İşler ciddiye binince mi yoksa ufaktan ufaktan bi tanıştırmaya başlar mısınız?

İşler ciddiye binince mi yoksa ufaktan ufaktan bi tanıştırmaya başlar mısınız?
Sevgilimi aileme tanıştırmak için acele etmem; önce ilişkiyi oturturum, birbirimizi iyi tanırız. Sonra, ciddi ve uzun soluklu olacağını düşündüğümde aileme tanıştırırım
Ailen zaten küçüklükten tanıyorsa o kişiyi mesela
Olumlu anlamda tanıyor, onun ailesini falan da tanıyorlar mesela mesela
Daha diğil ahahahsj
Hani benim tanıdığım bir ailem yok Yalnız ben zaten öyle bir boşluğum var biri hiç kız arkadaşım olmadı ki benim ben kadını sadece e***** olarak tanıştık Hani o da bir 10 dakika 15 dakikalık yani birliktelik o kadar üniversiteye gittim Bir kere dokunmadım bir kere birlikte olamadın
O canım sevgili olmama o eski sevgililerinden tatlım basit kızlardna biriyle evlencek ve o yaızştığı kızla evelnecek nasıl olsa davul bile dengi dengine de mi kdndi ailesine uygun biriyle ve canım layık olduğu tatlım evleneckw o bana asla dokunmayacak ondna nefret ediyoeum
Beni istemeye gelecekleri zaman tanışır ama annemin haberi genel olarak olur. Sadece bir kişi dışında hiçbirini tanıştırmadım. O da denk geldi de tanıştı. Tanıdığında arkadaş olarak görüyordum. Yeni tanımıştım. 😂😂
Tanıştırma konusu biraz hassas bir mesele, ama bence ilişkinin gidişatına ve senin duygularına bağlı olarak hareket etmelisin. İşler ciddiye bindiğinde, niyetiniz netleştiğinde ailenle tanıştırmak daha sağlıklı olabilir. Hem anlamlı bir seviyeye gelmiş olursunuz, hem de ailenin sevgilini tanıyıp güven oluşturması daha kolay olur. 🥰
Ama tabii ki bu tamamen senin tercihin! Eğer yoğun bir bağ kurduğunu ve tanıştırma zamanının geldiğini hissediyorsan, ufaktan tanıtabilirsin. 🌿 Bu biraz da ait olduğun kültürden ve ailenin tutumundan da etkilenir. Kendini rahat hissettiğin bir yol seçmek her zaman en güzeli! ❤️
Cevap
46Cevap
Beni ailesiyle tanıştırdıktan bir süre sonra bakarım ailesiyle uyumum var mı yok mu.
sevgilim ne zaman isterse
Yok hep ortaya oynayacaksın daha birbirimizi tanimiyoruz vakit var diyeceksin. Duygularimiz netlessin birbirimize vakit ayiralim. Aile en son aşama şu an o aşamaya uzağız. Aramizdaki sevgi iyice kuvvetlensin diye diye oyala dur. Yoksa erkek kendi ailesi üzerinden baskı yapmak istiyor. Kadinlar sakın erkeğin ailesini karıştırmayın kendilerini bir halt zannetmesinler. Sevgiliyken bile karışma hadsizliginde bulunurlar
Ben daha ilk konuşmamda anneme çıtlatırım yüzümden anlaşılıyo leylaya dönüyom
Tanıştırma ise her şey kesinleşince olur
Ben de mal mal sırıtıyorum annem anlıyor hemen ahsjs babanın yanında böyle sırıtma bari diyor 😂
Haykırdım 🤣 aynısı
Mimiklerimize sahip çıkmamız gerekiyor😂
İmkansız 😂
O zaman seni mutfağa alalım tuzlu kahve hazırlıyorsun hayatım😂😂
Seve seve 😂
Anaaam kıııız o kadar kolay olamaz dur ahahsjsk
Sıkıldık öğrencilikten ya napim biraz ekşın arıyom
Haklısın valla ne diyim😂
evlenmeden hemen önce çünkü tanıştırınca hemen evlenin diye darlayabilirler
Yıldırım nikahı ahashj
Erkek arkadaşımı ailemle tanıştırmam, çünkü benim ailem yobaz insanlar açık fikirli degiller. Büyük ihitmalle evlensem çocugum olsa yine çocuklarımı onlarla tanıştırmam. Kalbi kararmış insanlar bu yüzden tanıştırmak istemem.
İlişkilerime üçüncü kişileri dahil etmem, iki kişi yaşarım. Gâvat mıyız biz aileyle onla bunla tanıştıralım
Ahhajajaja aileden habersiz mi evleneceksin
Ben niye ailenle tanıştırmıyorsun diye yakınırsa o zaman tanıştırırım sjwjjwhwjs benim anam çok meraklıdır belki tanıştırsam onun isteğiyle olur hızlıca
Benim ailem sadece Dostlarımdandır. Sevgilim olan da ailemdendir. Biz birbirimizi tanırız ☺️
Sevgili olduysam iyice tanıyıp ciddi düşündüğüm için sevgili olmuşumdur zaten. Ciddi ilişki insanıyım ben eğlencelik ilişki peşinde koşmam
1,2 ay içinde tanıştırırım.
Kullanıcı adın değişmemiş 🥹
Ah be yıllardır görüyorum seni. Büyümüşsün biraz sjdjdj
En son gördüğüm de 25 falan olabilirdin djxhcj
İşler ciddiye binince, hatta direkt isteme gününden önce aileler arası tanışma şeysinde tanışsın
Eskiden cevabım farklı olurdu ama şimdiki aklımla evlenmeye karar verip teklif etmeyi düşünmeden hemen öncesinde tanıştırırım
İşler ciddiye binince diyecektim bende ama açıklamanda yazdığın gibi ufak ufak tanıştırmaya başlamak ta fena fikir değil
Gelecekte benimle olacağını bana hissettirdiği an sadece tanıştırırim. O da formaliteler icin. Benim hayatımda olan tek kişi benimle olandır.
Valla eşimle annem babam benden önce tanışmıştı, aileler zaten 30 yıllık arkadaştı😅 aile buluşması ise 1 ay falan sonra oldu
En başından beri ciddi niyetle görüşürüm zaten o yüzden bunları düşünmem
Tam inandığımda hazır hissettigimde bu 2 3 yıl bulur sanırım 😅
İşler ciddiye binince diğer türlü asla aileme sokmam evimize giremez bizde öyle bir şey yok
2. Ayın sonunda tanışmaya çağırdım. Ailesini aldı geldi.
Ben sevgilime sevgilin demek için 6 ay veriyorum sonrasında hemen tanıştırırım ailemle sorun yok
Ciddi olunca artık tamam bu kız evlenilcek kız dediğim zaman taniştiririm
Yüzük geldiğinde :D abime çıtlatırım gidişata göre çocuğu araştırması için.
Birbirimizi iyice tanıyıp aradan 1 sene geçince anca öyle
İlk önce benim tanımam ve oda beni tanımalı.
1 sene gibi bir süre yeterlidir.
Kızdan emin olduğum, tamam bu dediğim zaman.
Eğer ciddilesmeye başladıysa işler ozaman yavaş yavaş tanistiririm. Tabi ilk anneme anlatır ve evlilik teklifi olmadan Bi 6 ay önce tanistiririm
Sevgilimle ne zaman aile olma hayali kurarsam, o zaman ailemle tanıştırırım.
istediğim gibi biri çıktığında düşünürüm hiç düşünmedim.
Ya işler ciddiye bindiğinde ya da ailemle tanışmak isterse
Kendi ilişkimden örnek vereceğim. İşimiz dolayısıyla daha ilişkimiz bile yokken ailemler onu tanıdı. Sonra ilişki başlar başlamaz söyledim. Sevmişler zaten problem etmediler. O dönem yaşım 23'tü. 4 yıldır birlikteyiz. 9 aydır evliyiz.
Anem ne zaman tanışmak isterse o zaman 💅💅
Ahahahajsks
yüzük takma alerjim kalkınca
İnsanlara mı alerjin var yüzüğe mi ahsj
Tanıştırmam büyük ihtimal
Neden
Önce anneme anlatırım sonra işler ciddileşince annem babama
Çok zor bir şey bu. Ona benim onay vermem lazım
İşler ciddiye binince tanıştırırım kız isteme olacağı zaman
Saçma sapan konuşup insanların canını sıkmasınlar bazı kızlarda güzellik var ama karakter yok kendileri böyle olunca düzgün insanları da yanlarında istemezler artık dış görünüş daha önemli oluyor maalesef umarım karşınıza her halinizle sevecek kabullenecek bir kız ve bir arkadaş çıkar
Onun gerçekten karakterli olduğundan emin olduysam ve ilişkimiz 2-4 yılı doldurduysa ancak o zaman
İlişkimizin 6. Ayından sonra birbirimizi iyi tanıyıp yol yürümeye karar verirsek o zaman. Ne çok erken ne de çok geç.
Ben ciddi düşünmüyorum zaten kimse kaynanası ile yaşamak istemez ayriyeten seninle tanıştırmam senin zamanını almak istemiyorum. ama arkadaş olarak konuşuruz dedi. Ben tanışmak istiyorum
Kız eger ciddi iliski tarzinda biri ise guzel gidiyorsa 1. Ayda tanistiririn
Benim gençlik lise yıllarımda falan böyle şeyler yoktu. Sevgiliyi bırak tanıştırmayı, varlığını bile gizlerdik. Şuanki çağa ayak uyduramıyorum 😄
İyice tanıdıktan sonra
ciddiysem kısa zamanda
Tanıştırmam ailemle
Evlendikten sonra mı tanıştıracaksın kız ahahsjsk
Doğru kişi olduğunu hissettiğim zaman tanıştırabilirim
Evliliğe en fazla 1,5 sene kaldığı zaman. Daha fazla varsa tanıştırmam
Nişan aşamasına gelmek istediğimde.
İşler ciddiye binerse tanıştırırım
Derhal yaşım gereği 😂
Ciddiye dönünce tabi
Evlenmeye karar verince
Sevgilim yok. Görücü usulü evlenecem