Kadınlar için intihar eden erkekler hakkında fikriniz nedir?
Erkekler için intihar eden kadınlar hakkında fikriniz nedir?
Kadınlar için intihar eden erkekler hakkında fikriniz nedir?
Erkekler için intihar eden kadınlar hakkında fikriniz nedir?
Bana göre ezik, aciz, pısırık insanlar bunlar, çözümü olan sorunlar için intihar edilmemeli, çaresizliğin kesinleştiği durumlarda haklı bulabilirim, yiyip, içen, s. çan basit bir insana bir sürü anlam yükleyip intihar etmek aptllığn nirvanası hatta komik, dediğim gibi bu kişiler çok güçsüzdür.
Hayatta kendi canından daha değerli hale gelecek bir şey olmamalı... ilişkiler başlar ve biter dünyanın sonu değil hiç bir şekilde buna irade katabilmeyi göstermek gerek, yapanlar için üzücü sen mezara girerken o hayatına bir şekilde devam ediyor
Cevap
9Cevap
Kimse için değmez bence intihar kararı bile ciddi bir şey bunu düşünmelerinin tek sebebi bir kadın veya erkek değildir bence başka sebepler vardır altında
Evet ama belki de çok sevdiler ama en ufak değer görmediler bundan intihar ediyor olabilirler mi
Sanmıyorum kimse intihar edecek kadar çok sevmez
Hiç kimse mi? Bence vicdan rahatlatıyorsun. İntihar edecek kadar çok sevenler vardır
Onların ki psikolojik bir problemdir yani bu kadar çok sevmesinin altında yatan bir sorun vardır normal insanlar böyle yapmaz
Peki intihar eden bu insanlar için üzülüyorsun değil mi
Tabiki üzülüyorum psikolojik destek almış olsalardı böyle olmazdı ama sorunlarının farkında bile olmamaları üzücü
Üzücü tabiki ama yaşamlarını kaybediyor olmaları ve değer görmemeleri de üzücü bence. Öyle değil mi?
Kendi verdigi degerinin karsiligini alamayip ve bu aptalca yola girip hala yaninda olmayacak biri için degmeyecek poktan sebeblere yönelmek mantiksiz , gereksiz boş yere yapilan mucadele.
Aklima osmaniye de kendini pompali tufek ile vuran cocuk aklima gelmisti.
İzleyin aptallar iyice izleyin diyip intihar etmisti.
çok sevmiş demek ki
Tam bir canımsın
Bunu yapan gerrzskslidir
ANlamsız bir mücadele.
tam bir komedi :d
canım onlar canım
Saçma sapan işler
Aptallik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?