İlk önce bahsederdim derim sevdiğim var tanışın o da ne zaman hazır olursa tanıştırırdım 😄

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Belli bir zaman geçmesi gerekiyor, iyice tanımam emin olmam lazım. Tamam artık ben bu adama güveniyorum, beni yarı yolda bırakmaz dediğim zaman tanıştırırım.
Eğer ki ciddi bir yola girilmişse aileme açıklarım. O zaman tanışıp, tanışmama faslı için karşı tarafa sorarım. Bilgi alır, o şekilde hareket ederim. Tam bir şeyler netleşmeden tanıştırma faslına geçmem.
İstemeye geldiklerinde tanışırlar. Sevgili işlerinin garantisi yok. Bir ayrılsak niye ayrıldın yok şu yok bu diye bir sürü soru sorup dururlar. Milletle mi uğraşacağım bir de?
Cevap
7Cevap
Alttan alttan hissettirdim sonra dedim ki istemeye gelmek istiyorlar kimdir nedir diyince eşim ogün gelip tanıştı haftasında ailesi geldi istedi 😂
Her şey yerine oturduktan sonra. Tek taraflı yerine oturtma ile olmadığı için karşılıklı anlaşmak önemli
Ne zaman benim ve ailem için uygun olduğunu düşünürsem o zaman😄
Kendisinden emin olduğumda, bu süre 5 ay da olabilir. 1 sene de.. Tamamen onunla geçirdiğim ilişki içerisindeki bir durum.
Evlilik teklifi aldıktan sonra, sevdiğim insanla birlikte uygun zamanı seçerim tanıştırırım.
Zamanı geldiyse, ciddi düşünürsem ve hazır olursam...
Onunla ciddi düşünürsem ve onu iyice tanıdıktan sonra tanıştırırım
Sevdiğim adamdan emin olduktan sonra tanıştırirdim en yakın zamanda
Pek böyle şeyleri ailemle paylaşmam açıkcası , eğer annem sorarsa belki söylerim
Ailemle tanistirmam direkt evlenirim
İşler ciddiye bindiğinde
Kendisinden emin olunca.
Kafamda her şeyi oturttuk dan sonra
Ne zaman uygun görürsem o zaman
doğru zaman geldiğinde
Zamanı belli olmaz ki
Kolay kolay tercih etmem.
2 ay sonra
İşler ciddiye binince
O durumlae karışık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?