Sevgilinizi aileniz ile ne zaman tanıştırmak istersiniz?
İş ciddiye binince
Hemen sevgili olur olmaz
Hiç tanıştırmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgilinizi aileniz ile ne zaman tanıştırmak istersiniz?
Sevgilim hiç olmadı ama olsaydı da bu anlaşmamıza göre değişir zaten tanıştırmak zorunda hissetmem benim kararlarım önemli ama diğer insanlar için konuşursak mesela Ailenizi sevgilinizle tanıştırmadan önce, ilişkinizin ne kadar sağlam ve istikrarlı olduğunu düşünmelisiniz. İlişkiniz henüz yeni başlamışsa, tanıştırma için biraz daha zaman geçirmeniz önemli olabilir. Hem siz hem de sevgiliniz, ailelerinizle tanışma konusunda hazır hissetmelisiniz. Bu, her iki tarafın da rahat olması ve tanışmaya istekli olması anlamına gelir. Ailelerinizin tutumları da önemlidir. Aileleriniz yeni ilişkinizi nasıl karşılıyorlar? Onların olumlu bir tutumu, tanıştırmayı kolaylaştırabilir.
İlişki uzmanları da başta olmak üzere psikoloji kanallarını çok takip ederim. Uzmanların çoğunlukla dediği şey şu; ilişkide ilk 6 ay çok önemli. Bu 6 aylık süreçte kişiler öncelikle kendisini tanımalı. Bu süre verimli bir şekilde geçerse , istenildiği takdirde kişiler aile ile tanıştırılabilir.
O beni ailesiyle tanıştırdıktan bir süre sonra. Önce bir bakarım ailesi ile anlaşıp anlaşamayacak olduğuma. Gerçi annem hep ilişkilerimi bilir ama bizzat tanımaz. Biri harici hiçbirini bizzat tanımadı yani. Onda da denk geldi de bizzat tanıdı.
Tanıştırmadım çocukluktan tanıyorlar 😂 ama eğer tanımasalardı evlenme teklifi alır ciddiyet görür babamın karşısına evleneceğim adam diye çıkarırdım
Cevap
15Cevap
Mesela evlenme teklifi eder kabul edilir sonra aile ile tanışma olur
Aynen öyle olması daha iyi. En azından ailene anlatırken falan çekinmeden anlatırsın hayatımda konuştuğum ciddi düşündüğüm biri var diye. Yani iş ciddiye binince bahsedilmeki bence.
Kesinlikle öyle olmalı bencede
Mesela babamla tanıştirsam yarın nikah der.. ona göre tanıştiririm...
Aynen iş ciddiye binmeden tanıştırmak bence mantiksiz geliyor bana ya. Ne zaman aranızda işi ciddiye bindirirseniz o zaman aileyle tanıştırma vakti gelmeli diye düşünüyorum ben.
Benim hayatıma devam edecek
Beni bırakmayacağını anladığım an
Güvenimi kazanmış sevdiğim direk tanıştırmaya götürüyorum
Ciddi yanımda evlilik düşüneceğim birisi olduğunu anladığım zaman yani öyle hayatıma her giden insanı ailemle tanıştıracak olursam ciddiyeti kalmaz
hissederim artık tamamız ayrılamıyoruz eminim her şeyden dediğimde
Emin olup, güvendikten ve işte bu evleneceğim kadın dedikten sonra
Hemen paylaşılması en güzeli.. Ve bundan sevgili adayınında haberdar edilmesi en güzeli. Sana zarar veremez böylece kimse (niyeti iyi olmayanlar için)
bilemiyorum ruh halime bağlı mesela anneme sırf o gece canım sıkılıyor biraz olay olsun diye sevgilim var demiştim sjsjsjsjsjsj
hangi halimle tanistircam o belli değil
İş ciddiye binince
Aynen bende aynı fikirdeyim. Yani ortada ciddi bir durum yok ise anlatilmamalı. Çünkü aileler evlen evlen diye başının etini yer durur. O yüzden iş ciddiye binince anlatılmalı diye düşünüyorum ben
👍
Evlilik yoluna girdiğimiz zaman
Aynen en mantıklı olanda bu zaten. Yani ne zaman onunla evlilik yolunda ilerler isem o zaman aileyle tanıştırmak daha mantıklı diye düşünüyorum ben.
Sevgili olur olmaz kfkdkd
Evlendikten sonra
İlişki ciddilesince
İstemeye geldiği gün tanışır işte 😂
Zamanı gelince
Ciddiye binince
Tamamıyla emin olunca her şeyden
İlişkimiz ilerleyince
Ciddi olduğumuzu anlayınca
Akışına bırakırım ben
Cesareti severim ama o kadar fazlası yok bende
işte bu adamla kesin evlenirim dediğim gün
O evreye gelmedim daha nasıl olur göreceğiz 😄
beni ailesiyle tanıştırdıktan sonra
Ciddi olunca
Aynen ne zaman iş ciddiye binerse o zaman tanıştırmak daha mantıklı diye düşünüyorum ben. Yani ortada bir şey yokken tanıştırmak bana nedense biraz mantıksız gibi geliyor..
İş ciddiye binince
İstediğim zaman
2 3 sene sonra kesinlik olsun
İş ciddileşince
İş ciddiye binerse.
Ciddi olunca
Evlenmeyi düşünürsemm
Is ciddiye binince
1-2 aya
muhtemelen 1-2 sene sonra yasimiz uygun olunca
İş ciddiye binince
Hemen