa sevmediğim için mi? 2 0 Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl @-Felaketce- Doğum günün kutlu olsun güzellik, yeni yaşın musmutlu bir hayat daha yüksek bir libido getirsin inşş 🥹🥹 2 2 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Teşekkürler Yorumla IXARESXI +1 yıl Ricaaalar Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Unutulunca bozulacagim bir konu değil ama kutlamayı da severim yani. Nice huzurlu sağlıklı yılları olsun @Felaketce 2 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Pek umursamıyorum.. yakınlarım, sevdiğim sarılıp iki tatlı söz söyleseler kafi benim için Mutlu yıllar. Nice senelere 2 2 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Teşekkürler😀 Yorumla Manquer +1 yıl Rica ederim 🌺😊 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı. Evet, severim. 🙂Doğum günün kutlu olsun @felaketce 🥳Nice mutlu yıllara 🎉🎊🎈 2 1 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Teşekkürler😅 Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Severim ama doğum günümü kutlamayı seveninkini severim. Hadi, sende bir istisna yapayım. Nice senelere. 1 0 Yorumla
krielde Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sevmem bir doğum günün kutlu olsun denmesi yeterli gelir ve birkaç saat özel saat ayırmak yani ne bileyim parka gidip yürümek gibi 1 0 Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hazırlıklı süslemeli kutlamaları sevmiyorum, utanıyorum fazlaca. Ama bir arama ve hatırlandığını bilmek güzel 1 0 Yorumla
Hofland7075 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Doğum günümü kutlamayı sevmem ama karşı değilim başkalarının doğum günü kutlamalarına katılmışlığım oldu. 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Başkalarının doğum gününü kutlamayı daha çok seviyorum 2 1 Yorumla Muratby33 +1 yıl Hediye almayi mi vermeyimi seviyorsun Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Çook see veee rimmmDoğum günün kutlu olsun, mutlu olsun olsun @-Felaketce- 🤗🥳🥳 2 1 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun @etiketleyemedim 🥹Ms26ms namı diğer felaketçee🍇🥳💛 2 2 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Teşekkür ederim reda😅 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl 🥳🥳🥳🥳 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun inşallah @-Felaketce- 2 1 Yorumla -Felaketce- +1 yıl 😅teşekkürler zlo Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Pastan süslü, mumun alevli, doğum günün kutlu olsun 🙃 2 1 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Seviyorum ama bazen de nefret ediyorum bazı sebeplerim var bunun için tabi 1 0 Yorumla
Astrolojibağımlısı Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Doğum günümde hep bi kötü olay olurdu hevesim kaçtı kutlamıyorum 1 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 920 cevap paylaştı. pek kutlamıyorum bugün doğum günüm falan diye söylemiyorum millete de 1 0 Yorumla
meduxaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Seviyorum ama 1 ya da 2 defa kutlamışımdır bu zamana kadar 1 0 Yorumla
nurrcerenn Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Yani çok önemsememekle beraber hatırlanmasını isterim 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. günü geldiğinde benimkinide kutlasinlar diye kutluyorum HSQKJDJSJDJS 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Birebir evet şov yapmam kendimce küçük sürprizler yaparım. 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok severim… özel günler hakkıyla kutlanmalı… şımartılmalı… ☺️ 1 3 Yorumla _Queenn_ +1 yıl Bu arada nice senelere… 🌸 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Teşekkür ederim🌺🤗 Yorumla _Queenn_ +1 yıl Ne demek… rica ederim… 🤗 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Hayır hiç doğum günümü kutlamadım. Doğum günün kutlu olsun @-Felaketce- 2 1 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Teşekkür ederim 😅 Yorumla
dorage Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok eğlenmiyorum ben ya. Nötr. Ama kutlamayanın canını okurum bu kutlamamaları gerektiği anlamına gelmiyor 😅 o hediye alınacak!!! 0 0 Yorumla
sddsfsfsa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiç sevmem. Samimiyetsiz geliyor. Onun dışındaki bir gün kutlamak daha özel. 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sevdiklerinizle nice mutluluk dolu seneleriniz olsun.. 0 0 Yorumla
DarkLilithangel Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bayılırım yaa tam unuttuklarını düşündün anda o yapılan sürpriz yok mu beni benden alıyor 1 0 Yorumla
LCelik7 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Hiç sevmiyorum , yaşım bir basamak yukarı çıkmasına neden seviniyim ki 😵💫😵💫 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sevdiklerimi arkadaş ve aile çevremi kutlarım 2 0 Yorumla
savage_panda Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hiç sevmem en son 18 yaş günümu Kutlamıştim. 😊😂 1 0 Yorumla
MrBiBiskremVersem Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Doğum günü kutlamayı sever misin?hayır 1 0 Yorumla
Moledro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Evet severim. O da sırf pasta yemek için😄 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. 37 yaşıma gelmişim ne kutlaması.Çocuk muyum. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hiç kutlamadım 1 0 Yorumla
NalinnNurr Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Severim tabiki de 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar