Diğer Olası bir savaşta hangi silahı kullanmak istersiniz? mrozdal Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ak-47 ve deagle :D csgo da headshot atabildiğim en iyi 2 silah :D Olası bir savaşta hangi silahı kullanmak istersiniz? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
isibala Takip Et Master Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl KPVT ve PKT silahi. BTR zirehli araba uzerinde olan silahdir askerde benim vazifem o silahdan ates acamakti ve ates acmisam ve o silahi icerisini sokup temizliyordum talimata zamani bu 2 silahi isterim. 1 1 Yorumla isibala +1 yıl bide ak-74kendimi korumya Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Sende bana ordan bir drop at awp ile five seven 😂 1 0 Yorumla
darknesssgirll Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl M416 alayim ben ordan tabi normalde silah sesine korkan biriyim Alişırsam olur tabi 😬 1 0 Yorumla
Bismillahirrammstein Takip Et Bilge Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl https://youtu.be/h_a-MQoq_AM 1 0 Yorumla
Wranglers521 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Ak-47 mg3 Bora glock rpg7 araç üstü uçak savar (paramparça ediyor) 1 0 Yorumla
Katniss_Everdeen Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 611 cevap paylaştı. Bana sniper verin uzaktan hallediyim uğraştırmayın diğer türlü 😈 1 0 Yorumla
ᴀʟᴄʜᴇᴍist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Sanki sana istediğin silahı verecekler fhfhf ben Cheytac M200 alam 1 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. FN- Scar 1 0 Yorumla