Küçükçekmece Rizeliler Derneği Başkanı Ahmet Sivri, elinde kılıç ve masasında birçok silahla poz vermesi sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya, ‘bu gözdağı kime diye sordu, Sivri, açıklama yapmadı.

Küçükçekmece Rizeliler Derneği Başkanı Ahmet Sivri, elinde kılıç ve masasında birçok silahla poz vermesi sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya, ‘bu gözdağı kime diye sordu, Sivri, açıklama yapmadı.
Dinci Yobaz terorist diyor ki; '' akp seçimde kaybetse koltuğu teslim etmeyiz, akpyi ölümüne koruyacağız, kazanırsa da şeriatı getireceğiz ve karşı çıkanları tek tek indireceğiz'' Bunun gibi dinci teröristlerin, gün gittikçe sayısı azaldığından; suriyeli, afgan ve Pakilerden milyonları getirdiler. Zafer partisi iktidara gelmez ise; gidişat onu gösteriyor ki on milyonu aşkın terörist kaçak vatandaş olacak ve akp gitmeyecek. Bu durumda Ülkemizi, yeni bir milli mücadeleyle geri alacağız. Ben diyorum ki; Sahip olduğumuz kudret, damarlarımızda akan asil kanda mevcuttur. Ne Mutlu TÜRKÜM DİYENE!
Zafer partisi sisteme hizmet ediyor.
Zafer partisi, hukumet piyonu değildir. Asıl hukumet piyonu olan, sarı muhalifettir. Şöyle ki ;
1. Altılı masa, Suriyeliler konusununda hukumete anlaştıklarından;, gündemlerine getirmiyordu. Şöyle ki; "Gönüllü gidenler gider ve zorla göndermeyecez" diyordu. Ümit Özdağ çıktı, zorla gönderecem dedi ve sadece İyi parti söyleminde, değişikliğe giderek ; " kaçakları gönderecem" dedi. İyi de akp işini sağlama almış ve hepsine oturum vermiş. Yani Bunlar, kaçak değil ki... Nasıl olacak bu iş? Yani altılı masa, suriyeliler konusunda samimi değil
Zafer partisi ise diyor ki ; "oturum ve vatandaşlıklar hukuka aykırı, ilk önce bunları tek bir kararname ile iptal edip öyle sınır dışı edecez " diyor.. Gerçekten de hepsi, hukuka aykırı verilmiş.. İptal edilmeleri, tek bir KHK ya bakar..
3. Altılı masa, Mansur Yavaşı aday olarak göstermek istemiyor ve adı da konuşulmuyor. Bay Kemal, kendisini ön planda tutuyor. İmamoğlunun adı da çok sık gündemde.. Bunların hiç biri, Erdoğanı geçemez. Zira Kemal de "Ekrem de eş cinsellere evlilik getirecem ve Demirtaşı serbest bırakacam" diyor.. Böylece akpden, dinci ve milliyetçi oylar kopmuyor. CHP anketleri ise, tamamen yalan..
4. CHP VE iyi parti diyor ki ; "Erdoğan getir erken seçimi ve aday olmanı destekleyelim" diyor. Erdoğan da bunu istiyor. Çünkü, ekonomi 2023 kışında iflas edecek ve İMF'nin kapısını çalacağız.. Bunların üstüne de seçim, zamanında yapılırsa; Erdoğan aday olamıyor. Bu yüzden erken seçim olmamalı ki akp, kesin kaybetsin.
5. Ümit ÖZDAĞ nasıl hukumete hizmet ediyor ki ; tüm akpli belediyeler kongre salonlarını iptal ediyor. Hataya girmesi de engelleniyor. Afişleri de yırtılıyor. Seçim faaliyetlerini yapması da kaymakamlık/ Valilik nezdinde engelleniyor. Ama sarı muhalifete yasak yok. Ayrıca chpli belediyeler de kongre salonlarını iptal ediyor.
6. En önemlisi de akp, zafer partisi ile bayramlaşmıyor. Ama iyi parti ile CHP ile bayramlaşıyor. Kararı, size bırakıyorum. Ankete, oy kullanalım.
Geç bunları, siz zafer partisinin gerçek yüzünü göremeyecek kadar körsünüz, iktidara gelemeyeceğini bildiği için öyle konuşuyorlar.
Kör sensin ki altılı masa ve akp nin nasıl şikeli siyaset yaptığını göremiyorsun. Şikeli siyasetin, farkına varanlar; hızla zafer partisine yöneliyor. şu an ; %8-10 bandına geldi Zafer partisi. Çünkü bu teşhislerimden, hiç birisi bile yalan değil.. Şimdi , Üçünü parti kesin olacağız.. İkinci parti olmak için ise; chplilerin yoğun olduğu, sitelerde hesap açıp oy topluyorum.. Akp sizin beceriksiz muhalefetiniz sayesinde, 20 yıldır iktidarda. Ama gelmiş, utanmadan bunlar yalan diyorsun. Hadi ordan!
Boş konuşuyorsun benim için, seninle konuşmama bile değmiyor, milliyetçiler hâlâ da emperyalist Amerikaya hizmet ettiğinizi bilmiyorsunuz.
Yarın Cumhuriyet savcısı ifadeye çağırdığında sinek kaydı traş ve takım elbise ile:
"Yapmayın ayağınızın altını öpeyim sayın savcı. Cumhurbaşkanımıza karşı kurulmuş bir komplo bu!"
Orası kesin. 🤣🤣
Bu görüntü doğudan olsa terörist derlerdi. Rize olunca gülerler normal derler.
Ülke için asıl tehlike bunlar.
Umarım öyle düşünen çoktur.
Kimse tehlikenin farkında değil.
Bunun gibi çok var, böylelerine silah dağıttılar sürekli. Amaç iç savaş hazırlığı işte
Cevap
50Cevap
Aşırı saçma
Elinden alsan o silahları far görmüş tavşan gibi kalır
Ancak silah ve kalabalık olunca erkek oluyorlar.
Kesinlikle savaşta dedeleri dağlara saklanmıştı bunlarda silahların arkasına sığınır anca
Nasılda akapeli baksana akıyo yüzünden
Bunları en uzak galaksiye mümkünse
Öbür tarafa göndermek lazım.
Tabiiki hepsini dünya biraz rahatlasın, b*k çuvalları.
Zeka çağında bunlar kaybetmeye mahkum teknofestte liselilerin yaptığı savaşan sürü ihalar bile tozu dumana katarken kılıçla kime gözdağı veriyorlar
Karadeniz denen yerden nefret ediyorum herşeyimi itici olur arkadaş. Konuşması giyinmesi yüzü burnu saçı sakalı müziği ters çalışan beyni... Ülkenin en lüzumsuz insanlarının yetiştiği dağ orman ve deniz bileşimi bölgesi.
Benim eski okulumda afganistanlı cocuk vardı abisinin fotoğrafı vardı. Türkiye'de ki evlerinde keleşler vardı çocuk okula dolarla geliyordu. Şuanki Türkiye'de bunlar normal gibi.
Kapı kolundan tabanca yapar onlar gözdapğı diye değil adam seviyordur yoksa bir art niyeti olsa o silahları onun bir tarafına sokmak birkaç dakikamızı alır :D
Mafyalaşma bunun adı bunların hepsini devlet yetkilileri bitirmesi lazım bu ne ya etraf maganda sapık pislik dolu
Bizim gibi asabi bir ülkede silah bulundurmak neden yasaklanmaz anlamıyorum. Bu devletin ben sizi koruyamam demesi demek
soyarılar :)
silah merakı olabilir seviyor olabilirde bu reklam neye kime :)
bunlar saray soytarisi
Rize diyon arkasina bu silahların ne işi var diyon
Derneği geçtim ulan bu kadar silah ruhsatını kim verdi
Ya ne biçim tipler nasıl özgüven sahibi ya. Ne başarısı var acaba?😠
emminin gtü kaşınıyo 2 vursan nefes darlığından ölür :D
Dünyada İsrail neyse, bizde Rize o, dur diyorlar.
Belki linç yicem ama karadeniz insanından hayır gelmez bir şey beklemeyin onlardan
elit entellektüel aydın bir beyefendiye benziyor :D
Bilinç altını biliyor olsaydı eminim insan yüzüne bakamazdı.
Alacaksın o silahları, kıvıra kıvıra oynayacağı horon eşliğinde ateşleyeceksin.
Alayı pompalı tüfek yasaklı bir şey yok orada. Karadenizli laz ve rizelu daaa çok normal adam seviyor işte muhtemelen tabancalarını dizmemiştir oraya 🤣🤣
Dayinin beyni uçmuş awk o kılıcı bir tarafına sokmak gerekli
Kılıcı mundar mı edeceksin 😂😂😂😂
Babamda da bir tabanca iki tane otomatik silah var bu ayı ve onun gibileri delik deşik etmeye yeter
Görende kullanıyor sanarlar her gün bir yeri tarıyor sanar
Dernek adı altında orrrrrrsssss p u çocuğu toplama örgütlenme kampı burası..
ülke psikopat dolu ak bunlar hep fazla pudra şekeri çekmekten oluyo
kız mı alıyor ülkeye tövbe allam ya
Darbe yapmazlar umarım yakında
Dincilerden her şey beklenir.
İroni yaptım ama cidden ne olacağı belli olmaz
Cahillik diz boyu
En büyük tehlike cahil insanlar topluluğudur.
Adam karadenizli silah sever bu bazen iyi bazen kötüdür ama bunun art niyet taşıdığını sanmıyorum
Peki neden gövde gösterisi yapıyor.
Bilemeyiz bunu tanımak lazım ön yargılı yaklaşan biri değilim ama bir açıklaması mutlaka vardır
Bizim ülkemizde bu tipler hiçbir şekilde bitmeyecek.
Vardır birileri ile bir hesabı muhakkak
Sanki biz silah almayı bilmiyoz elimize aklınca göz dağı veriyor
Tipik militan terorist işte
rizeliler bi kere şaşırtın be
Tds var bu amca da 😋
Hiç bir şey olmayıp serbest bıraktlar.
Dernekce ava cikiyorlar demek.
g. tune sokacaksn o kiliclari
Adamda tam, çıkar telefonu göster dayısı tipi var.
Aynen öyle
bunların kafası çalışmıyor low IQ
Savaşa mı gidiyormuş hayırdır
Bildiğim kadarıyla Karadeniz tarafı böyledir.
Çay gibi bol bol da silah var evlerde 🤣
Bunlar hepimiz için tehdit aslında.
Her yerdeler biz uzak dursak ta onlar uzak durmuyor. Kadını arkadan bıçaklayıp tekbir getiren adamı duymadın mı?
Deli bunlar
Bunlar toplum için büyük tehdit.
onun gibi rizeliyi..
şeref yoksunu..
Böyle babayiğit kalmadı aga artık.
Ülkede iç savaş çıksın o zaman görürüz kim babayiğit.
Çıkmaz aga reis başımızda
İşte asıl sorun o zaten.
Kobra kardeş üzüldüm kafana al bi keyif çayı iç.
Kimin kafası güzel belli, o kadar keyif çayı kafanıza yediniz ki beyin artık işlemiyor, tıpkı bitkisel hayatta olan biri gibi.
Adam gibi adamlar iste
Sen tehlikenin farkında değilsin.
Karadenizliyse normaldir
Dayıma bak beee 😁 helal olsun
Adamin dusmani coksa olabilir
Hazırlı maçı sanırım
Şey.
Nereliydi...
Amcaya bak
Teröristler
Elle yemek yerken de videoları var
Trabzon rum imparatorlugunu cokertcek