Aile & Toplum Erzurumlular kürt mü türk mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Çoğunluk hangi ırk ve hangi ilçelerde hangisi yoğunlaşmış? Erzurumlular kürt mü türk mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
TeknikTWERKTÖR Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 1 yıl Hınıs, Karayazı tarafları Kürt ağırlıklı, Karadeniz'e yakın taraflar ise Türk çoğunlukla. 0 0 Yorumla
Brodsy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Sadece kürt yok azeri de var yerli de var terekeme de var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Erzurumlular dadastir. %70 i Türktür. İlçesine göre değişebilir ama. Tam olarak neresinden olduğunu öğren tahmin edebilirim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Türk de var kürt de. Neresindenmiş sor ona görr yorum yapayım. Erxurumluyum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kürtte var ama çoğunluk Türk diye biliyorum kendini Kürt sanan Türkte çok var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl sen hangi aileye gelin gideceksin ona bak 0 5 Yorumla Soran 1 yıl bi cocukla konusuyorum erzurumlu ama sormaya utanıyprum kürt mü türk mü diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sen hangi şehirlisin Yorumla Soran 1 yıl rize Yorumla Cevap sahibi 1 yıl anlaşamazsınız zor Yorumla Soran 1 yıl anne tarafı giresunluneden anlaşamayacağımızı düşünüyosun Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Kırmançi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hınıs, Karayazı tarafları Kürt ağırlıklı, Karadeniz'e yakın taraflar ise Türk çoğunlukla.
Sadece kürt yok azeri de var yerli de var terekeme de var
Erzurumlular dadastir. %70 i Türktür. İlçesine göre değişebilir ama. Tam olarak neresinden olduğunu öğren tahmin edebilirim.
Türk de var kürt de. Neresindenmiş sor ona görr yorum yapayım. Erxurumluyum
Kürtte var ama çoğunluk Türk diye biliyorum kendini Kürt sanan Türkte çok var.
Kurtu de var turku de
sen hangi aileye gelin gideceksin ona bak
bi cocukla konusuyorum erzurumlu ama sormaya utanıyprum kürt mü türk mü diye
sen hangi şehirlisin
rize
anlaşamazsınız zor
anne tarafı giresunlu
neden anlaşamayacağımızı düşünüyosun
Zaza
Türk diye biliyorum
kürt olan türk olamıyo mu
Kırmançi