AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Ne yapmalıyım diyorsanız istemem yan cebime koy diyorsunuz demektir.
Evi al bak keyfine kardeşim. Zararın neresinden dönersen kâr derler.
Adam hakikaten de adammış. Bence boşanmasanız böylesinden daha iyi olur.
ne veriyorsa al. boşanmak isteyen o. bişi olmaz.
annem diyor ki nafakayı alsın evde de otursun daha ne istiyon
İslam'da altın mehir parasadir. Kadın icin garantidir obyüzden altınlarını alacaksın. Evi sana bırakiyorsa bu da erdemliktir kabul et ki içi rahat olsun. nafakada çocuğun olmadığı için en fazla 4 ay helaldir.
Cocugum. olmuyor zaten
Allah yardımcın olsun bazen böyle olur elden bir şey gelmiyor
tamam al hepsini sonra da sat. Babanın evine öyle git
Al dursun nafaka almasan bile kalanları al
Anlaşmalı tek celsede boşan
Almalısın evi ve maddi değeri olan eşyalarını
Yaşanan içi. Gerekli bunlar
Almalısın tabii ki ayrıca baba evine dönmek çok zor o parayla kendine bir iş kurabilirsin kendi evinde otur neden dönesin orada zo olurr o para senin hakkn almalısın geleceğini düşün ailenin yanında zorlanacaksın
Vicdanlarını rahatlatmaya çalışıyolar mahkemede nafaka hiç bişey istemiyorum diye belirt
Halen içinde ona karşı sevgi olduğu için böyle düşünüyorsun
Çok saçma geldi bana yani sadece altınlarını alıp çekilebilirsin diye düşünüyorum
Neden boşanmak istiyor 8 yılınızı vermizsiniz kolay mı öyle
Al ve güle güle ye sen yemezsen başkası yiyecek nasıl olsa.
Anne olamadigindan mi boşanmak istiyor veya soyledi mi nedenini
Evi al en azından kiraya verirsin ordan bir gelirin olur
Nekadar oldu yeniyse daha çok sular akar geçer. Akışına bırak.
Canım al paranı sonrada takıl hem cinsin ile ohhh mis
Hakkın olani al tabiiki sonuçta 8 yillik emeğin var. sanirim dunde sormuştun cocuk olmuyor dige mi ayrılıyorsun?
Bence almalısın çünkü o senin Endogal hakkın sana böyle Bi evlilik yaşattığı için daha fazlasını almalısın ileride kafanı duvarlara vurma 8 ay kısa bj süre bjkadar çabuk ayrılık olan Bi evliliği kesin Bi başkası var hayatında
Önce sebep önemli
Durduk yerde hadi boşanalım ne tazminat istiyorum ne nafaka dediğin zaman
Demekki gönlünün prensini bulmuşun
Ama bulmadınsa BABA EVİ ESKİSİ GİBİ TOZ PEMBE OLMAZ BUNU NOT AL
Oncelikle gecmis olsun. Cocugu siz mi istemediniz yoksa herhangi bir problem mi vardi da olmadı
Cocugum olmadi tedavi gordum olmadi
Esinde ondan dolayı mi ayrilmak istiyor
Evet
Vaktiniz var mı tkp edebilir misiniz
Burdan yazin
Ev veriyorlar, nafakalar, altınlar 🤔 bu kadar iyi insanlar varken bir boşanmanın olmasıda çok garip. Ne kadar çok seviyorlarmış seni
Baba evinde muhteşem bir hayat beklemiyor seni. Evi de nafakayı da al, işte o zaman rahat edersin.
Geçim sıkıntısı ve ekonomik özgürlüğünüzün olmaması direkt bunalıma sokar sizi zaten.
O yüzden gurura gerek yok hakkınız olanı alın ve çekilin
Ailenin dağılıyor olmasına çok üzüldüm ! 🥺
Sana bur şartları sunduysa belliki adamın hayatında başka biri var.
Ben senin yerinde olsaydım , nafakada alırdım tazminatta.
Seni yüz üstü bırakacak adamın sürünmesi şart.
Evlilik sonrası elde edilen mülkün yasal olarak %50 si zaten sizin olmalı, kaldı ki işim yok diyorsunuz yinede baba evine dönseniz bile gayrimenkul u kiraya vermeniz, sizin için gelir olacaktır. Ebeveyleriniz ömür boyunca sizinle olmayacaklar !
Pişman olursun bak ben sana diyim tecrübe konuşuyor al hakkın olan takıları falan
Gurur yapabilecek bir durumun yok baba evinde seni ne kadar iyi şekilde karşılasalarda onlara ek yük olacaksin nafakayi evi al ayrıl daha sonra pişman olacaksin
Neden nafaka veya tazminat almak istemiyorsun anlamadım
ne s. adamlar var şu dünyada. cocuk yok niye para veriyon arkadaş. çalışsın kazansın işte.
Nafaka vermek istiyor altınları da sana bırakmış evi de sana bırakıyor demek ki ciddi olarak boşanmak istiyor boşan yaa kariyerine odaklan
Kariyerim yok ki
Kariyer yapmak için okumuş olmana gerek yok ki herhangi bir işte çalışarak kendini yükseltirsin benim arkadaşım markette kasiyer olarak işe başladı şimdi markette genel müdür
Zorla kimse kimseye bir şey veremez, ama almanızın bir zararı yok, alabilirsiniz ve yeni evlilik yaptığınızda kanuni olan nafaka zorunluluğu da kalkıyor.
Ne veriyorsa daha fazlasını iste onu 8 yıl ödüllendirmiş gibi hayatımdan çıkma yok öyle bir şey senin bayatından bi bölümü alıyor ve sen bir şey almayarak onun kafasını rahat bırakma
Hiç nafaka alma sakın sonra lafını ederler. Yok biz sana ev verdik para verdik filan hiç o yollara girme. Sen de boşan biran önce madem seni istemiyorsa
Yaw nafaka alma bee günlük işlere git ama alma. Sonra lafını ederler yok sana para verdik filan siz kimseye muhtaç değilsiniz çok şükür
Kocanın ailesi seni nafakaya zorluyor derken. Biraz detay verir misin
Gereğini yapmalısın bunda düşünecek bir şey göremedim
Yanlıs düşünüyorsun Evi al baba evine donsende kiraya verirsin harçlığın olur beni dinle
Benimkide cocuk olmaasina ragmen nafaka vermemek icin cok dirensin 😂birak ev tazminati hicbirsey talep etmedim sadece cocuga nafaka onu bile cok gordu ya 😂😂😂 ah boyle kaynanaya eski kocaya can kurban. Kiz veriyorken al sonra bulamazsın
Bence alma ailen yanına dön ailen sana bakar ama sonra ailen sorun çıkarmaz demi sana niye bışandon ne diye başına kalkmaz demi
Bence nafakanı al kendine yeni bir hayat çiz yeniden başla hayatına unutmaki yeni hayat yeni başlangıçlar güzeldir
Senin yerin de olsam evi de nafakayı da alırım. evi satarım zaten benim evim o parayla kendime 1 1mis gibi ev alırım. nafakayı da çatır çatır yerim.. yapmazsan kocan yeni kadına verir evi parayı da o yer. sende için içini yersinnn...
ne kadar senedir evlisin? Ve niye boşanıyorsun özel değilse ve tâbi ki isteyeceksin senin geçimin var onu vermek zorunda lütfen mantıklı ol.
Böyle bir şey bulmuşsun neden istemezsin ki 8 yılın ne olcak peki yipranmisligin ne olcak bende eşin hakkı qlmalişin
Bence senin ya da onun fikirlerini bırakın mal paylaşımını mahkeme hallettsin çünkü evli kaldığınız süre boyunca alınan her şeyde senin de hakkın var
Hakkın olanı almalısın sonuçta o kadar zaman aynı evi paylastiniz emeğiniz geçti
Bence al zaten vermek istiyor 0 dan bir hayat kurmak için paraya ihtiyacın var
Daha ne istiyorsun ki benimde çocuğum var tazminat kazandım vermemek için itiraz ediyor sürekli istinafa gidiyor nafaka zorla alıyorum altinlarimi vermediler dava açtım 🤷🏻♀️
Bencede kendi zaten demiş mağdur etmem dıye al
Al bence ileride hastalık sağlık kullanırsin
Evi al nafakayıda al iki gün sonra aile evinde göze batarsın bu işler böyle senin için zor olur
İyi de neden çözüm aramak yerine bosaniyonuz ki az değil 8 yıl
Belli ki hala seviyorsun be bosanmak istemiyor gibisin tatli dille kararindan döndür
Neden bosanıyorsunuz acaba bende bosanma asamasindayim ayni 8 yillik evliyim cocuk yok sizin sebep nedir
Cocugum olmuyor o cocuk istiyor
Ya bunun icin seni istemiyorsa eger afedersin s... Et Gitsin sende yoluna bak valla ben cok hazirim oyle seyler yasadimki umrumda degil Şu an eskisi kadar düsunmuyorum bile herkes kendi havasinda yasiyor kendime yazik etmisim yillarca cok deger verdim karsiligi sifir bende yoluma bakiyorum inan disardan oyle laflar geliyoki umrumda degl snde oyle ol
Almak istemiyorsan sen bilirsin alma o zaman
Ya hayır al ve çatır çatır ye. Gez toz eğlen. Kendine farklı aktiviteler oluştur. Aman iyi ki boşanmışım de. Ne gerek var ya boşverrr
Haklarını al dünyanın bin türlü hali var
Olsun ben onun parasini alamam
Sonraki hayatın için lazım olur al sakla
en azından hakkın olan altınları al
Ailesinin taktiklarini mi alayim ama onlari onun ailesi takti
ee senin ailen takmadı mı ablacım? hakkın neyse onu al derim
Benim ailemin taktiklari ayri
Al sonradan belki pişman olursun
Alirsam daha da pisman olurum
Bir mesleğin var mı? Calisiyormuydun?