Okulda zorbalık görüyorum, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba ben erkeğim ve
Okulda üst siniflar bana zorbalik yapiyor ne yapmaliyim cok biktim arkadaşlar bana bulaştikar ben bisey demedim basta ama sonra sinifi bastilar kimsede çıtını çıkartmıyor herkes korkuyor bana geldiler ve top gozluklerini kirarim
Mudure giderim iki vururum bacagima mudure giderim bu yapti derim dedi y*rrama bak dedi ve daha çok daha fazla hakaretler ve bir kiside değil 4 kisi geldiler ve bu ust siniflar hep kanka birbirlerini koruyorlar ve çok tehlikelermiş bicak falan taşıyorlarmiş sigara flnda iciolar anlayacaginiz baya şey tipler neyse iste boyle dediler seni doverim falan ve daha fazla hakaret ondan sonra sinif benle dalga gecti hani bicaklaninca gelemeyen pismanlik hissi falan diye bi kere daha sinifi basmislardi ama sesimi cikarmadim suanki olaydada sesimi cikardim biraz sacimda uzun tipim kiza benziyor iyice dalga konusu oluyorum zaten hani ailem diyor sacini kestir sac kesilsede bisey olmaz tipim kiza benziyo ama neyse iste boyle oldu donra gittiler bu kadar saygisiz cahil gormedim ve bunlar sanırım baya tehlikeli dedigim gibi herkes korkuyor ve tamda benim eve gittigim yolda duruyolar sigara içiyorlar hani bisey yaparlar diye hep alt yokdan gidiyorum bende biraz irkildim herkes korkuo bide grupca dolaşiyorlar kekolar ne yapmalıyım şimdi herkes mudure gitme pesini birakmazlar diyorlar ama bilmiyorum ne yapabilirim hani bi ihtimal cok sacma olucak ama polis bisey yaparmi cunku müdür hicbirrsey yapmiyor gram yapmiyor...
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar anneme anlattim tabiki
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bazilariniz ses kayit falan alin demiş ama ansizin geliyorlar aldik diyelim ama ben akrabamiza sordum birinin sey kaydini alirsan o delile gecmiyimuş
Okulda zorbalık görüyorum, ne yapmalıyım?