1 saat debelenme payı bırakıyorum. 1 saat sonunda anca uyuyorum
Siz ne sürede uyursunuz?
Siz ne sürede uyursunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir de alıntı bir yazı ekleyeyim:
İşte 2 dakikada uykuya dalmak için izlemeniz gereken adımlar:
1. Dil, çene ve göz çevresindeki kaslar dahil yüzünüzdeki kasları gevşetin
2. Omuzlarınızı bırakabildiğiniz kadar aşağı bırakın, ardından sırayla üst ve alt kollarınızı aşağı bırakın
3. Nefes alın, göğsünüzü gevşetin, ardından, kalçadan başlayarak bacaklarınıza doğru gevşeyin
4. Aşağıdaki üç manzaradan birini hayal etmeden önce zihninizi temizlemek için 10 saniye bekleyin
- Sessiz sakin bir gölde, masmavi gökyüzü dışında başka hiçbir şeyin görünmediği bir kanoda uzanıyorsunuz
- Zifiri karanlık bir odada, siyah kadifeden bir asma yatakta uzanmışsınız
- Yaklaşık 10 saniye boyunca kendinize sürekli “Düşünme, düşünme, düşünme” diye telkinde bulunuyorsunuz
Bu yöntemi 6 hafta boyunca uygulayan insanların yüzde 96’sında işe yaradığı söyleniyor.
Yatağa yatar yatmaz uyumam da ya telefonla oynuyorum bir şeylere bakarım sonra bir şeylere daha bakayım daha çok merak ederim uykum gelir ama o baktığım şey uykumdan daha değerli olur yani baktığım şey bir kadın olabilir bir araştırma olabilir vesaire onu yaptığım şeyden keyif ve haz alıyorsan uyumak istemem yani uykuyla savaşırım
ben lisedeyken yurtta kaliyordum arkadasin biri maks 2 dk da uyuyordu. hemde derin uykuya daliyor. ben telefonla gozlerimi yoruyorum. ustune 45 dakika falan boş seyler dusunuyorum oyle uyursam uyurum. yalniz askerdeyken de nasil uyudugumu bile hatirlamiyordum. yorgun olmak lazim iyi uyku icin.
Yatakta telefonla uğraşmayı çok sevdiğim halde iki ya da beş dakika içinde uyuyakalıyorum. Daha güzel bir özelliğim de bir saat sonra uyanacağım diyerek yattıysam dediğim saatte kalkıyorum. Kendimi alarm gibi kurabiliyorum. İsteyenlere cüzi miktar karşılığı online eğitim verilir.
Nasılmış cdden merak etti.
Sanırım uykuyu sorunlar ve günlük hayattan kaçış gibi geldiği için hızlıca onu seçiyorum.
Cevap
44Cevap
Yatağa yatar yatmaz uyuyamıyorum maalesef en az 1 saat geçmesi gerekiyor eğer bu süreç de uyuyamazsam uykum tamamen kaçıyor o zaman. bu yüzden de erken uyumaya dikkat ediyorum
Sanki nöbet tutar gibi çakal uykusu var, tık sese duyarliyim, uykumda seslen bana cevap veririm, ve uykulu şekilde değil normal cevap veririm her an uykuya gecebilirim ve her an uyanabilirim... bundan şikayetçiyim aslında
Hayır tabiki de 1 saat telefon ile takılırım bu aralar kitap okuyorum şu anda kitap okumaya geçeceğim zaten 1e kadar kitap okurum iki de telefona bakar yatarım artık
1 saat uyumadan önceki o debelenme payı; 1 saat de uyandıktan sonra kalkmak için enerji bulma payı...
Çok yorgun olursam evet ama değilsem uyuyana kadar telefonla uğraşırım telefonu kapatırım aklıma binbir ceaşit düşünce gelir öyle öyle uyurum
Normalde başımı yastığa koymamla uyumam arasında taş çatlasa beş dakika olurdu. Bu aralar adla uyuyamıyorum. Zombi gibi dolanıyorum uykusuzluktan
Bu mümkün değil gece yatak faslına geçince ekstra ilgilenmem gereken işlerim oluyor onlara bakmadan uyuyamam
Yatağa yatar yatmaz uyuyamam. Uyumam 20-30 dakikayı bulur.
Değişken benim uyku işi bazen başımı koyun ca bazende 24 ve uzadigida oluyor uyku uyuyamadigimin
Çok yorgunsan yatağa yatmadan da uyuyakalabilirim ama fazla yorgun değilsem hemen uyuyamam
Dua vs ederim sonra günlük neler yaptığımı düşünürken sabah yapacaklarım aklıma gelir pat uyumuşum
O anki ruh halime bağlı, uyumak istersem kafamı yastığa koyar koymaz uyurum djjddj
1 saati bulur bazen aslında uyumuyorum ben ya beden yatıyor ama zihin acik
Telefonla uğraşıp gözlerimi yoruyorum uykum gelsin diye
Bende bir o kadar uğraşıyorum bır iki çavuşla oynuyor sonra gevşiyor ve uyuyorum
2 de girsem 5 te anca uyurum oda ezana denk gelir bu sefer kalk kıl geri yat kafa kalmıyor 😃
telefonsuz yattıysam kısa sürede uyurum telefona bakıyorsam uzar da uzar
Sevismeden uyumayiz o yuzden erken gireriz yataga
En az bir saat gerekiyor. bazen de hiç uyuyamıyorum sabah uyuyorum.
Hemen uyumam sağa dön sola dön offla yastığı döv falan işte bir saati buluyo😄
Kafamı yastığa koyduktan 5 dk sonra uyuyorm ne olursa olsun uyurm uyku sorunm yok
Yok bee ne uyusuması, gece 2-3 e kadar KS turu, instagram turu …
Kafama bir şey takılırsa uyuyamıyorum ama normal zamanda 5-10 dk içinde uyurum
Bende aynı durumdayım ama yatağa girip saniyesinde uyuyan var.
Yorgun değilsem 2 3 saat kadar düşünür , telefonla boş boş gezer uyurum
Uyumak mı ? O da neee
oynarım sonra duş alır yatarım
Ben de senin gibi abla
Genellikle hemen uyurum
Başımı yastığa koyar koymaz uyurum hem de
Hyr hemen uyuyamam
bir saat sağa dönüş bir saat sola:))
5 ya da 10 dakika içinde dalarım
Belli olmuyor. Bu aralar uyuyamıyorum bile.
Yatağa girmem yeterli
Evet 3 sn sürmez
Yorgunluguma bağlı cok yorgunsam 10 20 dk
Yataga siödi gireceğim 4 de anca uyurum
Kafam güzel olunca çok güzel uyuyorum
yatağa yatmak istemiyorum ne uyuması :(
Hemen uyuyanları kıskanıyorum
Sabaha kadar kendimle sohbet ederiz ben 😇
Henüz o seviyeye yukselemedim
Yatağa yatarım 4-5 saat sonra uyurum
Yarım saat telefonla takılır sonra uyurum
Asssla uyuyamam bi saat sürünmem lazım