Hayatta uyuyamam en az 1 saat dönerim. Yatar yatmaz uyuyabilen insanlara da uyuz olurum 🤣

Hayatta uyuyamam en az 1 saat dönerim. Yatar yatmaz uyuyabilen insanlara da uyuz olurum 🤣
Ben yatar yatmaz uyuyamıyorum maalesef. bazen 1 saat sürüyor bazen hiç uyuyamıyorum bu yüzden de şöyle yapıyorum mesela uykum biraz gelirse uyumuyorum çünkü biliyorum gidecek o uyku o yüzden de iyice uykum gelene kadar bekliyorum sonra da sigara yakıyorum güzelce uyuyorum.
Hiç uyumadan kaltigim günler olur. Bazen saat 2 de 3 te uyanık oluyorum ne zaman uyursam artık bilemiyorum. Bazen de hiç uyumadan geri kalkıyorum. Zaten uyumayinca sabaha karşı insan açıkıyor. Bı çay iki lokma biseyler atistiriyorum o sırada sabah oluyor çıkıp ise gidiyorum..
Yattıktan 10 dakika sonra uykuya dalmış oluyorum Çünkü uyku saatim düzenli olduğu için yatmam gereken uyumam gereken saatte uykum geliyor otomatikman da çok zaman geçmeden uyumuş oluyorum
Keşke uyuyabilsem. 1500 defa sağımdan soluma dönmem lazım. Diğer insanlarda kıskandığım tek şey yattığından uyuyan insanlar. İmreniyorum keşke bende öyle olsam diye 🤦♀️
Cevap
25Cevap
Yatamıyorum ki ben ahzh tam yatıyorum başlıyor düşünceler. 😄 alkol alırsam o zaman uyuyorum işte küt diye
Alkolün en güzel taraflarindan birisi de o 🤣
😅 sen şahitsin dimi küt diye nasıl gittim 🤣🤣
Ahaha aynen şahitim ama gideceginin sinyalleri vardı zaten 😂😂
😂😂 dün gece değil ya ahaha hatırla
Ahahah tamam şimdi daha net oldu, hatırladım 😂
Uykum gelmeden yatmam haliyle uykum gelince yattığımda kafamdan bir iki şey geçirir dua eder anında uyurum.
Hayır, yorgun olsam bile en az 1 saat o yatakta döner dururum. Zaten 4-5 saat uyuyorum o bile artık zulüm gibi..🤦♀️
Yattigim zaman değil de uykum yok dediğim zaman hem uyuyorum🤦🏻♀️
Uykum yoksa bi 10 dakika döner dururum uyurum. Uykum varsa davulda çalsa tınlamaz
3 saniye süre içerisinde uyuyabilme kabiliyetim vardır. :D
bordo berelilerin operayon sırasında 30 dakikalık uyku molaları vardır ve iki dakikada uyumalarını sağlayan uygulama aynen şu
önce uzun yatılıp yüz kaslarından başlayarak aşşağıya doğru tüm kaslarını gevşetip beyni boşaltark uykuya geçiliyor
Çok zor uyurum. Hayatı sorgulayan, öz eleştirimi yapan bu günün bana ne değerler kattığı konusunda düşüncelere dalan biriyim. Bana kalırsa sorgulanmamış bir yaşam yaşanmaya değmez. 🍁
12'de yattim. Döndüm durdum, bi saate bakayim diye elime telefonu aldim, simdi burdayim. Ne zaman uyurum bilinmez.
Bunu söylemeye bayılıyorum gözümü yumduğum an dalarım o an her şey gider yastığıma sarılıp nefesimi çektiğimde verirken uyumuşumdur😂
Uyumam döndum Mevlana gibi 😃en son da annem den soz yerim robot gibi olurum
Odami özledim 😃
Yastığa başımı koymam ve uyumam 30 sn almıyor abartısız akşam dokuz gibi ayakta uyumaya başlıyorum zaten
Hayır çünki yorulmuyoruz bütün günümüz zaten uzanmakla geçiyor. Yatar yatmaz uyuyan insanlar çok yorgun olanlardır. 🤦🏻♀️😂
Yok maalesef gyrex sağolsun ama en küçük dozda alırım ara sıra 10 dk sonrası saatlerce uyku 😄
Uyumak istediğimde uyuyamam uyumak istemedigimde uyuyakalirim
Uyuyamam, kurgu kurarım, kafamda çözemediklerimi çözmeye çalışırım.
Hocam ben yastığın kokusunu alayım uyurum o derece.
Bir 5 dk falan sonra evet uyrurum, bazense uyuyamam değişiyor.
En fazla üç dakikamı alır uyuya kalmak lakin aklıma bir şey takıldıysa sabahlara kadar uyuyamam.
Uyumuyorum da..
Son günlerde uyumaya ve uyanamamaya başladım
Ölü gibi bir uyku
Aynen kafa koyduğum an uyurum
Bazen yatar yatmaz uyurum, bazen saatlerce dalmaya çalışırım.
Hemen uyumuyorum, uyuyamıyorum ki.. Hayatımı ve o gün içerisinde yaşadıklarımı değerlendiriyorum.
Hayır bir süre telefonla oynuyorum ondan sonra 15-20 dk sonra uyuyorum
Hemen uyumayanlardanım illa bi bekleme süresi geçecek 😀
Daha yastığa doğru giderken hava da uyuyorum 💤
Hemen uyumam için çok uykumun olması gerekiyor yoksa uyuyamıyorum en kötüsü de uykum çok hafif
Genel olarak saniye sürmez sanki yastığa kafamı koyunca narkoz veriyorlar hatırlamıyorum bile hiç bişey 😄😄
Benim ruh halime bağlı uyumak isteyince hemen uyurum
Uzandıgım Gibi Uyurummm Uykum Gelmese Bile Uyuyabilirim Uykuya Aşıgım😂
Görsele kalbimi bıraktım 😍
Ben de hemen uyuyamıyorum ya
Hyr biraz zaman geçmesi lazim
Hayır, ancak 1 saat sonrasında uyurum.
Yastığı görmem yeterli
Kafam yastık görsün yeter 😬
Asla aradan üç saat filan geçmeli
Uykum varsa uyurum hemen
Küt diye giderim skks
Bu aralar evet çünkü doğru düzgün uyuyamıyorum