Lisede sınavlara çalışırken formül falan sayıklarmışım😂 Bir de şu an bazen uyduğum yeri bırakıp başka odalara geçiyorum, ama asla farkında değilim jsjsjsj

Nadiren olmak üzere sayıkladığımdan şüpheliyim. Uyurken sayıklamak da sakat iş. Sayıklarken galiba çoğu zaman söylenenler pek anlaşılmaz ancak ne diyeceği belli olmaz insanın.
Sayıklıyor muyum bilmiyorum ama rüyalarım cok gercekmis gibi yaşıyorum onlari. Gecen gün kötü bir rüya gördüm mesela ve rüyamda ağlıyordum. Kendime gelip de uyandığımda yanaklarımdan göz yaşları akıyordu
Horlamam ama değişik sesler çıkarıyorum fjsjdbdbfb
Ben çok horlarım sadece. Ama biri beni arayınca uyku ile uyanık arasında olup ağzıma geleni söylüyormuşum. Ve uyandığımda ben olanları hatırlamıyorum
Cevap
21Cevap
Sayıklama safhasını geçtim ben gadası uyurgezerlik var bende 😂
Genelde sayıklamam fakat bu sabah sayıkladım. Hem rüya hem gerçek gibiydi ve sesli bir şekilde ağlayarak kardeşim tarafından uyandırıldım.
Sanırım bunu hiç yapmadım öyle olsa ailem bunu dile getirirdi.
Bende geçen seneye kadar düz yatıp kendimi yerde bile bulabiliyodum ama uzun uğraşlar sonucu insan gibi uyumayı başarabildim😅
Ben hala başaramadım sbsnnsnsnsmsns geçen yatakta hazır ola geçip yere çok güzel çakıldım ndndmsmsbmsjs
Ben kapıyada dayandım. O gün ne izlediysem aynısını yapıyorum rezillik ama öyle nsnsmmsnsmsb
Korku bir kere izledim onda zaten uyuyamadım sorun çıkmadı nxnxmsbxnnx
En iyisi. Nsmsnsnsmsbsns
Hayır sayıklamam.. Çok şükür.
Ama sayıklayan aile bireylerine sorular sorup cevap aldığım oldu 😈🤣🤷♀️🤷♀️
Yaa eskiden annem sayıkladığımı konuştuğumu söylerdi umarım hala devam etmiyordur zira bu pek iyi olmazdı😂
Evet çok sınavlara çalışırken ezberlediğim şeyleri hele bir kere pubg oynadığımı görüp sayıklıyorum😂
Yok sessiz uyurum. Konuşma, sayıklama, horlama.. hiç biri olmaz. Sadece yataktan sarkma huyum var😄
Hayır, sayıklamam ama annemi görmüştüm garip bir durumdu kontrol bişe etmiştim bu kadın ne yapıyor😆
Uyurken feci horlarım bir de zamanın da uyurgezermişim balkondan atlayacakken dedem tutmuş falan :D
Cok kötü rüyalar gördüğümde sadece sayiklarim... Allahtan o kdr cok kötü ruya görmüyorum 🙃
Çok fazla sayıklarım hatta her şeyi bırak konuşurum bir keresinde ilk aşkımın ismini sayıklarken ablam duymuştu :')
Arkadaşlarıma göre evet ama ben hala inkar ediyorum valla
Kafamı yastığa koyarken gün ışığını görmem bir oluyor :)
Arada sayıkladığımı konuştuğumu söylüyorlar, keşke bende duyabilsem neler diyorum çok merak ediyorum, arakadaslarim konuştun gece deyince diyorum vidyoya alaydınız bir dahakine alın diye ama işte olmuyor almıyorlar 😂🤣😅
uyurgezerlik vardı önceden yatağimda yatiyorum uyaninca kardeşimin yaninda uyaniyorum diyorum acaba bende mi paronormallik var hiçbisey de hatirlamiyorum anneme siz mi beni bu yatağa getirdiniz diyorum 🤦
Sözde uyanıp konuştuğum oluyormuş ama hatırlamıyorum. Utanmasam bilinçsiz sohbet edeceğim://
Bilmiyorum ki. ama ağlayıp. gulduldugumu. farkettigimde uyanmış oluyorum.
Hayır bence yapmıyorum öyle şeyler
Konuşma şu;
-linki gönderdim anne
-ne linki?
-ananın kukusu linki
Uyurken tek alışkanlığım, bebek gibi alt dudağımı emerek uyumak 😂
almanca öğrenmeye başladığım zamanlarda uykumda kelimeleri tekrar ediyordum djnfnjb
Evet tabikide sabah uyaninca dun gece niye bagiriyon lan gibi seyler duyuyorum jsdjdnn
Yattığım gibi kalkıyom gram oynamiyom shhs bazen yorgun olunca yastigi sabah yerinde bulamiyom
Sayıklamak ne kelime gece karşımdaki ile muhabbet ediyorum :D
Korkunca bağırırım sayıklamam
Ağzım cok sıkıdır yok oyle sayiklamak falan 😂😂😂
Ne bileyim ben , uyuyorum
KizlarSoruyor diye sayıklıyorum 😜
Eskiden vardı öyle garipliklerim şimdi yok😂
Yok hayır sayiklamiyorum
Eskiden yapiyordum evet
Bir kere güldüğüm söylendi
Kufur wttigim oluyor.
Çok şükür öyle bir huyum yok:)
Uyurgezerim yemek yapmisligim bile var 😂