Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruma şu işte iyi olurdu kullanılsa v. s yazana eig vereceğim.
Güncellemeler
+1 yıl
Kimsenin aklına bişey gelmiyormu alay etmekten başka eig vericem sòz
Bence inşaat işinde kullanılırdı delmek için 2 saat matkapla sesli sesli deliyorlar tabanca 2 saniyede delik açarlardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tabanca ile hiç atış yaptın mı? Mermi yumuşak dokuda delik açar.
Videolarını izliyorum ama en azından odun kırmada işe yarardı diye düşünüyorum
Oduna saplanır kalır, kırmaz. Sana reelde atış yaptırayım
Pompalıda mı kırmaz
Veya yivli av tüfeği
Av tüfekleri yivsiz olur
Avcılık işte, en uygun iş. Silahlı Kuvvetleri saymazsak. Mermi ile beton delemezsin.
Can alma veya savaş dışında sıradan fizeksel güç gerektiren işlerden hangisinde işe yaradı
Zaten Silahlı aletler, bu amaçla tasarlandı, üretildi.
Tamam bunlar için tasarlandı eyvallah ama sıradan şu işte kullanılsa kolay olurdu dediğn bir iş yok mu?
Dediğim gibi Avcılık için kullanılabilir. Bahsettiğin aletin öyle geniş bir kullanım yelpazesi yok. Düşünüyorum ama yine aklıma bir şey gelmedi.
Kılıç desen, bunların ufak halli olanları günümüzde zaten mutfakta kullanıyoruz. O olabilir mesela.
Neyse diğerleri gibi alay konusu yapmadığın ve buna zaman ayırdığın için eig sana vereceğim teşekkürler
Ben teşekkür ederim.
O matkap istenilen ebatta deliyor silah paçalardı
Kurşun da deliyormu deliyor yani matkapla 2 saat 1 ton gürültü
Odun kırmak içinde işe yarardı mesela pompalı baltaya ne gerek var
Bazen delmek değil abetına göre dübel çakmak gerekiyor tabanca kullanılıyor gazlı çivi falan çakmak için
Silahla bir iş olsa hangi iş olurdu
Uzun zamandır hayatımda bu kadar mantıksız birsey duymamıştım. Silah parçalar dağıtır istediğin gibi kırmaz ve kesmez aynı zamanda ya sıçrarsa kurşun sekerse
Beton delmek için yivli bir tüfek yeter tamam kusursuz olmaz ama kolay bir delik açardı
Aynen kanka aynen
Peko senin önerin nedir silahla bir iş olsa hangi iş olurdu yani hangi işte olsa işe yarardı
Can alma polislik askerlik veya savaş dışında günlük sıradan işlerden hangisinde en çok işe yaradı
Aklına bir şey gelmiyormu günlük işte kullanabilcek bir şey biliyorum saçma ama bazen saçmalamakta gerekiyor
Kardeşim sorum sana saçma geldiyse cevap vermeme hakkını kullanabilir sin... Hemen niye alay ediyorsun... Saçma gelmiş olabilir eyw herkesin sorcaği soru değil zaten bende herkes değilim...
Arkadaş dakka basi yorum yapıp durma ya yeter tamam sen haklisin
Ben haklı falan değilim ssn niye benimle dalga geçiyorsun
Ne kadar da zeki bir kız
Odun kırmak içinde işe yarardı mesela baltayla 2 saat kesemesiğin fiziksel güç harcadığın bir odunu pompalı veya bir taaruz tüfeğiyle kolaycana parçalar kırardın
Masraf olabilirdi ama olsun aradığım zeki kız evlenebiliriz
Koca bir kütük hayal et kalın meşe odunu. Bu odunu baltayla kırarsın ama çok yorulursun. Helede balta eskiyse baya zorlar fakat bir pompalı tüfekle yakın mesafeden o odunun iç tarafına ateş eder isen odun zaten içten dağılacağı için kolaycana evine götürüp yakalabilirdin
Alay etmedim